BAT123 2037 #7151 Napisano 22 Sierpnia 2020 W Pontvs - Stella i Hydra 35% taniej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #7152 Napisano 22 Sierpnia 2020 https://www.pontvswatch.com/products/fonderia-navale-stella-green?pr_prod_strat=copurchase&pr_rec_pid=4564044447789&pr_ref_pid=4563931856941&pr_seq=uniform 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #7153 Napisano 23 Sierpnia 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #7154 Napisano 23 Sierpnia 2020 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #7155 Napisano 23 Sierpnia 2020 A ja taki wypociłem ostatnio 38 mm bezel 42 mm ltl.Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #7156 Napisano 23 Sierpnia 2020 Miewałeś lepsze dni... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolfun 49 #7157 Napisano 24 Sierpnia 2020 9 godzin temu, Piotr K. napisał: A ja taki wypociłem ostatnio 38 mm bezel 42 mm ltl. Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk Witam, uwielbiam ten wątek - niewątpliwie zgłoszę się, aby prosić Was o pomoc w wydaniu moich pieniędzy . Wracając - tak patrząc na układ napisu na tarczy , to właściciel tego zlecenia do optymistów się nie zalicza - chociaż, jak kiedyś usłyszałem - pesymista -to dobrze poinformowany optymista 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #7158 Napisano 24 Sierpnia 2020 Wspominany wcześniej dziurbilion Phoibos jest już w europejskim sklepie za 350 euro https://phoiboswatcheurope.com/products/phoibos-leviathan-bronze-py027a-500m-automatic-diver-watch-green-limited-edition.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3395 #7159 Napisano 26 Sierpnia 2020 Długo, bardzo długo zastanawiałem się nad brąziakiem. Z jednej strony fajny styl, z drugiej spory zegar, który na mojej wiotkiej witce będzie wyglądał głupio. Nic nie poradzę, brąz musi być duży. Jakoś te zwyklaki w brązie mnie nie przekonują. Gapiłem się, oglądałem ten wątek i coraz bardziej wsiąkałem. W końcu... wskoczyłem na głęboką wodę: Woda faktycznie głęboka, bo podobno 1000m. Gdzie ja tyle znajdę? Wzdłuż tyle nie przepłynę, a co dopiero w głąb Na witce jakoś leży: tylko trochę odstaje: Generalnie taki mega pancerna bestia z niego, ale w sumie całkiem łagodna. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #7160 Napisano 26 Sierpnia 2020 Bardzo ciekawy 🍻 Skąd go wytrzasnąłeś? Pierwszy raz słyszę o takim mikrosie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3395 #7161 Napisano 26 Sierpnia 2020 Chwilkę na niego polowałem, bo jeden z Anglii mi uciekł. To taki projekt z Kickstartera, który jakiś czas temu sporo namieszał, ale ja się obudziłem już sporo po tym projekcie. Ale udało się. Nówka sztuka, może raz czy dwa założona. Teraz tylko jakiś pasior, bo ten jest paskudny. Zdjęcia są jakie są, nie umiem pstrykać, nie mam czym i jest już ciemno, ale z grubsza oddają charakter zegara. Widać, że jest wielki, ciężki, odstaje i można nim komuś krzywdę zrobić. Fajnie, że to brąz, nie muszę na niego chuchać i dmuchać. Tu każdy ślad dodaje charakteru, a on i tak ma już go dużo, bo zdążył zrobić się mocno ciemny. W wieczornym świetle wygląda jak murzyn: 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8424 #7162 Napisano 26 Sierpnia 2020 Zastanawiałem się nad nim gdy wchodził promocyjnie na rynek.Ale dla mnie trochę za grubo wszędzie jak na moją rękę.Odstaje bo ma proste uszy od spodu. Ale wiele zegarków tak ma. Na żywo jest pewnie okGraty, niech 3ząb cieszy 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3395 #7163 Napisano 26 Sierpnia 2020 No fakt, proste uszy... Jakoś nie zwróciłem na to uwagi. Poza tym to grubas. Dwa centy grubości to chyba dużo. Nawet VIS przy nim to chucherko: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3395 #7164 Napisano 26 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Odin napisał: Bardzo ciekawy 🍻 Skąd go wytrzasnąłeś? Pierwszy raz słyszę o takim mikrosie. Jeszcze chodził mi po głowie Andersmann ale to już nie moja półka finansowa. Też bardzo udany projekt. Aaaa.... no i dziś mam dzień brązu i miedzi: W sumie nie zegarek, ale też się nosi na ręku. Tylko rozmiar paska nie ten 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #7165 Napisano 26 Sierpnia 2020 Graty, Neminus fajny, ale mały w sumie. Ale jak się kiedyś potknę, to podniosę i będę nosił🍻 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8424 #7166 Napisano 26 Sierpnia 2020 Jeszcze chodził mi po głowie Andersmann ale to już nie moja półka finansowa. Też bardzo udany projekt. Aaaa.... no i dziś mam dzień brązu i miedzi: W sumie nie zegarek, ale też się nosi na ręku. Tylko rozmiar paska nie ten Anders Ann też chodzi mi po głowie. Tylko ta cena. Może będą robić jakieś dobre promo to się skuszę.Jest jeszcze arcaido. Z bezelem z brązu super 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3395 #7167 Napisano 26 Sierpnia 2020 14 minut temu, Thomas666 napisał: Graty, Neminus fajny, ale mały w sumie. Ale jak się kiedyś potknę, to podniosę i będę nosił🍻 Bo on po średnicy wielki nie jest, dlatego na łapie jakoś tam wygląda. To jakieś 42mm na 50mm L2L więc na moją rękę, która ma raptem 60mm średnicy jest OK. On jedynie w górę jest spory, bo odstaje na dwadzieścia kilka milimetrów, jak VIS który jest grubasem, odstaje tylko na kilkanaście. Wiesz, ja na codzień noszę vintage, więc przeskok jest olbrzymi: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #7168 Napisano 27 Sierpnia 2020 Powitoł Ta jest: brąz powinien być duży żeby było widać "zmiany" Dobrze, że dopiero po Sterniku doszedłem do tego wniosku, bo bym go nie kupił Jakiej szerokości pasek ma twój sikor? Bo leży u mnie nieużywana drabinka zelosa i w sumie jak twój pasek ci nie pasuje to może byś chciał zrobić machniom? 22mm szerokości po całości, ubrana tylko do zdjęcia. Taka o (fotka ze strony producenta): 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3395 #7169 Napisano 27 Sierpnia 2020 Aaaa właśnie! W pudełku jest jeszcze guma. Zupełnie o niej zapomniałem. Sprawdzę, co to za cudo. @porcelanowy dzięki za dobre chęci, ale to jest 22/20 i w dodatku oryginał, nie chcę dekompletować całości, bo mam wszystko co było od producenta. Jakieś papierki, pudełko, woreczek szmaciany i takie dziwne etui ze skóry węża strażackiego. Nawet naklejki ze szkiełka i dekla sprzedający wrzucił Mam wstępną koncepcję, żeby tymczasowo kupić coś w tym rodzaju: To taki ciemny granat wpadający w czerń, powinien pasować do tarczy. Ona, ta tarcza, jest taka ni to granatowa, ni to zielona. Pewnie kobiety mają na to jakieś określenie Na jakiś czas wystarczy, a potem poszukam wśród naszych forumowych krawców kogoś, kto mógłby uszyć coś zbliżonego do czegoś takiego: A w wolnej chwili wydziergam sobie jeszcze coś w klimatach paracord: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2037 #7170 Napisano 28 Sierpnia 2020 20% rabatu w Maranezie do 6 wrzesnia z kodem GWW 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grawermen 532 #7171 Napisano 28 Sierpnia 2020 Dzisiaj takie z mosiądzu,brązu i innych 🙂 . 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #7172 Napisano 28 Sierpnia 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renqien 3395 #7173 Napisano 28 Sierpnia 2020 Uwielbiam patynę i ślad czasu na przedmiotach, ale ten, gdybym miał taki, czyściłbym regularnie. Świetnie wygląda w czystej formie. Bud mniód i orzeszki! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8424 #7174 Napisano 28 Sierpnia 2020 No, ale fotki to już haj lewel. Brawa dla autora, świetna robota.A zegarki Piotra, cóż powiedzieć żeby nie było banalnie..... No, ale fotki to już haj lewel. Brawa dla autora, świetna robota.A zegarki Piotra, cóż powiedzieć żeby nie było banalnie..... 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #7175 Napisano 28 Sierpnia 2020 Podoba mi się... I od doopy strony też! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach