Repsak 301 #3326 Napisano 15 Września 2018 Dzięki Abir. Mam stalowego Portus Cale i wiedziałem czego mogę spodziewać się po tym Borealusie. Teraz spokojnie będę obserwował jak mosiądz i brąz nabierają patynki.Krupik tak na szybko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8433 #3327 Napisano 16 Września 2018 veneto 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Repsak 301 #3328 Napisano 16 Września 2018 Ciekawa faktura i kolor tarczy. Nowalijka?Obecnie kuszą Hydrą w pre order. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8433 #3329 Napisano 16 Września 2018 nie, mam go już jakiś czas - od pre ordera tak, hydra...co tu kryć...kliknąłem 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Repsak 301 #3330 Napisano 16 Września 2018 Nieźle jaki kolorek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8433 #3331 Napisano 16 Września 2018 czarny 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Repsak 301 #3332 Napisano 16 Września 2018 Abir, skąd (kraj) wysyłka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8433 #3333 Napisano 16 Września 2018 Peru, Limawiedzą jak wypełniać papiery przewozowe 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Repsak 301 #3334 Napisano 16 Września 2018 dzięki za info. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8433 #3335 Napisano 16 Września 2018 miałem gondar, veneto, teraz czekam na hydręnie mam zastrzeżeń do tych zegarków - wykonanie bardzo dobre.mogę polecić 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8433 #3336 Napisano 16 Września 2018 przyjechała cytrynka, polecam na okazję bez okazji, po popijawie i takie tam....będzie Pani zadowolona 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3337 Napisano 16 Września 2018 Rafał Fajna cytrynka A co słychać z Makara ?? Sprawdzam e-mail i nic , cisza A żeby nie na pusto , taki pasek se dziś popełniłem możecie sie śmiać , pozwalam Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #3338 Napisano 16 Września 2018 Ja na taki pasek sie zapisuje. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8433 #3339 Napisano 17 Września 2018 Pasek jest bomba, nie jest mi do śmiechu, raczej do zachwytu. Brawo. Pisałem maile do Makary jednak nikt mi nie odpisał. Nie wiem czy mamy się niepokoić? Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex LDZ 9 #3340 Napisano 17 Września 2018 Pasek jest bomba, nie jest mi do śmiechu, raczej do zachwytu. Brawo. Pisałem maile do Makary jednak nikt mi nie odpisał. Nie wiem czy mamy się niepokoić? Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaJa napisałem do nich, że rezygnuję, ze względu na duże obsunięcie czasowe. Następnego dnia miałem już pieniądze na koncie. To jest "lekko" niepoważne zachowanie ze strony producenta.... Wysłano z czegoś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8433 #3341 Napisano 17 Września 2018 Poczekam do końca miesiąca i zobaczymy, może też zrezygnuje Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3342 Napisano 17 Września 2018 Kużwa jaja , powinni informować co jest ciekawe czy stalowe już rozesłane Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex LDZ 9 #3343 Napisano 17 Września 2018 U mnie patyna zdjęta. Zaczynam od nowa. Tym razem natura Wysłano z czegoś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3344 Napisano 17 Września 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8433 #3345 Napisano 17 Września 2018 U mnie patyna zdjęta. Zaczynam od nowa. Tym razem natura Wysłano z czegoś Będzie dłużej ale lepiej Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka Sent from my iPhone using TapatalkPysznie Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex LDZ 9 #3346 Napisano 17 Września 2018 Od jutra morze czarne. Lekko przyspieszę Ps.: Kwaśny łódzki deszcz... Wysłano z czegoś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8433 #3347 Napisano 17 Września 2018 /klikać/ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mie49 19 #3348 Napisano 17 Września 2018 Witam.Mam dwa pytania:1. W jakim kraju produkuje się zegarki Heroic 182. Gdzie najlepiej "zapolować" na używkę Heroic z brązu.Z góry dziękuję za wskazówki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8433 #3349 Napisano 17 Września 2018 Jak większość na dalekim wschodzie - Piotr ma to może potwierdzić na 100 %. Używki jeszcze nie widziałem, ale zostaje ebay - chyba Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3350 Napisano 17 Września 2018 Ciężko powiedzieć gdzie produkują , sądząc po wykonaniu stawiał bym na Swiss ale pewnie tak nie jest kawał pożądanego zegara. Polecam bardzo. Od pewnego czasu bije się z myślami , zastanawiam się nad zmniejszeniem swojej brązowej kolekcji w tym Heroic też. Dodam tylko , że miałem go na ręce może 5 razy cały czas leży w sejfie razem z pozostałą kolekcją. Szkoda ich by leżały Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach