sandinista 5 #8501 Napisano 29 Listopada 2021 Punktowo? Czy zdać się na przypadek? 0 By duży talent nie poniósł straty, trzeba zakupić japońskie graty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #8502 Napisano 29 Listopada 2021 Punktowo? Czy zdać się na przypadek?Dużo zależy od brązu. Niektóre przypala a niektóre wychodzą w łatki. Tez może być , że zegarek ze zdjęcia nie był odtłuszczony , wymyty przed patynowaniem. Praktycznie taki sam efekt otrzymałem po patynowaniu zegarka Cobra tam był chyba fosforobrąz pewności nie mam. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sandinista 5 #8503 Napisano 29 Listopada 2021 Dziękuję, wobec tego będę próbował, wcześniej jajko było w użyciu, ale zupełnie inaczej wyszło 0 By duży talent nie poniósł straty, trzeba zakupić japońskie graty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #8504 Napisano 29 Listopada 2021 Alu brąz wcale nie chce samoistnie patynować. Ma Thundera z tego czegoś i może już nie świeci się jak psu jajca, ale do patyny strasznie mu nie po drodze. A fosforobrąz jest bardziej czerwony, bliżej mu do miedzi. I ładnie patynuje. Świetny to jest sikor. Już kiedyś zazdraszczałem. Time matters 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #8505 Napisano 30 Listopada 2021 jest w Rydze taki gość Andrey Shishov. składa dla mnie takie coś. mam nadzieję że nie przedobrzyłem z rozmiarem. zasadniczo nie mogę się już doczekać efektu końcowego, mają być czarne śruby i tabliczka nagrobna z lewej strony koperty 😁 pochwalę się małą zajawką, a całość pokarzę jak listonosz doniesie 7 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #8506 Napisano 30 Listopada 2021 To ten od Enera? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #8507 Napisano 30 Listopada 2021 Tak proszę Pana Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #8508 Napisano 30 Listopada 2021 Dasz radę nosić, toto ma krótkie i dość mocno gięte w dół uszy, na 18 cm już dobrze wygląda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #8509 Napisano 30 Listopada 2021 Jestem dobrej myśli. Talay, tank, movas i kilka innych są podobnych gabarytów, więc będzie dobrze Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jabolos 1560 #8510 Napisano 30 Listopada 2021 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8394 #8511 Napisano 1 Grudnia 2021 fajne te brąziaki !!! a może komuś sie znudził i chce puścić dalej, proszę o priv jak coś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8394 #8512 Napisano 1 Grudnia 2021 edytuję, coś 45 mm lub 46 lub 44 minimum dzięki za oferty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolfun 49 #8513 Napisano 1 Grudnia 2021 W dniu 21.11.2021 o 20:00, KobyS0 napisał(-a): a dasz Kolego foto z góry, jak to wygląda ??? Przepraszam, nie zauważyłem Proszę: A jednocześnie mam jak na zdjęciu drugim ale wrzuciłbym w bronz orienta - co polecacie? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KobyS0 8394 #8514 Napisano 1 Grudnia 2021 37 minut temu, wolfun napisał(-a): Przepraszam, nie zauważyłem Proszę: A jednocześnie mam jak na zdjęciu drugim ale wrzuciłbym w bronz orienta - co polecacie? dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2049 #8515 Napisano 1 Grudnia 2021 Przedsprzedaż nowego modelu Makary 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2049 #8516 Napisano 2 Grudnia 2021 Miało już nie być żadnych zakupów, no ale...Do 2 posiadanych zegarków z mosiądzu dołącza brąziak 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MierzejR 81 #8517 Napisano 2 Grudnia 2021 22 minuty temu, BAT123 napisał(-a): Do 2 posiadanych zegarków z mosiądzu dołącza brąziak u mnie się też tak zaczęło Gratulacje - też o nim myślę. Gdzie kupowałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #8518 Napisano 2 Grudnia 2021 Graty, mocny zegar. I fajna wersjaWysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jabolos 1560 #8519 Napisano 2 Grudnia 2021 Chodzi za mną zakup brąziaka z trytem. Znalazłem Aqatico Super Charger i Vostok Europe (kilka modeli mają np. Energia). Czy znacie może innych producentów u których taka konfiguracja jest dostępna? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #8520 Napisano 2 Grudnia 2021 23 minuty temu, jabolos napisał(-a): Chodzi za mną zakup brąziaka z trytem. Znalazłem Aqatico Super Charger i Vostok Europe (kilka modeli mają np. Energia). Czy znacie może innych producentów u których taka konfiguracja jest dostępna? deep blue w brązie. na ostatnich wyprzedażach strona producenta się wyportkowała z całego brązu. więc nie wiem czy coś jeszcze będzie jako nowe. najwyżej rynek wtórny 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2049 #8521 Napisano 2 Grudnia 2021 (edytowane) 3 godziny temu, MierzejR napisał(-a): u mnie się też tak zaczęło Gratulacje - też o nim myślę. Gdzie kupowałeś? Dziękuję, kupiony w Serious Watches - u nich to była ostatnia sztuka 2 godziny temu, abir napisał(-a): Graty, mocny zegar. I fajna wersja Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka A dziękuję, miałem już opłacony jeden z zegarków Kiber, ale po rozmowie z Tobą i braku w internecie informacji na temat tamtej firmy wycofałem się. No i jest ten Nethuns😁 Edytowane 2 Grudnia 2021 przez BAT123 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jabolos 1560 #8522 Napisano 2 Grudnia 2021 Ciekawy ten Deep Blue. Fajnie, że zastosowali do podświetlenia duże kapsułki trytu T100 zamiast małych T25. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #8523 Napisano 2 Grudnia 2021 fajny, tylko mały... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenmag 5623 #8524 Napisano 3 Grudnia 2021 5 > Zegarki i inicjatywy związane z zegarkami > Kartoteka Zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #8525 Napisano 3 Grudnia 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach