mario1971 67945 #5426 Napisano 27 Sierpnia 2019 No i dotarł, gdyby jeszcze wskazówki były matowe było by genialnie a tak jest tylko świetnie Hammerhead poszedł właśnie przez te błyszczące indeksy ale ten zostanie trochę dłużej. Tarcza jest cudo, pod pewnymi kątami trochę jak clipperton orisa ze zdjęć. Może dlatego tak bardzo mi się podoba Będziesz go nosił z folią, czy pokażesz całe piękno tej tarczy? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8561 #5427 Napisano 27 Sierpnia 2019 Jest i mój. Tarcza jest wciągająca, zegar zaj... sty. Wysoko poprzeczka ustawiona w tym przedziale cenowym - a wybór jest ogromny. Jeden niezrozumiały dla mnie zonk. W drugim pasku jest stalowa klamerkaJeśli zelos zrobi tego nowego ventusa też tak dobrze to będzie hit 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #5428 Napisano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) Zgłoś lubi słońce, którego dziś u mnie brak :/ Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez artooro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67945 #5429 Napisano 27 Sierpnia 2019 Gratuluję wszystkim pięknych nabytków 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8561 #5430 Napisano 27 Sierpnia 2019 Sękju 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8561 #5431 Napisano 27 Sierpnia 2019 A tak wygląda mój aktualny gang brąziaków. Ciasno się robi 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5432 Napisano 27 Sierpnia 2019 Fajna kolekcja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5433 Napisano 27 Sierpnia 2019 Fajne te Wasze maluchy, nieco zazdraszczam... A u mnie po staremu: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #5434 Napisano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) Piękna luma w pilociku zelosa Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez artooro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5435 Napisano 27 Sierpnia 2019 A tak wygląda mój aktualny gang brąziaków. Ciasno się robi Pomogę Ci zrobić miejsce. Wezmę Boldra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8561 #5436 Napisano 27 Sierpnia 2019 Marcin, on obecnie ma silną pozycję w grupie. Niemniej myślę jak tu przewietrzyć szufladę..... 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5437 Napisano 27 Sierpnia 2019 Borek ? 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8561 #5438 Napisano 28 Sierpnia 2019 Borek ? Raczej myślę o helbergu 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5439 Napisano 28 Sierpnia 2019 Raczej myślę o helbergu W razie czego pisz na priv. Być może mam potencjalnego nabywcę. 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #5440 Napisano 28 Sierpnia 2019 Marcin, on obecnie ma silną pozycję w grupie. Niemniej myślę jak tu przewietrzyć szufladę.....Myslę, że sie nie dogadamy, bo to co ja bym chciał, to Ty na pewno się nie pozbędziesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8561 #5441 Napisano 28 Sierpnia 2019 W razie czego pisz na priv. Być może mam potencjalnego nabywcę.OkMyslę, że sie nie dogadamy, bo to co ja bym chciał, to Ty na pewno się nie pozbędziesz Obecnie tylko Helberg. Ale muszę jeszcze przemyśleć. Kiedyś pozbyłem się pod wpływem emocji rawai i chyba teraz żałuję.A reszta zdecydowanie zostaje - na tę chwilę Myslę, że sie nie dogadamy, bo to co ja bym chciał, to Ty na pewno się nie pozbędziesz Obecnie tylko Helberg. Ale muszę jeszcze przemyśleć. Kiedyś pozbyłem się pod wpływem emocji rawai i chyba teraz żałuję.A reszta zdecydowanie zostaje - na chwilę obecną 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5442 Napisano 28 Sierpnia 2019 Powitoł A tak wygląda mój aktualny gang brąziaków. Ciasno się robi O kutfa... Chyba bym rano z domu nie wyszedł Kumotrowie - niedroga klamerka brąz/mosiądz na 20mm i z cienkim językiem: istnieje coś takiego? Jeśli tak to gdzie? Niedroga = dobrze gdybym się w 50ziko zmieścił Bo do tropica od Zelosa dostałem stalową, a to mi w ogóle do Sternika nie pasuje Te co mam som za duże 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5443 Napisano 28 Sierpnia 2019 Zatoka 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dinus 4 #5444 Napisano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś lubi słońce, którego dziś u mnie brak :/ 20190827_191301(1).jpg20190827_191316(1).jpg20190827_191348_HDR(1).jpg20190827_191303(1).jpg Zegareczek cudo, ale z tą klamerką to pojechali :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5445 Napisano 29 Sierpnia 2019 Ja to muszę chyba przestać pokazywać tu swoje wypociny coraz fajniejsze zegarki tu widzę Gratuluje nabytków Rafał , Ty wiesz , który Twój się do mnie uśmiecha pamiętaj wyrazie czego A żeby nie na pusto to ostatni z innymi wskazówkami czy lepiej wyglada ? Niewiem , zdania są podzielone Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5446 Napisano 29 Sierpnia 2019 Ołówki chyba podobają mi się bardziej, chociaż miecze też robią robotę. Jednak w tym drugim przypadku mam wrażenie, że minutowa jest nieco za krótka. A u mnie kawa z Żabą: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5447 Napisano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Powitoł IMO, od tarczy zależy. Z tą według mnie lepiej drugi zestaw wygląda. Pierwszy do czegoś bardziej "wczesnerokokoko" ZatokaDzięki te znam. Drożej niżby chciał (akceptowalnie) i musiałbym język szlifować żeby mi do tropika weszła (nie chce mi się więc nieakceptowalne ). Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez porcelanowy 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odin 554 #5448 Napisano 29 Sierpnia 2019 Jak ma być cienki język, to raczej musisz poszukać takiej jak masz, tylko w jakimś mosiądzopodobnym PVD. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 384 #5449 Napisano 29 Sierpnia 2019 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #5450 Napisano 29 Sierpnia 2019 Wakacyjny pakiet 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach