abir 8569 #5326 Napisano 8 Sierpnia 2019 wszystkim amatorom producentom własnych zegarków gratuluję. choć kolega Piotr, to już chyba nie amator co myślicie o nowym modelu oceanx? jakoś ta wersja bardzo mi się spodobałazawsze można oddać kolegom z SW 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #5327 Napisano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) wszystkim amatorom producentom własnych zegarków gratuluję. choć kolega Piotr, to już chyba nie amator co myślicie o nowym modelu oceanx? jakoś ta wersja bardzo mi się spodobałazawsze można oddać kolegom z SW Czy Oceanx to to samo co Ancon? Bo coś podobnego już kiedyś było Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #5328 Napisano 8 Sierpnia 2019 Nie wiem. Ten ocean to ma kopertę od innego ancon, a wskazówki od tego ze zdjęcia. Nie zmienia to faktu, że jest ciekawy.Wydaje mi się, że te wszystkie brązowe marki stamtąd maja jednego szefa 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kfraniu 88 #5329 Napisano 8 Sierpnia 2019 Nie wiem jak reszta marek, ale z tego co wiem, OCEANX jest budzetowa wersja ANCON, ten sam producent, ten sam wlasciciel, ta sama linia montazowa, tylko taka submarka na modele inspirowane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #5330 Napisano 9 Sierpnia 2019 się świci 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #5331 Napisano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Świetny model z tego banglaJa w kangurze zmieniłem pasek Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez abir 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5332 Napisano 10 Sierpnia 2019 Dobrze wyglada A u mnie Rawai 49mm.... 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5333 Napisano 10 Sierpnia 2019 A u mnie bez zmian a weekend zapowiada się bardzo pracowity Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MISTYK 514 #5334 Napisano 10 Sierpnia 2019 A u mnie bez zmian a weekend zapowiada się bardzo pracowity Sent from my iPhone using Tapatalk Ładne szkoda ze tam nie pracuje dostał bym pewnie jeden . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5335 Napisano 10 Sierpnia 2019 Powitoł Smakowite Renegat i ta koperta: ślinotoku dostaję za każdym razem jak je widzę, niezależnie od "dodatków" 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #5336 Napisano 11 Sierpnia 2019 Wakacyjniak 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5337 Napisano 12 Sierpnia 2019 (edytowane) Możecie się śmiać ale jestem zadowolony z efektu końcowego , wiem ciężki , duży (50 mm) , ale drugiego takiego nie znajdziecie Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 12 Sierpnia 2019 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #5338 Napisano 12 Sierpnia 2019 Jako całość prezentuje się kapitalnie.KAWAŁ dobrej roboty! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #5339 Napisano 12 Sierpnia 2019 no, oryginalności to nie można mu odmówić. jest sztos, jak to mówią moje dzieci @Thomass666 się zakocha wielkie gratulacje 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5340 Napisano 12 Sierpnia 2019 Tu nie ma śmiacia... Już się kurfffa zakochał... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koorchuck 1495 #5341 Napisano 12 Sierpnia 2019 Większość wyrobów Kolegi mi się podoba, ale to... Dla mnie przerost formy nad treścią. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #5342 Napisano 13 Sierpnia 2019 Swordfish wersja teal. Dla mnie jest mega. Co myślicie? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #5343 Napisano 14 Sierpnia 2019 Abir to twój już czy jeszcze nie? Ja też na teal sie czaiłem. Moim zdaniem świetne combo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #5344 Napisano 14 Sierpnia 2019 Nie. Ale jestem chyba zdecydowany. Na SW mają mieć w ciągu 2 tygodni, a out. Na stronie zelosa są już wyprzedane 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #5345 Napisano 14 Sierpnia 2019 Jak to mówi USA president: jes łi ken, jes łikend czas zacząć przyjemności koledzyA jeszcze borealis niespodzianki rozsyła grzecznym chłopcom 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #5346 Napisano 14 Sierpnia 2019 Poręczny zegarek Gratuluje zakupu. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #5347 Napisano 15 Sierpnia 2019 Dzięki. Na ręku to Maranez. A w pudełku było to: 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vpyr #5348 Napisano 15 Sierpnia 2019 (edytowane) Ale ładny...gratulacje, Abir!Wrzuć więcej fotek, napisz coś więcej o Borku I coby nie na pusto : Edytowane 15 Sierpnia 2019 przez vpyr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #5349 Napisano 15 Sierpnia 2019 Trochę napisałem tuhttp://zegarkiclub.pl/forum/index.php?/topic/177541-NOWE-NABYTKI-spoza-obszaru-"Swiss-made",-"Made-in-Germany"-albo-Japonii.#entry2601384 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5350 Napisano 15 Sierpnia 2019 abir Bardzo ładny zegar ! Gratki 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach