Slaw 480 #4576 Napisano 2 Lutego 2019 (edytowane) Dzięki. No nie wiem, nie wiem. Może kiedyś... Ten czeka w ukryciu . Jak będzie sprzyjająca okoliczność przyznam się małżonce Wprawisz sie Edytowane 4 Lutego 2019 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #4577 Napisano 2 Lutego 2019 Wow!!! Ale kolekcja! 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krupik 17 #4578 Napisano 2 Lutego 2019 (edytowane) Piękny zestawI pewnie żonie mówisz ze masz 3 i udajesz że to ciągle te same Ja swojemu zafundowałem perlona z aliFajny jestDzięki Porcelain Edit:@Abir - wiem że go trafi ale za niecałe 3$ mówi się trudno i kupuje następny przy moich zmianach pasków to ten posłuży 3 latai tak jest najlepszy jaki miałem z ali Edytowane 4 Lutego 2019 przez krupik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8517 #4579 Napisano 2 Lutego 2019 Ładnie wyszło. Jednak licz się z tym że perlon szybko Ci się rozlezie w miejscu dziurki.Wyleczylem się z perlonów 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #4580 Napisano 2 Lutego 2019 Sławek, otwieraj pozostałe szuflady!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #4581 Napisano 2 Lutego 2019 Po pewnym czasie nie bedzie już sie dało ich utrzymać w tajemnicy. Wtedy kupisz pudełko na 12 zegarków i obiecasz ze wiecej nie bedziesz posiadał. Ja tak mam i 13 mam na nadgarstku a 14 Garmin sportowy trzymam w innym pokoju U mnie bardziej ubogo ale tez bardziej kolorowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #4582 Napisano 2 Lutego 2019 (edytowane) Slaw? Ale Energii tam nie widzę? Edytowane 2 Lutego 2019 przez Thomas666 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #4583 Napisano 3 Lutego 2019 Slaw? Ale Energii tam nie widzę?Energia poszła do ludzi . Rozmiar mnie jednak pokonał a i nadgarstek mniej obfity niż u ciebie Tomku. Zegar jednakże , sam w sobie świetny. 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8517 #4584 Napisano 3 Lutego 2019 U mnie bardziej ubogo ale tez bardziej kolorowo bardzo ładna grupka. z helbergiem w tle. super 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #4585 Napisano 3 Lutego 2019 Mógłby szybciej gnić, ale nie będę go popędzał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #4586 Napisano 3 Lutego 2019 Helson świetny! Zakupiony u producenta? Jeśli tak to jaka cena wyszła końcowo ,cło plus itp mnie interesuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #4587 Napisano 3 Lutego 2019 Helson świetny! Zakupiony u producenta? Jeśli tak to jaka cena wyszła końcowo ,cło plus itp mnie interesuje.Tak, przy okazji obniżek przed Bożym Narodzeniem. Cło, opłaty itp. dolicz około 25% 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #4588 Napisano 3 Lutego 2019 O kurdę..Czyli całą zniżkę zjadły chore podatki.No ale to i tak lepiej niż cena 100 + opłaty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rados461 6 #4589 Napisano 3 Lutego 2019 Wprawisz sie Tak, tak . Gdyby moja luba odkryła taką szufladę, mógłbym się pakować . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #4590 Napisano 3 Lutego 2019 (edytowane) Tak, tak . Gdyby moja luba odkryła taką szufladę, mógłbym się pakować .Ja mam takich szuflad dokładnie 45 . A luba stwierdziła kiedyś ze to świetnie że mam jakieś hobby. Dodała tez ze powinnienem je pielęgnować , co tez skwapliwie czynie Mógłby szybciej gnić, ale nie będę go popędzał Helson jest piękny w swojej surowości .... Edytowane 3 Lutego 2019 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8517 #4591 Napisano 3 Lutego 2019 Tak, tak . Gdyby moja luba odkryła taką szufladę, mógłbym się pakować .Potwierdzam słowa Sławka. Jak miałem do 10 zegarków to zauważyła każdy nowy zakup. Przy większej ilości nie zauważa już różnicy 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #4592 Napisano 3 Lutego 2019 Potwierdzam słowa Sławka. Jak miałem do 10 zegarków to zauważyła każdy nowy zakup. Przy większej ilości nie zauważa już różnicy W samo sedno . 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rados461 6 #4593 Napisano 3 Lutego 2019 Potwierdzam słowa Sławka. Jak miałem do 10 zegarków to zauważyła każdy nowy zakup. Przy większej ilości nie zauważa już różnicy Wierzę, że tak jest jak piszecie. Ja również nie zauważam zakupu kolejnej np bluzki żony. Zlały mi się wszystkie w jakąś nieskończoną masę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8517 #4594 Napisano 3 Lutego 2019 to działa - jak widać z tymi bluzkami mam podobnie 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #4595 Napisano 3 Lutego 2019 (edytowane) to działa - jak widać z tymi bluzkami mam podobnie Panowie , nie upraszczajmy Ja zauważam nową koszulę. Zreszta moja pani dostała w pracy Fashion Award za 2018 Edytowane 3 Lutego 2019 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4596 Napisano 3 Lutego 2019 A ja już taki bidny jestem , że sam se muszę robić Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #4597 Napisano 3 Lutego 2019 Przedostatnie zdjęcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #4598 Napisano 7 Lutego 2019 Wspomnienie lata:))) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hard Rockin' Amigo 1785 #4599 Napisano 8 Lutego 2019 Mógłby szybciej gnić, ale nie będę go popędzał U mnie Helson kolejny na liście.Zastanawiam się właśnie; brąz, czy tytan? Piękny sikor. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #4600 Napisano 8 Lutego 2019 U mnie Helson kolejny na liście.Zastanawiam się właśnie; brąz, czy tytan? Piękny sikor.Jakby był tytanowy 40mm na bransolecie i tą pionowo szczotkowaną szarą tarczą to nie zastanawiałbym się ani minuty A jeśli nie masz żadnego brąza/mosiądza to polecam, m.z. większy fun 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach