Schioedtei 252 #5851 Napisano 5 Grudnia 2019 (edytowane) 18cm, na żywo na mojej ręce wypada jeszcze mniejszy niż na tych zdjęciach telefonem. Ogólnie bardzo się bałem że będzie za duży, ale na szczęście niepotrzebnie, bo jest bardzo ok jak na taki zegar. Wbrew pozorom jest bardzo wygodny, ale może to zasługa paska które w aquatico są na poziomie mistrzowskim. Edytowane 5 Grudnia 2019 przez Schioedtei 0 2gwatchblog.com facebook: 2gwatchblog.com instagram: 2gwatchblog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #5852 Napisano 5 Grudnia 2019 Dzisiaj oglądałem Aquatico na stronie i widziałem promo z chyba 1k na 599$Szybkie zerknięcie na YouTube jak się prezentuje na nadgarstku i była tylko stalowa wersja. Też miałem wątpliwości. Dla lumy go kupiłem i się nie zawiodłem! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panczarodziej 6 #5853 Napisano 6 Grudnia 2019 Cześć, Mogę się w końcu pochwalić poczynaniami z brązem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #5854 Napisano 6 Grudnia 2019 Dosyć radykalnie potraktowaleś Maszkarę amoniakiem. Cały zegar w kąpieli czy to po samych oparach? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5855 Napisano 7 Grudnia 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panczarodziej 6 #5856 Napisano 7 Grudnia 2019 Dosyć radykalnie potraktowaleś Maszkarę amoniakiem. Cały zegar w kąpieli czy to po samych oparach? No niby tak bo wpadł mi do kąpieli zamiast ładnie wisieć w oparach. Ale po przetarciu wyglada już inaczej. Z zasady miał to być zegarek do testowania. Teraz wyglada tak. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d.m. 46 #5857 Napisano 7 Grudnia 2019 Gdyby ktoś z Was szukał ciekawego brązu na mniejszy nadgarstek, to korzystajcie z chwili słabości, bo wystawiłem na bazarek Zelosa Helmsmana 2: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8437 #5858 Napisano 7 Grudnia 2019 Sent from my iPhone using TapatalkTeż fajnie, nawet bardzo Teraz wyglada tak. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNie brudzi? Taka patyna chyba jest tymczasowa? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5859 Napisano 8 Grudnia 2019 Bry! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Butik 11369 #5860 Napisano 8 Grudnia 2019 Gdyby ktoś z Was szukał ciekawego brązu na mniejszy nadgarstek, to korzystajcie z chwili słabości, bo wystawiłem na bazarek Zelosa Helmsmana 2: To już dwie chwile słabości, bo Skyraider z meteorem też do wzięcia, ale na lekko większy nadgarstek Fajny sikor, ale za dużo leży w pudełku zamiast na nadgarstku, więc trzeba go zrotować. 0 Kto rano wstaje ten leje jak z cebra... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5861 Napisano 8 Grudnia 2019 Bry Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5862 Napisano 9 Grudnia 2019 Genialny pirat A ja odkurzam zapomniane zegarki: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panczarodziej 6 #5863 Napisano 9 Grudnia 2019 Też fajnie, nawet bardzo Nie brudzi? Taka patyna chyba jest tymczasowa? Teraz po wytarciu już nie. Na pierwszych zdjęciach gdzie zegarek był cały w patynie to tak - zostawiał ślady. Ale umówmy się, że to zegarki raczej nie do białej koszuli. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8437 #5864 Napisano 9 Grudnia 2019 Bry piraci z Karaibów przychodzą mi do głowy. I klamra zaj.....sta 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5865 Napisano 9 Grudnia 2019 Tak , do tych klamer jestem zdecydowanie przekonany. Wydaje mi się , że na stałe będą towarzyszyć moim projektom. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8437 #5866 Napisano 10 Grudnia 2019 Taki nowy Vostok Europe się szykuje w brązie, nazywać ma się Rocket N1. Kurcze tylko ma 46mm, nie znam innych wymiarów. Są 2 kolory zielony i niebieski. Podoba mi się na tej fotce.Sądzę, że Tomkowi przypadnie do gustu 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5867 Napisano 10 Grudnia 2019 Fajny. Pomacam najpierw w jakimś sklepie, a potem pomyślę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5868 Napisano 10 Grudnia 2019 I na dobranoc Rawai 49. Nie bójcie się dużych zegarków! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5869 Napisano 10 Grudnia 2019 Dziś zamówiłem kilka sztuk takich klamerek w Moskwie. Podejrzewam , że klamrą od Litwina nie ustępują. Cena detaliczna jak Litwina 59 $. Dogadałem się z nim i klamry mam za 40$ sztuka. Jak dojdą , obejrzę , pomacam zdam relacje. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8437 #5870 Napisano 11 Grudnia 2019 trzymam kciuki żeby było ok z tymi klamrami.jednak po tym zdjęciu wydaje mi się, że będzie różnica. może profilowanie będzie ok, to się okaże jak założysz klamrę. ale jakość grawera i sama powierzchnia klamry chyba na plus dla Litwinajestem ciekaw jakie będzie Twoje zdanie 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MISTYK 514 #5871 Napisano 11 Grudnia 2019 Dziś zamówiłem kilka sztuk takich klamerek w Moskwie. Podejrzewam , że klamrą od Litwina nie ustępują. Cena detaliczna jak Litwina 59 $. Dogadałem się z nim i klamry mam za 40$ sztuka. Jak dojdą , obejrzę , pomacam zdam relacje. Sent from my iPhone using Tapatalkno i znak wołgi masz gratis na klamerkach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5872 Napisano 11 Grudnia 2019 (edytowane) no i znak wołgi masz gratis na klamerkach To Łódź podwodna. Edytowane 11 Grudnia 2019 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5873 Napisano 12 Grudnia 2019 Łódź podwodna z Moskwy? Bessęsó... To znak Wołgi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5874 Napisano 12 Grudnia 2019 Wołga , łudź podwodna co to za różnica. Po prostu klamra jak na moje oko dość przyzwoicie wykonana , w dość przystępnej cenie. Wybór na rynku dobrego takiego produktu słaby. A jak dobry to drogi. Jak bym dla siebie kupował to inna sprawa , kupuje jedną , dwie i cieszę się posiadaniem. Ale jak mam wkładać do zegarków , które sprzedaje , to inna sprawa. Nikt nie dba ile koszt klamry a cene zestawu negocjują. Wiadomo , każdy by chciał jak najtaniej kupić , ja to rozumiem. Choć uważam , że komplety robię całkiem przyzwoite. Staram się nie dziadować. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8437 #5875 Napisano 12 Grudnia 2019 do dziadowania Ci bardzo daleko. sądzę, że podwyższasz poziom tzw. standardu 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach