abir 8571 #651 Napisano 5 Stycznia 2018 Gratuluję, bardzo ładny Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #652 Napisano 5 Stycznia 2018 Kurde, no zgrabniusi taki, koroneczka ładnie sygnowana, dekiel z fajnym motywem. I jeszcze mi się podobają minuty na ukośnym ringu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #653 Napisano 5 Stycznia 2018 Dzięki ThomasKoronka zakręcana choć wodoszczelność nie powala lecz za 400$ nie ma co się cudów spodziewać jest naprawdę pożądanie wykonany plus prezent w postaci dodatkowego paska. Sent from my iPhone using Tapatalk. Gratki nowego nabytku ! Na pierwszym zdjęciu wskazówki i indeksy przypominają mi Citizena GT. Pozytywnie oczywiście 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #654 Napisano 6 Stycznia 2018 Sławku dzięki Już dawno się przymierzałem do zakupu Cobry tyle że w stali jak ten się pojawił nawet sie nie zastanawiałem i warto było bo jest naprawdę fajny i nie wypada blado przy reszcie Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P10TR 368 #655 Napisano 6 Stycznia 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #656 Napisano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Fajny . Jake wrażenia na żywo?Wkładka bezela jest ceramiczna ? Edytowane 6 Stycznia 2018 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leskias 59 #657 Napisano 6 Stycznia 2018 . Gratki nowego nabytku !Na pierwszym zdjęciu wskazówki i indeksy przypominają mi Citizena GT. Pozytywnie oczywiście Dla mnie Spartan na deklu wymiata. Ale zegarek drogi !!! :-( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #658 Napisano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Dla mnie Spartan na deklu wymiata. Ale zegarek drogi !!! :-(Przy twoich zdolnościach zrobienie zegara z takim motywem to pewnie bułeczka z masłem Z dziś:Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaRzeźnia .... Patrząc na twoje zdjecia zaczynam żałować ze sprzedałem swojego..... Edytowane 7 Stycznia 2018 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #659 Napisano 6 Stycznia 2018 Nie może być inaczej bo cieszy Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P10TR 368 #660 Napisano 6 Stycznia 2018 Fajny . Jake wrażenia na żywo?Wkładka bezela jest ceramiczna ?Na żywo wymiata. To już mój drugi Valkyr, pierwszego miałem stalowego. Swietnie wykonane zegarki z niepowtarzalnym designem.Tak, ceramiczny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #661 Napisano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Na żywo wymiata. To już mój drugi Valkyr, pierwszego miałem stalowego. Swietnie wykonane zegarki z niepowtarzalnym designem.Tak, ceramiczny.[/ quote]Dzięki. Rewelka ! Klimatu nie można mu odmówić Masz może jakieś zdjęcie z boku ? Jestem ciekaw ile szafir wystaje ponad bezel . Edytowane 6 Stycznia 2018 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P10TR 368 #662 Napisano 6 Stycznia 2018 Jutro coś wrzucę. Wystaje sporo i wyglada to bardzo ładnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #663 Napisano 6 Stycznia 2018 Od 10 lat ze mną miedź i porcelana,szkoda że pasówki nie da się zrobić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #664 Napisano 6 Stycznia 2018 Od 10 lat ze mną miedź i porcelana,szkoda że pasówki nie da się zrobić.Dwie szelki i na plecach mozesz nosic A na powaznie, swietny zegar ! 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #665 Napisano 7 Stycznia 2018 Slaw, dziękuję pięknie dzwoni do tego tylko pudło w słabym stanie a fachowców w okolicy brak:( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lort 3126 #666 Napisano 7 Stycznia 2018 Przy twoich zdolnościach zrobienie zegara z takim motywem to pewnie bułeczka z masłem Rzeźnia .... Patrząc na twoje zdjecia zaczynam żałować ze sprzedałem swojego..... zdolności nie mam żadnych....serio i do tego zdjęcia robione zwykłym telefonem.może po prostu Oris jest tak fotogeniczny wyboru dokonałem między Orisem a Eterną w brązie. nie żałuję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P10TR 368 #667 Napisano 7 Stycznia 2018 Rewelka ! Klimatu nie można mu odmówić Masz może jakieś zdjęcie z boku ? Jestem ciekaw ile szafir wystaje ponad bezel .Bardzo proszę:I w całej okazałości: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #668 Napisano 7 Stycznia 2018 Smakowity . Bardzo mi sie podoba ten nietypowy profil. Tez od dawna nad nim myśle. 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P10TR 368 #669 Napisano 7 Stycznia 2018 To nie myśl tyle, tylko kupuj, bo został ostatni egzemplarz... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #670 Napisano 7 Stycznia 2018 Nawet nie wiedziałem . Robili go w limitacji ? To nie myśl tyle, tylko kupuj, bo został ostatni egzemplarz... 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P10TR 368 #671 Napisano 8 Stycznia 2018 Nie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apgrod 285 #672 Napisano 8 Stycznia 2018 Panowie.Mam pytanie odnośnie rysy która jest na zdjęciu poniżej, czy bok takiej koperty z brązu można wyszczotkować?Myślę że dobry zegarmistrz poradzi sobie z tym problemem, ale czy kopertę z brązu można łatwo wyszczotkować np. nową myjką do naczyń?, tak jak niektórzy koledzy szczotkują w ten sposób swoje bransolety. Jak zachowuje się brąz, bo na pewno jest miększy od stali. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
john.doe 359 #673 Napisano 8 Stycznia 2018 jechał, jechał i dojechał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRWISTY 266 #674 Napisano 8 Stycznia 2018 Panowie mam rocznego steinharta w brązie full set, gdyby ktoś był zainteresowany zapraszam na pw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #675 Napisano 8 Stycznia 2018 (edytowane) apgrod spokojnie możesz zmywakiem, nie ciśnij za mocno. john.doegratulacje! Krwisty, a coś konkretniej? Edytowane 8 Stycznia 2018 przez Thomas666 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach