abir 8879 #4026 Napisano 18 Listopada 2018 no i wszystko w temacie. świat jest mały 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #4027 Napisano 18 Listopada 2018 (edytowane) Też mi trzeba paskoroba Edytowane 18 Listopada 2018 przez konax 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GUAPO 10 #4028 Napisano 18 Listopada 2018 (edytowane) abir, piotrek39 mozna jakies bliższe namiary na tego magika od pasków, albo jakis link do ebay'a ? z góry dzieki Edytowane 18 Listopada 2018 przez GUAPO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4029 Napisano 18 Listopada 2018 Masz do gościa e-mail , ja z nim tak się kontaktuje [email protected] Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8879 #4030 Napisano 19 Listopada 2018 to link do jego sklepu na ebayhttps://www.ebay.pl/sch/firma-tic/m.html?ssPageName=STRK%3AMEFSXS%3AMESOI&_trksid=p2053788.m1543.l2654 wybierasz wzór, podajesz wymiary swojego paska, nawet grubość jeśli ta w ogłoszeniu ci nie pasuje. gość robi pasek speszali for ju 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #4031 Napisano 19 Listopada 2018 Powitoł Kończę 24kę... tak tylko mówię... Eksperymentalny, więc nie będzie super wygodny, ale będzie tanio Gdyby ktoś coś, to zapraszam na priva 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8879 #4032 Napisano 19 Listopada 2018 Bob 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4033 Napisano 19 Listopada 2018 Bob jeszcze na oryginalnym pasku. Tak zostawiasz ? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8879 #4034 Napisano 19 Listopada 2018 jeszcze nie inwestuję w pasek. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 696 #4035 Napisano 19 Listopada 2018 A ja dalej kombinuje z kwadratem 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8879 #4036 Napisano 19 Listopada 2018 Ty to masz wyobraźnie 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8879 #4037 Napisano 20 Listopada 2018 jakiś wybredny się chyba zrobiłem. nie mam żadnej inspiracji na black friday 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4038 Napisano 20 Listopada 2018 Ja wczoraj hydre kupiłem może tarcze w niej zmienię tanio sztuke trafiłem Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8879 #4039 Napisano 20 Listopada 2018 Super podrasowana, . Ja swoją puściłem w obieg. Fajna, ale brakowało iskry między nami. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4040 Napisano 20 Listopada 2018 Też jakoś mnie specjalnie nie bierze jak mówiłem , cena 150$ to nie cuda a jak włożę bardziej agresywną tarcze może sie polubimy. Ogólnie nie mam pojęcia po co zegarki kupuje jak ich nie używam chodzę tylko w moich a w piątek zaczynam nowy projekt to bardziej przyzwyczajenie ? Jeden zegar miesiącu ? Chyba jestem chory Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8879 #4041 Napisano 20 Listopada 2018 Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaChodzi za mną sinn, Magrette czy rado w stali. Ale przy tym budżecie zastanawiam się czy nie dobierać na używaną eterne w brązie lub używaną omege. Coraz mniej zegarków podnosi mi ciśnienie.Mam chyba syndrom faceta przed 50 Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4042 Napisano 20 Listopada 2018 Kuźwa tyle razy mówiłem , że zacznę sprzedawać te co nie używam a jest ich bez ściemy ze 30 szt. I dalej są , mało tego ciągle przybywa. A też jestem przed 50- tką jeszcze jeden przymusowy zakup ( 100$ poszło by sie paść gdybym zrezygnował ) i koniec. Nawet z tego forum sie wypisuje , żeby nie kusiło. Jestem spełniony zegarkowo. Będę zdrowszy i bogatszy Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8879 #4043 Napisano 20 Listopada 2018 Ha ha ha Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #4044 Napisano 21 Listopada 2018 Piotrek, za 150 to bym też szarpnął jak Reksio boczek... Jedynie nikczemny rozmiar mógłby mnie powstrzymać przed kupieniem fajnego brąziaka w takiej cenie (jak będziesz chciał odsprzedać, to wiesz...)I też tak mam, że część noszę rzadko, co nasiliło się jak dotarł ten, co znów drugi dzień siedzi na łapie... Ale niedługo będzie miał przerwę, tarcza pójdzie do modyfikacji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4045 Napisano 21 Listopada 2018 Dokładnie , w dodatku komplet wygląda tak może i paski nie jakiś szał , ale sie przydadzą plus parciak oryginalny Projekt następny podobny lecz nie taki sam będzie o wiele masywniejszy dla kulturystów. Indywidualne zamówienie ale kilka sztuk będzie. Nie opłaca mi się robić i czas marnować dla sztuki jednej. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #4046 Napisano 21 Listopada 2018 A co to po lewej u góry? A gdzie koronka? A jakie parametry? A jak będzie miał na imię? A co na deklu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4047 Napisano 21 Listopada 2018 No więc , koronka na 10 tej (tak klient sobie życzy ) mechanizm Nh 35a bo lubie te mechanizmy , sie zepsuje wymieniam bez żalu i hula dalej. L2L podobny jak w renegat lecz długość uszu zmniejszona o około 2 mm. Osłona koronki grubsza bo i koronka będzie masywniejsza z brązu. Bezel wyższy o 1.5 mm średnica zmniejszona do 44 mm , szkło mniejszej średnicy 31mm , 4.5 mm grubości. Spod płaski bez wypuszczonych uszu. Dekiel póki co ( taki standard ) bo i zegarek bez nazwy nie chce robić dokładnych kopii zegarków , dlatego też będzie kilka szczegółów zmienionych. Jak i zupełnie inne wymiary zegarka ze zdjęcia poniżej. To klienta życzenie ale i ja chętnie takiego buldoga ponoszę. Szkło nie będzie takie wysokie i nie plastikowe. W bezel można ewentualnie coś tam powycinać , ale to dopiero po prototypie sprawdzę co i jak. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #4048 Napisano 21 Listopada 2018 Szczerze... Taki se... Renegat a to jakoś nie koniecznie... Za to dekiel się udał! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4049 Napisano 21 Listopada 2018 Zobaczymy w realu jak to wyjdzie , też nie do końca jestem przekonany czy coś takiego powinienem robić ale zgodziłem sie tylko temu , że gdzieś zawsze chodził za mną jakiś Kaventsmann a ten mi go troche przypomina , a cena oryginału skutecznie mnie blokuje. Osobiście uważam , że nie jest wart nawet połowy którą za niego krzyczą ale jest klient to czemu nie kasować ciekawe jest to , że zanim wyprodukują wszystko znika Ja bede miał Pitersmana Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #4050 Napisano 21 Listopada 2018 Pitersman!! Zajebysta nazwa! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach