Thomas666 7630 #5651 Napisano 1 Listopada 2019 Kalifornia, kanapka, słuszny rozmiar. Dobry wybór!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8439 #5652 Napisano 1 Listopada 2019 Weekend trupa, czaszki muszą być!! smacznego parę dni temu mojemu Wostokowi robiłem fotkę przy shivas`ie 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3338 #5653 Napisano 1 Listopada 2019 Dzięki Panowie. Celowałem w duży rozmiar- jak brąz to duży , w grę jeszcze ostatnio wchodzil Pontvs z bazarku lub nowy Maranez Bangla ale ostatecznie wybór padł na Ancona i nie żałuję. Dawno żaden zegarek nie zrobił na mnie tak pozytywnego wrażenia 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5654 Napisano 1 Listopada 2019 Graty Ancona Ale duży brąz to jest tu zdjęcie nie moje. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5655 Napisano 1 Listopada 2019 Ten, to wagą zabija nawet dużego Egeziano... Chyba... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5656 Napisano 3 Listopada 2019 Fajna, łaciata patyna się robi: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rk7000 3338 #5657 Napisano 3 Listopada 2019 0 Licytacje dla Krzysia https://zegarkiclub.pl/forum/topic/137599-licytacja-dla-krzysia/?do=findComment&comment=3403902 Pozdrawiam Roman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 383 #5658 Napisano 3 Listopada 2019 Moja parka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
desmo 3940 #5659 Napisano 3 Listopada 2019 Ładna parka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5660 Napisano 5 Listopada 2019 Brrrry!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panczarodziej 6 #5661 Napisano 5 Listopada 2019 (edytowane) Fajna, łaciata patyna się robi: Takie zelosa chętnie bym przygarnął. A pytanie do kolegów, którzy maja więcej doświadczenia. Czym się różni w codziennym użytkowaniu zegarek z brązu a zegarek z mosiądzu ? Różnica w szybkości łapania patyny czy coś innego ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 5 Listopada 2019 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8439 #5662 Napisano 5 Listopada 2019 dla mnie nie ma większych różnic. wszystkie wyglądają świetnienie wiem od czego to zależy /pewnie składu/ ale mam brązy które patynowały szybciej lub wolniej i mam brass któy patynował szybciej lub wolniej. dla mnie bez znaczenia, bo po pewnym czasie wszystkie stają się pięknymi łabędziami 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5663 Napisano 5 Listopada 2019 Takie zelosa chętnie bym przygarnął. A pytanie do kolegów, którzy maja więcej doświadczenia. Czym się różni w codziennym użytkowaniu zegarek z brązu a zegarek z mosiądzu ? Różnica w szybkości łapania patyny czy coś innego ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W codziennym użytkowaniu niczym się nie różni, inaczej łapią patynę. Ale są różne rodzaje brązu, marine, aluminiowy, fosforobrąz... Trzeba by wywołać do odpowiedzi Piotrka39, on tut najbardziej obeznany. BTW on chyba zamierza pozbyć się swojego Hammerhead'a, ale jeszcze nigdzie go nie wystawił. Więc atakuj, może cena będzie dobra! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5664 Napisano 5 Listopada 2019 W codziennym użytkowaniu niczym się nie różni, inaczej łapią patynę. Ale są różne rodzaje brązu, marine, aluminiowy, fosforobrąz... Trzeba by wywołać do odpowiedzi Piotrka39, on tut najbardziej obeznany.BTW on chyba zamierza pozbyć się swojego Hammerhead'a, ale jeszcze nigdzie go nie wystawił. Więc atakuj, może cena będzie dobra!Tak z mojej strony to wyglada , wizualnie tylko na początku można zauważyć różnice miedzy brąz a mosiądz. Z czasem to się gubi. Największa jest w twardości , tez zależy jaką ma domieszkę. Mosiądz jest największy. Ja to tak widzę. Hamer w rzeczy samej , poszedł wczoraj za śmieszne pieniądze. Ale wole śmieszną kasę jak zegarek nie używany w pudle. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8439 #5665 Napisano 5 Listopada 2019 Hamer w rzeczy samej , poszedł wczoraj za śmieszne pieniądze. Ale wole śmieszną kasę jak zegarek nie używany w pudle. za śmieszne pieniądze? po tym jak zelos pokazał HH ver2 to HH ver 1 powinien zdrożeć na rynku wtórnym o 50% 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5666 Napisano 5 Listopada 2019 za śmieszne pieniądze? po tym jak zelos pokazał HH ver2 to HH ver 1 powinien zdrożeć na rynku wtórnym o 50% Dla mnie Zelos już swoje pokazał. Już ja żadnego Zelosa nie kupię Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8439 #5667 Napisano 5 Listopada 2019 Tak, znam jak zelos potraktował pierwszych klientów. Polityka cenowa mało przemyślana 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5668 Napisano 5 Listopada 2019 za śmieszne pieniądze? po tym jak zelos pokazał HH ver2 to HH ver 1 powinien zdrożeć na rynku wtórnym o 50% Gdzie pokazał?! Kolega raczy cumę rzucić! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8439 #5669 Napisano 5 Listopada 2019 W wątku zelosa koledzy pisali, na grupie FB chyba pokazał http://zegarkiclub.pl/forum/index.php?/topic/172476-ZELOS-WATCHES&do=findComment&comment=2641641 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #5670 Napisano 5 Listopada 2019 Mi pierwsza wersja na żywo nie podeszła, taka trochę cygańska tarcza, indeksy świeciły się jak psu ... kompletnie nie licowały z patynką 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5671 Napisano 5 Listopada 2019 No, fatalna ta druga, i jeszcze zawór helowy dołożyli, czyli koperta jest słabsza niż pierwsza wersja, skoro tego wymaga 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panczarodziej 6 #5672 Napisano 6 Listopada 2019 Tak z mojej strony to wyglada , wizualnie tylko na początku można zauważyć różnice miedzy brąz a mosiądz. Z czasem to się gubi. Największa jest w twardości , tez zależy jaką ma domieszkę. Mosiądz jest największy. Ja to tak widzę. Hamer w rzeczy samej , poszedł wczoraj za śmieszne pieniądze. Ale wole śmieszną kasę jak zegarek nie używany w pudle. Sent from my iPhone using Tapatalk Szkoda, że nie zdążyłem się załapać. No ale może jeszcze się kiedyś trafi. Dzięki za odpowiedź. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15894 #5673 Napisano 6 Listopada 2019 Z taki dołączam do klubu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5674 Napisano 6 Listopada 2019 No, w końcu! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8439 #5675 Napisano 6 Listopada 2019 Z taki dołączam do klubu.tu też pogratuluję koledze. niech to będzie wstęp do większej przygody z brązem 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach