abir 8565 #5201 Napisano 4 Lipca 2019 Piękny jest ten Boldr Marcin, sprzedaj skarpetki, pożycz od dziecka z 500+,reszte dołóż z tajnej skrytki. Warto. Dziecko zdążysz spłacić. Ja tak sfinansowalem omege, teraz oddaje młodemu co miesiąc 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5202 Napisano 4 Lipca 2019 Marcin, sprzedaj skarpetki, pożycz od dziecka z 500+,reszte dołóż z tajnej skrytki. Warto. Dziecko zdążysz spłacić. Ja tak sfinansowalem omege, teraz oddaje młodemu co miesiąc W sumie to mam dwójkę... Może od razu kupię sobie Rolexa! A tak już zupełnie serio, to jak na razie ten zegarek jest wyprzedany na SW, więc nie ma co się nakręcać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8565 #5203 Napisano 4 Lipca 2019 Wczoraj jeszcze moja wersja była, widziałem. Wyprzedany był model z tym jasnym meteorem. No to szybko się rozeszły. Ja kupowałem na dzień ojca, to parę dni temu. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5204 Napisano 4 Lipca 2019 Nowy lokator w domu, mieszkał już od jakiegoś czasu, ale w takemnicy. Dzięki Piotrek! Na synkowej łapce: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5205 Napisano 4 Lipca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5206 Napisano 4 Lipca 2019 Cieszę się , że się mu podoba osobiście bardzo lubię tą kopertę , siła w prostocie. A by nie na pusto Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5207 Napisano 4 Lipca 2019 No i tu Piotrek znów nie potrafi sprzedać produktu... A tymczasem na fociach... Tadaaam! Proszę Państwa, to nie są nakładane indeksy, albowiem ponieważ jest to tarcza wypiłowana/wyfrezowana... no w każdym bądź razie wytworzona z jednego kawałka damastu! Tarcza ze stali damasceńskiej 3D - tego jeszcze nie było, Piotrek znów jest pierwszy. Oczywiście znów za chwilę ktoś to podchwyci i podrobi... Ale pamiętajcie. Mamy w ekipie pioniera i jesteśmy świadkami rozwoju coraz poważniejszej marki. Ale żeby nie było. Osobiście uważam tudorowe snowflake za najgorszy z możliwych wyborów. Feee... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5208 Napisano 4 Lipca 2019 Tez mi średnio podchodzą ale mam ich trochę a zegarek mój wiec mi to nie przeszkadza gdzieś muszę je upchnąć. Muszę Cię zatrudnić , jako doradcę ewentualnie raz na jakiś czas opier... ić ktoś musi Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #5209 Napisano 5 Lipca 2019 Ale żeby nie było. Osobiście uważam tudorowe snowflake za najgorszy z możliwych wyborów. Feee...Pełna zgoda. PAM-owe ołówki bym tu widział 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8565 #5210 Napisano 5 Lipca 2019 No, Piotrek. Widzę że masz głowę pełną pomysłów. Piękna tarcza. No i gratulacje z mojej strony 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5211 Napisano 5 Lipca 2019 A u nas rodzinny poranek: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4709 #5212 Napisano 5 Lipca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5213 Napisano 5 Lipca 2019 W końcu! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4709 #5214 Napisano 5 Lipca 2019 (edytowane) No tak. Morska woda robi swoje. Pięknie patynuje. Poza tym chyba lubi upał. Chodzi jak Rolnix. Odchyłka od niedzieli +1 s. Edytowane 5 Lipca 2019 przez Adi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5215 Napisano 5 Lipca 2019 No tak. Morska woda robi swoje. Pięknie patynuje. Poza tym chyba lubi upał. Chodzi jak Rolnix. Odchyłka od niedzieli +1 s. A taki był ładny... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5216 Napisano 5 Lipca 2019 Jest coraz ładniejsza! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 384 #5217 Napisano 5 Lipca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4709 #5218 Napisano 6 Lipca 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5219 Napisano 6 Lipca 2019 (edytowane) Ten Oris jest śliczny I żeby nie na pusto Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 6 Lipca 2019 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5220 Napisano 6 Lipca 2019 No!! Jest moc!! A ja to sobie tak myślę, je jeszcze nie mam zegarka z tytanu... I żeby nie na pusto: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5221 Napisano 7 Lipca 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 384 #5222 Napisano 7 Lipca 2019 Poszukiwana klamerka motylkowa z brązu, szerokość na wysokości klamry 18mm. Widział ktoś takowe? Zapłacę miliony (no prawie ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MISTYK 514 #5223 Napisano 7 Lipca 2019 (edytowane) mój pierwszy Edytowane 7 Lipca 2019 przez MISTYK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #5224 Napisano 7 Lipca 2019 Poszukiwana klamerka motylkowa z brązu, szerokość na wysokości klamry 18mm. Widział ktoś takowe? Zapłacę miliony (no prawie )Motylkowa i cała z brązu? Zapomnij, nikt takich nie robi, np. steinhart robi motylki ale tylko z powłoką w kolorze brązu. Możesz stalową potraktować palnikiem aż się odbarwi do brązowego koloru. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgrzyt 21 #5225 Napisano 8 Lipca 2019 Motylkowa i cała z brązu? Zapomnij, nikt takich nie robi, np. steinhart robi motylki ale tylko z powłoką w kolorze brązu.Możesz stalową potraktować palnikiem aż się odbarwi do brązowego koloru. Potwierdzam, szukałem długo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach