Ralfik 31 #5901 Napisano 17 Grudnia 2019 Będąc przy Aquatico... Oryginalny pasek mi nie podpasował - stąd taki własny wynalazek. Jak widać wirus zamiłowania do brąziaków coraz bardziej się nasila... Jest na to jakaś szczepionka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8439 #5902 Napisano 17 Grudnia 2019 Bardzo fajnie się prezentuje w kpl.Na szczepionki już za późno 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5903 Napisano 18 Grudnia 2019 Bardzo fajny ten kwadrat od Aquatico. Może trochę poza tematem , ale ciekawy artykuł na temat trytu :https://www.ablogtowatch.com/how-glow-dark-tritium-gas-tubes-made-mb-microtec/ 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5904 Napisano 18 Grudnia 2019 Powitoł Ta jest Paskiem dołączyłeś do twardzieli kina z lat 90tych Mam taki skrojony do SKXa ale mi nie podpasował do niego i tera szukam zegarka do końpletu A propos kina z mojego dzieciństwa - Ucieczka z... i Kurt: I brązowy LIFECLOCK ONE : SNAKE EDITION: Niestety smartwatch i 400baksów: https://lifeclockone.com/snakeedition/ Jednak nie tak fajny jak oryginał - zbyt zwalisty i... smartwatch... blech 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ralfik 31 #5905 Napisano 18 Grudnia 2019 PowitołTa jest Paskiem dołączyłeś do twardzieli kina z lat 90tych Mam taki skrojony do SKXa ale mi nie podpasował do niego i tera szukam zegarka do końpletu A propos kina z mojego dzieciństwa - Ucieczka z... i Kurt: Jakoś tak mnie naszło ostatnio na paski z podkładkami - to drugie podejście, po pasku z kangura do Rakety. Robi się jeszcze kangur do Raya II. Możecie podejrzeć tutaj: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/172707-paskorze%C5%BAba-czyli-pierwsze-koty-za-p%C5%82oty/ Co do Lifeclock One - wygląda nieziemsko! Zbyt nieziemsko... chyba bym jednak nie przyodział... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5906 Napisano 18 Grudnia 2019 Kiedyś zastanawiałem się nad paskiem z podkładką do tego…: ale to by było za dużo skóry na łapie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ralfik 31 #5907 Napisano 18 Grudnia 2019 Kiedyś zastanawiałem się nad paskiem z podkładką do tego…: ale to by było za dużo skóry na łapie. eee tam... skóry na łapie nigdy za wiele 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5908 Napisano 18 Grudnia 2019 Z podkładem założyłem do tego kloka Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ralfik 31 #5909 Napisano 18 Grudnia 2019 Z podkładem założyłem do tego kloka Piękny zestaw, jest co dźwigać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8439 #5910 Napisano 18 Grudnia 2019 Chyba nowy model Maranez samui przeszedł u nas bez zainteresowania. Czy ktoś myślał o nim? Fotka z neta 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Litus 1548 #5911 Napisano 19 Grudnia 2019 E tam "bez zainteresowania" http://zegarkiclub.pl/forum/topic/181179-maranez/ No chyba, że chodziło o kupno... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5912 Napisano 19 Grudnia 2019 Eeetam, nic ciekawego i jeszcze damka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8439 #5913 Napisano 19 Grudnia 2019 Tak tak, chodziło o kupno. Tomek, wszystkie Maranez na ich zdjęciach wyglądają słabo. Mi się podoba. Mam nadzieję że zaiskrzy 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5914 Napisano 19 Grudnia 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5915 Napisano 19 Grudnia 2019 Tarcza kanapka?! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8439 #5916 Napisano 19 Grudnia 2019 Bardzo fajny kształt. Efektowny. Chyba duży? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5917 Napisano 19 Grudnia 2019 Kanapkowa wycięta na wylot i luma od tylu nałożona. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8439 #5918 Napisano 19 Grudnia 2019 Przyjechał. Tarcza potrafi być turkusowa, granatowa i zielona. na żywo duży plus, bardzo fajnie, ciekawy bezel 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5919 Napisano 19 Grudnia 2019 A co było w zestawie? No i daj pomacać przy okazji! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8439 #5920 Napisano 19 Grudnia 2019 przy okazji zabiorę go do Ciebie,w zestawie jest taki ogólny standard: zegarek, gumowy pasek i skórzany roll, dodatkowe teleskopy.tylko pasek jest na 20mm, wszystkie fajne paski mam na 22 lub 24mm. będzie trzeba @gripen znów zaangażować 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5921 Napisano 19 Grudnia 2019 Abir Ty tu jesteś chyba najbardziej doświadczonym brąziakiem. Przewija się tego przez Twoje ręce polujesz na jakąś perełkę ? Czy tak bardziej z ciekawości Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #5922 Napisano 19 Grudnia 2019 Raz że ma ich sporo to jeszcze chyba ma jakiegoś kuriera z opcją teleportacji. Wczoraj o 22 pisze o nowości u Maraneza a dzis w południe juz nosi go na nadgarstku Żółwiowaty troche wiec fajny. Bezel nie centruje czy mnie sie wydaje? Damka niestety. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8439 #5923 Napisano 19 Grudnia 2019 Eee tam, myślę że Ty i Sław jesteście przodownikami.Teraz już staram się kupować to co mnie zainteresuje od razu, od pierwszego wejrzenia. Wtedy jest szansa że zegarek zostanie na dłużej. Bez znaczenia jest jego "perełkowatosc". Już nie gonie św. Grala.Jakiś czas temu myślałem że jak kupie droższy zegarek o którym marzyłem to będzie moja perełka. Mam omege i szkoda mi jej nosić. Może syn dostanie Nie ukrywam, że kusi mnie stanąć w kolejce po Twój zegarek. Wśród wszystkich seryjnych dobrze byłoby mieć zegarek z jednostkowej produkcji, w większości wykonany rękoma producenta. Tylko walałbym bardziej kompaktowe wymiary. Takie coś 43mm i L2L 52mm max. Raz że ma ich sporo to jeszcze chyba ma jakiegoś kuriera z opcją teleportacji. Wczoraj o 22 pisze o nowości u Maraneza a dzis w południe juz nosi go na nadgarstku Żółwiowaty troche wiec fajny. Bezel nie centruje czy mnie sie wydaje? Damka niestety.FedEx tak szybko roznosi prezenty. Jest na prawdę fajny.Bezel centruje dobrze. Może to wina perspektywy zdjęcia. Żabol zostaje w tyle w tym temacie W temacie FedEx. Z Azji zegarek przyleciał do RFN. Blisko nas. Myślałem Gdańsk już blisko. Ale paczka poleciała do Francji na lotnisko deGola. Dopiero wtedy do Warszawy, a potem wozem drabiniastym do 3city.Mogą uczyć się od DHL EXPRESS 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5924 Napisano 19 Grudnia 2019 Zacząłem taką kruszynkę robić po zrobieniu prawie w całej pierwszej strony , chciałem zrobić poprawkę i błąd w programie kropka gdzieś znikła. Ucięło jedno ucho. Wkurzyłem się , 8 godzin obliczeń i programowania wraz z obróbką szlag trafił. Je...em ty w ch.j Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8439 #5925 Napisano 19 Grudnia 2019 Zacząłem taką kruszynkę robić po zrobieniu prawie w całej pierwszej strony , chciałem zrobić poprawkę i błąd w programie kropka gdzieś znikła. Ucięło jedno ucho. Wkurzyłem się , 8 godzin obliczeń i programowania wraz z obróbką szlag trafił. Je...em ty w ch.j Sent from my iPhone using TapatalkA nam wydaje się że zrobić kopertę do zegarka to prosta automatyka CNCNie poddawaj się. Masz wielu kibiców swojej pracy 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach