abir 8860 #4226 Napisano 9 Grudnia 2018 Wiesz, Tomek ma różne zajęcia. Może dziś nie jest na łączach. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #4227 Napisano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Dwie rzeczy które szczególnie za nim przemawia to podwójny AR i szafir również na deklu . Niestety w wielu , jeśli nie w większości microbrandow tego brakuje.... Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3941 #4228 Napisano 9 Grudnia 2018 Czym oni to traktują koledzy eksperci że taki ładny odcień im wyszedł. Mnie po cytrynie robiło się różowe złoto... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #4229 Napisano 10 Grudnia 2018 (edytowane) Czym oni to traktują koledzy eksperci że taki ładny odcień im wyszedł. Mnie po cytrynie robiło się różowe złoto...Strzelam, że to to słynne "liver of sulphur", po naszemu to chyba nazywają wątroba siarczana albo wielosiarczek potasu? Rozpuszcza się to w ciepłej wodzie, barwi na ciemnobrązowo, a nawet czarno. Na forach w usa chwalą efekty. Widziałem w jakimś online sklepie chemicznym (za grosze), ale nie kupiłem bo podobno strasznie śmerdzi jajami, a nie mam gdzie tego rozrobić Po cytrynie to nic nie będzie, bo ona bardziej do czyszczenia, dawaj jajo na twardo Edytowane 10 Grudnia 2018 przez konax 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #4230 Napisano 10 Grudnia 2018 Powitoł Brąz już dawno przestał być niszowy. Teraz będzie hip https://www.shapeways.com/product/8NW96LJE4/ironclad-apple-watch-cover Odkąd młodzi piękni zaczęli nosić bojówki w rurkę i gumkowym ściągaczem na kostce odpada mi kolejny margines modowy... 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4231 Napisano 10 Grudnia 2018 WitamDwa polska i dwa Niemcy Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #4232 Napisano 10 Grudnia 2018 Powitoł O kutfa... Jednego kciuka do góry mało Każdy jeden świetny. Orzełek z czerwonymi wskazówkami IMHO najświetniejszy 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 389 #4233 Napisano 10 Grudnia 2018 Panowie,czy są takie "zardzewiałe" zegarki, ale w rozmiarze 38-40mm? no i oczywiście jakoś się prezentujące 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4234 Napisano 10 Grudnia 2018 Np. Trident od Ch. Warda, tak na szybko :-) Jest w rozmiarze 38 mm i 43 mm średnicy :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16298 #4235 Napisano 10 Grudnia 2018 Też właśnie miałem pisać https://www.christopherward.co.uk/watches/dive/c60-trident-bronze-pro-600-range 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4236 Napisano 10 Grudnia 2018 (edytowane) Zelos Mako 500 - 40 mm średnicy. Na chrono24 trochę się pojawiło, z pewnego źródła - Serious Watches. Fajne ciastko dają do zamówień ;-) Edytowane 10 Grudnia 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #4237 Napisano 10 Grudnia 2018 (edytowane) Panowie,czy są takie "zardzewiałe" zegarki, ale w rozmiarze 38-40mm? no i oczywiście jakoś się prezentujące Helson Shark Diver - 38 albo 40mm, Obris Morgan Nautilus - 40mm Fajne ciastko dają do zamówień ;-)Jak zamówisz więcej niż jeden to dają całą puszkę Edytowane 10 Grudnia 2018 przez konax 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8860 #4238 Napisano 10 Grudnia 2018 w rozmiarze 42 będzie duży wybór. do 40mm rzeczywiście w pamięci mam te dwa co koledzy już pisali wczesniej.jest helson shark diver w brązie 38mm@piotrek39 - łapka w górę jest moc. ju simpli de best 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4239 Napisano 10 Grudnia 2018 Dzięki panowie za miłe słowo Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #4240 Napisano 10 Grudnia 2018 Panowie,czy są takie "zardzewiałe" zegarki, ale w rozmiarze 38-40mm? no i oczywiście jakoś się prezentujące Masz jeszcze Haliosa i Aeviga. Bardzo przyjemne zegarki 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenmag 5781 #4241 Napisano 10 Grudnia 2018 Panowie,czy są takie "zardzewiałe" zegarki, ale w rozmiarze 38-40mm? no i oczywiście jakoś się prezentujące http://www.benarus.com/Moray-40.php 0 > Zegarki i inicjatywy związane z zegarkami > Kartoteka Zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cat.came.back 13 #4242 Napisano 11 Grudnia 2018 (edytowane) Brać póki jest: https://www.ebay.pl/itm/Kemmner-Rhino-Bronze-mit-ETA-2824-2-swiss-automatik/173685251074?hash=item2870729c02:g:82kAAOSwhX5b6whE:rk:1:pf:0 Edit: albo ja wezmę, jak mi się uda zgromadzić środki Edytowane 11 Grudnia 2018 przez cat.came.back 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8860 #4243 Napisano 11 Grudnia 2018 Prawie identyczne, ale mocno inne. Jeden zagina tarczą, drugi bezelem w surowym brązie.Ombre w wersji RAW, Blue w wersji patined 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krupik 17 #4244 Napisano 11 Grudnia 2018 Śliczności 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 389 #4245 Napisano 11 Grudnia 2018 Masz jeszcze Haliosa i Aeviga. Bardzo przyjemne zegarki http://www.benarus.com/Moray-40.php Helson Shark Diver - 38 albo 40mm, Obris Morgan Nautilus - 40mm Jak zamówisz więcej niż jeden to dają całą puszkę Zelos Mako 500 - 40 mm średnicy. Na chrono24 trochę się pojawiło, z pewnego źródła - Serious Watches. Fajne ciastko dają do zamówień ;-) Np. Trident od Ch. Warda, tak na szybko :-) Jest w rozmiarze 38 mm i 43 mm średnicy :-) dziękuję za podpowiedzi Ch. Ward C60 mi najbardziej podszedł, ale strasznie mi siadł Oris, tylko chyba budżet tego nie wytrzyma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8860 #4246 Napisano 12 Grudnia 2018 Ślicznościrzeczywiście.oba są ładne w tej sytuacji urodzaju jakby ktoś był zainteresowany niebieskim brązem to można pisać 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #4247 Napisano 12 Grudnia 2018 rzeczywiście.oba są ładne w tej sytuacji urodzaju jakby ktoś był zainteresowany niebieskim brązem to można pisaćIle ? Na pw proszę 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8860 #4248 Napisano 12 Grudnia 2018 Czarnobrody też go ma 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4249 Napisano 12 Grudnia 2018 Maranez do Twoich zegarków już nie pasuje U mnie gościnnie dziś tak Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8860 #4250 Napisano 12 Grudnia 2018 Maranez do Twoich zegarków już nie pasuje ale kurcze lubię go bardzo. mimo swej wysokości jest tak wygodny, że prawie jak bambino 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach