Kimchal 71 #8001 Napisano 7 Czerwca 2021 Koperta jest szczotkowana ale dość drobno. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laponek 1631 #8002 Napisano 8 Czerwca 2021 Przyszła klamra z ali do mojego nethunsa. Większa od oryginalnej, ale lepiej wyprofilowana, więc nic nie odstaje i wygląda super. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #8003 Napisano 8 Czerwca 2021 Dobry wybór, mam taką w rozmiarze 22 - z wszystkich kupionych na ali ma chyba najlepszy stosunek jakość/cena. Jest też grubsza od oryginałów maranezowych. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #8004 Napisano 8 Czerwca 2021 Fajna. Ładnie się układa. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8527 #8005 Napisano 8 Czerwca 2021 powrót do helsona. tym razem z białą ceramiką. musi trochę zmężnieć 10 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #8006 Napisano 8 Czerwca 2021 O, gruba sprawa 🍻 Korci mnie Stingray tylko burak nie pozwala... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8527 #8007 Napisano 8 Czerwca 2021 11 minut temu, Odin napisał(-a): O, gruba sprawa 🍻 Korci mnie Stingray tylko burak nie pozwala... stingray wierci mi dziurę w głowie od dawna, tylko ten mniejszy rozmiar. jest rewelka. być może będzie następny. ale muszę odsapnąć 😆 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 155947 #8008 Napisano 9 Czerwca 2021 Udanego dnia! 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #8009 Napisano 9 Czerwca 2021 Mam dylemat, obie tarcze świetne, zielony wydawał się lepiej pasować do brązu, jednak z lekką patynką niebieski wyglada równie dobrze 🤔 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8527 #8010 Napisano 9 Czerwca 2021 kolega poleciał szerokim frontem🙂 graty, ja niebieskiego wybrałem od razu, choć nie bez zastanawiania się. to jest bardzo bardzo dobry brąziak, i świetnie współpracuje z powietrzem 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #8011 Napisano 9 Czerwca 2021 (edytowane) Leżał na zatoce, aż żal było nie przytulić, choćby do porównania i fakt, świetnie patynuje "bez namaczania" 😁 Edytowane 9 Czerwca 2021 przez artooro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6861 #8012 Napisano 9 Czerwca 2021 W dniu 7.06.2021 o 13:38, abir napisał(-a): Przyjechało Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka Pogratuluję z lekkim opóźnieniem. Też się skusiłem patrząc na te fotki już od jakiegoś czasu się na nią czailem, a dzisiaj przyszedł mail że dostępna, więc nie było wyjścia 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8527 #8013 Napisano 9 Czerwca 2021 Pogratuluję z lekkim opóźnieniem. Też się skusiłem patrząc na te fotki już od jakiegoś czasu się na nią czailem, a dzisiaj przyszedł mail że dostępna, więc nie było wyjścia i to jest bardzo dobra koncepcja.Miałem kiedyś czarnego. Jednak ten podoba mi się bardziej. I z jego dostępnością rzeczywiście bywa różnie. Podejrzewam że kiedyś się skończy ta wersja. Wtedy spodoba się jeszcze bardziej Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8527 #8014 Napisano 9 Czerwca 2021 12 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2046 #8015 Napisano 9 Czerwca 2021 (edytowane) Super😀 Bardzo fajna ta amfibia! Edytowane 9 Czerwca 2021 przez BAT123 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hard Rockin' Amigo 1785 #8016 Napisano 10 Czerwca 2021 Koledzy mam pytanie: czy ktoś z Was wie, gdzie można kupić (a jeszcze lepiej od razu wymienić) cyferblat do Maraneza? Uwielbiam swojego Layana, a teraz "chodzi" za mną Rawai. Jednak ten nibyokręt na środku tarczy jest w mojej ocenie obrzydliwy i chciałbym się go pozbyć. Może ktoś z Was już robił jakieś mody do Maraneza? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #8017 Napisano 10 Czerwca 2021 Koledzy mam pytanie: czy ktoś z Was wie, gdzie można kupić (a jeszcze lepiej od razu wymienić) cyferblat do Maraneza? Uwielbiam swojego Layana, a teraz "chodzi" za mną Rawai. Jednak ten nibyokręt na środku tarczy jest w mojej ocenie obrzydliwy i chciałbym się go pozbyć. Może ktoś z Was już robił jakieś mody do Maraneza? zmierz tarczę i szukaj po wymiarach, tu w wątku pamiętam przynajmniej dwie osoby które robią na zamówienie, w grupach brąziakowych na fb też widziałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6861 #8018 Napisano 11 Czerwca 2021 Wakacyjne łapanie naturalnej patyny 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8527 #8019 Napisano 11 Czerwca 2021 Bardzo dobrze się zmienia twój nethuns. A ja jeszcze pomęczę wostokiem.Koperta jest bardzo precyzyjnie wykonana, widoczne szczotkowanie koperty jakby dookoła krawedzi szkła, a sfazowany i polerowany a nie szczotkowany kant koperty pieknie zaznacza krawędzie. Powiem wam że jestem pod dużym wrażeniem. Jak Ruski coś zrobią to nie ma..... we wsi Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu TapatalkaTu może lepiej to będzie widaćWysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 11 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8527 #8020 Napisano 12 Czerwca 2021 Jak ktoś lubi faifokloki to TC-9 coś skrobie na kicku. Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #8021 Napisano 12 Czerwca 2021 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #8022 Napisano 12 Czerwca 2021 Mój półbronziak się robi 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8527 #8023 Napisano 12 Czerwca 2021 Mój półbronziak się robi Wygląda interesująco. Budujesz słuszne emocje Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 2 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8527 #8024 Napisano 13 Czerwca 2021 Jutro poniedziałek Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 4 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6861 #8025 Napisano 13 Czerwca 2021 Czas na trochę prac ziemnych 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach