Thomas666 7630 #5376 Napisano 20 Sierpnia 2019 Ja tam nie mam takich dylematów. Dokupuję pudełko. i żeby nie na pusto, to sobie poświecę: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8545 #5377 Napisano 20 Sierpnia 2019 Że ja nie wpadłem na to. Mam jednak zawężone horyzonty Rawai jest mega 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #5378 Napisano 20 Sierpnia 2019 Gratki Mariana, wiem jakie to satysfakcjonujące wreszcie upolować szukany od dawna model. Niech się nosi i patyną zachodzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hard Rockin' Amigo 1785 #5379 Napisano 21 Sierpnia 2019 Gratuluję nabytku.Ja się chyba zdecyduję na Rawaii 45 - rozmiar 49mm brzmi groźnie Ile masz w nadgarstku? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MISTYK 514 #5380 Napisano 21 Sierpnia 2019 Od jakiegoś czasu poszukiwałem tego modelu, niestety na stronie był wyprzedany, a z drugiej ręki po prostu ich nie ma. Nikt nie sprzedaje... Wpadłem na pomysł i zapytałem producenta, czy aby wznowienia nie będzie, odpowiedzieli, że nie, ale jak chcę, to mają jednego leżaka magazynowego, nówkę jeno nieco spatynowaną. I tak za 299$ stałem się szczęśliwym posiadaczem większego Rawai ) co to ma za werk jaki pokaż 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5381 Napisano 21 Sierpnia 2019 Gratuluję nabytku.Ja się chyba zdecyduję na Rawaii 45 - rozmiar 49mm brzmi groźnie Ile masz w nadgarstku? 21,5 cm do 22,5 jak spuchnie co to ma za werk jaki pokaż Seiko NH35 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5382 Napisano 21 Sierpnia 2019 Pada... No, to nuras zostaje na łapie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5383 Napisano 21 Sierpnia 2019 Graty !!! Mam z taką samą tarczą tyle ze 45 mm. 49 to w rzeczy samej na na łapska jak masz Ty U mnie dziś cobra Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8545 #5384 Napisano 21 Sierpnia 2019 DHL się spisał. W 3 dni z Baltimore z przesiadką w NY. Taki wynalazek Torsk Diver, dość ciekawa koperta. Jeszcze w foliach. Ciekawostka to że dają w zestawie karuzelę do zegarków. Fotki na szybko przy rozpakowywaniu 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5385 Napisano 21 Sierpnia 2019 Szalejesz Rafał ostatnio Gratuluję ciekawego zegarka. Rodzina brąziaków się szybko rozrasta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8545 #5386 Napisano 21 Sierpnia 2019 He, he. Szczerze Marcin, to taka kumulacja terminów przypadkiem się zrobiła. Ostatnie 3 zegarki to realizacja preorderów z początku roku. I tak wpadają do skrzynki jeden po drugim.Ale przyrost rzeczywiście dynamiczny 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5387 Napisano 21 Sierpnia 2019 Fajny! Jaki rozmiar? Wygląda na spory... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8545 #5388 Napisano 21 Sierpnia 2019 Dla mnie raczej ten z większych.43mm,gruby na 14 mm, L2L 48mm.Na razie muszę dorobić sobie dziurkę w pasku, bo za mało ich nawiercili od strony teleskopy 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5389 Napisano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) Powitoł Bomba Niby kolejny nurek, ale kilka smaczków i jest ciekawie. Świeci jak reklamowali? Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez porcelanowy 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #5390 Napisano 21 Sierpnia 2019 Dobra latarka 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #5391 Napisano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) Gdzieś "ciągnęli" z Tsao, że do zegarka poświęconego uss torsk włożyli japoński ruch. Poza tym patrząc na tarczę za dużo w nim z hammerhead-a Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez artooro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8545 #5392 Napisano 21 Sierpnia 2019 PowitołBomba Niby kolejny nurek, ale kilka smaczków i jest ciekawie. Świeci jak reklamowali? Koperta ma ciekawe wzornictwo. Mój telefon słabo radzi sobie w ciemnym, ale świeci mniej więcej takGdzieś "ciągnęli" z Tsao, że do zegarka poświęconego uss torsk włożyli japoński ruch. Poza tym patrząc na tarczę za dużo w nim z hammerhead-aHammerhada w nim nie widzę 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gienek_mkb 885 #5393 Napisano 21 Sierpnia 2019 0 Mateusz https://www.instagram.com/gienek_mkb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5394 Napisano 21 Sierpnia 2019 Dla mnie raczej ten z większych.43mm,gruby na 14 mm, L2L 48mm.Na razie muszę dorobić sobie dziurkę w pasku, bo za mało ich nawiercili od strony teleskopyGratki ! A teraz tak szczerze ....Zelos czy Tsao ? 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #5395 Napisano 21 Sierpnia 2019 Oczywiście, że nie jest jota w jotę ale kompozycja jest bardzo podobna. Dodatkowo luma na koronce zerżnieta z zelosa. Zaklepalem na kicku ale za mało w tym zegarku oryginalności i odpuściłem. Wszystko już gdzieś było, bezel, koperta, tarcza. Ładny zegarek ale w porównaniu z większością Twojej kolekcji trąca myszką 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5396 Napisano 21 Sierpnia 2019 Nie jest aż tak zle . Jedyne co mi nieszczególnie pasuje , to waski bezel i zaraz za nim biała wkładka. W Zelosie zgrywa sie z indeksami , jakoś lepiej to wyglada ... ale poza tym jest ok . No może poza ta tabliczka z lewej strony 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8545 #5397 Napisano 21 Sierpnia 2019 bardzo podobała mi się foka i fala w brązie - do czasu gdy nie zobaczyłem ich na żywo. całkowity brak iskry nastąpił między nami Gratki !A teraz tak szczerze ....Zelos czy Tsao ?ito ito. zelosa wystrugasz pilnikiem - jak młotektsao kształtem uszu i całej koperty jest bardziej wyrafinowany, jak napisał @porcelanowy są smaczki estetycznetsao taki bardziej pod krawat, a hammerhead do kopalni Oczywiście, że nie jest jota w jotę ale kompozycja jest bardzo podobna. Dodatkowo luma na koronce zerżnieta z zelosa. Zaklepalem na kicku ale za mało w tym zegarku oryginalności i odpuściłem. Wszystko już gdzieś było, bezel, koperta, tarcza. Ładny zegarek ale w porównaniu z większością Twojej kolekcji trąca myszkąmimo Twego sceptycyzmu sądzę, że byłbyś zadowolony, No może poza ta tabliczka z lewej strony patrz, a ta tabliczka tak mi się podoba że ho ho 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5398 Napisano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) bardzo podobała mi się foka i fala w brązie - do czasu gdy nie zobaczyłem ich na żywo. całkowity brak iskry nastąpił między nami ito ito. zelosa wystrugasz pilnikiem - jak młotektsao kształtem uszu i całej koperty jest bardziej wyrafinowany, jak napisał @porcelanowy są smaczki estetycznetsao taki bardziej pod krawat, a hammerhead do kopalni mimo Twego sceptycyzmu sądzę, że byłbyś zadowolony, patrz, a ta tabliczka tak mi się podoba że ho ho O gustach się jednak nie powinno dyskutować Reasumując ... niech cieszy !!! Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8545 #5399 Napisano 22 Sierpnia 2019 jakby kogoś interesowało to na SW pojawił się swordfish bronze wersja teal. są dwa napędy do wyboru 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8545 #5400 Napisano 22 Sierpnia 2019 macie chłopaki sposób na zdjęcie bezela z zegarka, który ciasno dolega do koperty. nie można go podważyć nożykiem, czy takim ala "ściągaczem" . 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach