abir 8204 #9001 Napisano 15 Kwietnia 2022 nooo... za szkany dekiel trzeba dosypać 200 euro 😪 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65704 #9002 Napisano 15 Kwietnia 2022 A takim połączeniom stali i brązu moje poczucie estetyki jednak mówi NIE. To jak „cygan” z żółtym PVD. Nie moja bajka. Dla mnie albo stal, albo brąz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #9003 Napisano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) 8 minut temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): A takim połączeniom stali i brązu moje poczucie estetyki jednak mówi NIE. To jak „cygan” z żółtym PVD. Nie moja bajka. Dla mnie albo stal, albo brąz. Eee tam, zaraz brąz ładnie ściemnieje i będzie super, Orisa 65 Bicolor nówkę zwróciłem z powrotem do sklepu ponieważ też tak trochę rosegold zajeżdżał ale jak zobaczyłem zdjęcia w sieci, jak ładnie patynka łapie na bezelu i bransie przy pierwszej okazji kupiłem ponownie i już nie oddam Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez artooro 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65704 #9004 Napisano 15 Kwietnia 2022 Rzeczywiście. Ten spatynowany bezel w Orisie już się tak nie świeci i inaczej to wygląda. Może jak bezel spatynuje, to zmienię zdanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #9005 Napisano 15 Kwietnia 2022 Godzinę temu, abir napisał(-a): nooo... za szkany dekiel trzeba dosypać 200 euro 😪 Ja sobie myślę, że tam to raczej dokładasz za to, co widać przez to szkiełko... Jak masz pełny dekiel to werk raczej nie będzie zdobiony... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #9006 Napisano 15 Kwietnia 2022 Ja sobie myślę, że tam to raczej dokładasz za to, co widać przez to szkiełko... Jak masz pełny dekiel to werk raczej nie będzie zdobiony...Jak bierzesz z manualnym naciągiem to każdy wygląda tak samo. Płacisz właśnie za to że możesz na niego patrzeć. Ja mam dekiel bez dopłaty i mogę tylko sobie wyobrazić . Jest ładnie grawerowany, z brązu.Przy mechanizmie automatycznym nie ma opcji szkła od spodu.Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #9007 Napisano 15 Kwietnia 2022 Pokazuj! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #9008 Napisano 15 Kwietnia 2022 Pokaż d...! ekiel 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #9009 Napisano 15 Kwietnia 2022 Seikowa gumka, prawie idealnie w kolor: 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #9010 Napisano 15 Kwietnia 2022 Tak jest od spoduWysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 8 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #9011 Napisano 15 Kwietnia 2022 Dekiel z brązu? Ręki latem nie doszorujesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #9012 Napisano 15 Kwietnia 2022 Dekiel z brązu? Ręki latem nie doszorujesz Też mi się wydaje że może być niekomfortowo.Gadałem o tym z makaroniarzem. Zapewnił, że nie powinienem z tym mieć kłopotu bo ich dekiel jest wysokiej jakości. Do końca nie wiem czy jakość brązu ma tu coś do gadania. Zobaczymy, już niedługo wszystko się wyjaśni Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #9013 Napisano 15 Kwietnia 2022 Ma, jeżeli to brąz aluminiowy to prawie wcale nie reaguje. Rafał, pokaż flaczki! (pokaż kotku co ma w środku) A'propos X Flotylli MAS, wyprodukowałem sobie kilka takich motywów: 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84425 #9014 Napisano 15 Kwietnia 2022 Rafał Extra gdzie się to kupuje?? Daj linka żeby pooglądać 😀 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #9015 Napisano 15 Kwietnia 2022 Godzinę temu, Thomas666 napisał(-a): Ma, jeżeli to brąz aluminiowy to prawie wcale nie reaguje. Rafał, pokaż flaczki! (pokaż kotku co ma w środku) ... nie wiedziałem. wszystko się wyjaśni co to będzie z tym nadgarstkiem a nie dam rady pokazać. nie mam narzędzi do odkręcania dekla 5 minut temu, kornel91 napisał(-a): Rafał Extra gdzie się to kupuje?? Daj linka żeby pooglądać 😀 nie oglądaj, tylko kupuj https://memphisbellewatches.shop/catalogo-heritage-bronzo/ no i żeby nie na pusto 10 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6685 #9016 Napisano 15 Kwietnia 2022 Nie mogłem pogodzić się ze sprzedażą, więc jest powrót do Carla Brasheara. Chyba najfajnieszy braz, który miał okazję trafić na mój nadgarstek. 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154397 #9017 Napisano 16 Kwietnia 2022 Wesołych Świąt Koledzy!🐣🐣🐣 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #9018 Napisano 16 Kwietnia 2022 🐇🐣🐥 wesołego Alleluja 13 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #9019 Napisano 16 Kwietnia 2022 Pierwsze zdjęcie wypas - wielowymiarowość jak się patrzy 👍 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #9020 Napisano 17 Kwietnia 2022 Mam możliwość kupna avaxa w brązie w bardzo dobrej cenie. Będę po świętach kupował paski do mojego. Gość przy jednej przesyłce zaproponował mi zegarek w dość promocyjnej cenie. Ja już mam, jakby co to mogę dla kogoś wziąć.Jak ktoś jest chętny to PW. Trzeba się tylko szybko decydować Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84425 #9021 Napisano 18 Kwietnia 2022 13 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #9022 Napisano 20 Kwietnia 2022 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #9023 Napisano 20 Kwietnia 2022 Jeszcze pachnie sklepem 10 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6685 #9024 Napisano 21 Kwietnia 2022 A u mnie taki chińczyk wjechał. 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #9025 Napisano 21 Kwietnia 2022 Kolejny raz poszedłem śladem @abir i kolejny raz się nie zawiodłem 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach