Piotr K. 695 #8076 Napisano 29 Czerwca 2021 (edytowane) A ja takie wypocilem pierwsze zdjecie nowego wlasciciela Edytowane 29 Czerwca 2021 przez Piotr K. 6 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #8077 Napisano 30 Czerwca 2021 10 godzin temu, Piotr K. napisał(-a): A ja takie wypocilem pierwsze zdjecie nowego wlasciciela Fajny - taki mięsisty - jaka wysokość? a na Kickstarterze nowa wersja żółwia od TC9 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #8078 Napisano 30 Czerwca 2021 13 godzin temu, MierzejR napisał(-a): Fajny - taki mięsisty - jaka wysokość? a na Kickstarterze nowa wersja żółwia od TC9 Dzieki 14 mm 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8506 #8079 Napisano 1 Lipca 2021 Indy Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 7 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #8080 Napisano 1 Lipca 2021 Fajne foty, zresztą Indy są bardzo fotogeniczne, ja jednak zostaje z "zielonką", jak ktoś chętny na blue to leży zapraszam 🙈🙊 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8506 #8081 Napisano 1 Lipca 2021 Polecam, warto. Świetny zegarekWysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8506 #8082 Napisano 2 Lipca 2021 Wiatr ze wschodu Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 9 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6861 #8083 Napisano 2 Lipca 2021 Ciężki klunkier, ale jednak ma coś w sobie 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 155888 #8084 Napisano 3 Lipca 2021 Fajnej soboty! 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Litus 1620 #8085 Napisano 3 Lipca 2021 19 godzin temu, traczu napisał(-a): Ciężki klunkier, ale jednak ma coś w sobie Powinieneś robić zdjęcia na stronę Nethuns, bo na podstawie ich fotek, nigdy bym go nie kupił. Twoje zdjęcie pokazuje ten zegar w zupełnie inny sposób 😍. Przy okazji - jaki masz nadgarstek? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6861 #8086 Napisano 3 Lipca 2021 1 godzinę temu, Litus napisał(-a): Powinieneś robić zdjęcia na stronę Nethuns, bo na podstawie ich fotek, nigdy bym go nie kupił. Twoje zdjęcie pokazuje ten zegar w zupełnie inny sposób 😍. Przy okazji - jaki masz nadgarstek? Dziękuję nadgarstek mam raczej mizerny, około 17cm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Litus 1620 #8087 Napisano 3 Lipca 2021 Rozmiar rzecz względna 😉 Na Twojej ręce wygląda dobrze, moja niewiele większa i stąd pytanie. Chyba wciągnę go na listę zakupową, jest świetny 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8506 #8088 Napisano 6 Lipca 2021 chłopaki lubią brąz, tylko który bardziej 🙂 🧐 7 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #8089 Napisano 6 Lipca 2021 Bangla 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #8090 Napisano 7 Lipca 2021 Namawiali, namawiali i namówili. Dzięki artooro 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8506 #8091 Napisano 7 Lipca 2021 Gratulacje. Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #8092 Napisano 7 Lipca 2021 51 minut temu, MierzejR napisał(-a): Namawiali, namawiali i namówili. Dzięki artooro Niech się nosi 😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #8093 Napisano 7 Lipca 2021 Dzięki Panowie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #8094 Napisano 8 Lipca 2021 7 wspaniałych - po jednym na każdy dzień tygodnia. Pytanie w którym do kościoła? na szczęście to pytanie retoryczne bo nie bywam. Od największego do najmniejszego. 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8506 #8095 Napisano 8 Lipca 2021 No ładne stadko sie zrobiło. SuperWysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AK&AK 46497 #8096 Napisano 8 Lipca 2021 4 godziny temu, MierzejR napisał(-a): Pytanie w którym do kościoła? Jak jednak się będziesz wybierał to "Święty Martin" będzie jak znalazł 😁 Super zbiorek! 0 Małżeństwo i zegarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #8097 Napisano 8 Lipca 2021 Godzinę temu, AK&AK napisał(-a): Jak jednak się będziesz wybierał to "Święty Martin" będzie jak znalazł 😁 Jak najbardziej - chociaż aktualnie nie planuję nowych zakupów, raczej redukcję - Ale jak je wczoraj wszystkie rozłożyłem razem (po raz pierwszy) to sam nie wiem. Ale natura chomika zobowiązuje. 2 godziny temu, abir napisał(-a): No ładne stadko sie zrobiło. Super Dzięki Abir - ale do ciebie mi daleko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 72390 #8098 Napisano 8 Lipca 2021 4 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kfraniu 88 #8099 Napisano 8 Lipca 2021 2 godziny temu, MierzejR napisał(-a): Jak najbardziej - chociaż aktualnie nie planuję nowych zakupów, raczej redukcję jak będziesz miał zamiar czegoś się pozbyć, odezwij się na priv… może jakaś zamiana na Świetego Marcina dojdzie do skutku 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6861 #8100 Napisano 8 Lipca 2021 3 godziny temu, Lincoln Six Echo napisał(-a): Jutro mam nadzieje położę łapę na swoim, już go celnicy dzisiaj wymacali 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach