piotrek39 3574 #5976 Napisano 6 Stycznia 2020 Fajny zygor Tomek U mnie testowa , w środku eta 2824-2 Dopasowywanie mocowania mechanizmu , tarcza 36 mm. Wszystko wyglada jak najbardziej dobrze. Pięć sztuk limitacji pomału się robi Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5977 Napisano 6 Stycznia 2020 Fajnie wyszedł. Tarcza testowa bardzo kreatywna! I żeby nie na pusto: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #5978 Napisano 6 Stycznia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5979 Napisano 6 Stycznia 2020 Hej w ten ostatni dzień wolnego. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5980 Napisano 9 Stycznia 2020 Hej 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5981 Napisano 10 Stycznia 2020 (edytowane) Hej Test ciąg dalszy. Wyglada na to że wszystko gra. Ale zdecydowanie lepszy i prostszy do składania jest seiko. Eta pięknie chodzi , sekundnik płynie , ale delikatne cholerstwo Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 10 Stycznia 2020 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotralski 570 #5982 Napisano 10 Stycznia 2020 Piękny, ale ta tarcza chyba nie jest docelowa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5983 Napisano 10 Stycznia 2020 Fajnie. Tarczę bym zagospodarował bez problemu... Laser i jechane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5984 Napisano 10 Stycznia 2020 A ja myśle , że tak zostanie podoba mi się spokój w tym zegarku. Ale w związku ze zmianą werka , mam problem ze wskazówkami do seiko mam dziesiątki do wyboru a na eta kilka przyszło i nic mi nie pasuje Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schioedtei 252 #5985 Napisano 10 Stycznia 2020 Po testach brązowego postanowiłem kupić sobie Sea Stara z niebieską tarczą jako wakacyjny diver(tak wiem, że jeszcze daleko ).. nie było nigdzie real zdjęć w necie więc dzielę się z wami Na żywo wygląda jeszcze lepiej. Teraz kusi mnie jeszcze zielony.... 0 2gwatchblog.com facebook: 2gwatchblog.com instagram: 2gwatchblog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5986 Napisano 10 Stycznia 2020 Graty,Napisz proszę czy insert bezela na żywo nie wydaje się zbyt szeroki do całości. Czy nie ma się wrażenia jakiegoś "homonta" na zegarku? Kontekst mojego pytania jest taki, czy może czysty bezel z brązu bez inserta nie byłby bardziej w klimacie zegarka.Cały czas myślę o tym aquatico, ale zawsze coś innego z nim wygra 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotralski 570 #5987 Napisano 10 Stycznia 2020 A ja myśle , że tak zostanie podoba mi się spokój w tym zegarku.Generalnie tarcza jako taka spoko, tylko te dwie śrubki burza "feng shui" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schioedtei 252 #5988 Napisano 10 Stycznia 2020 Insert jest dosyć szeroki ale na pewno nie za szeroki, pasuje idealnie, na zdjęciach wizualnie powiększa go szkło które jest wypukłe tylko od środka i ma niebieski antyrefleks. 0 2gwatchblog.com facebook: 2gwatchblog.com instagram: 2gwatchblog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5989 Napisano 10 Stycznia 2020 dzięki serdeczne 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5990 Napisano 10 Stycznia 2020 Przy okazji 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5991 Napisano 10 Stycznia 2020 Najfajniejszy Twój! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 696 #5992 Napisano 11 Stycznia 2020 A ja myśle , że tak zostanie podoba mi się spokój w tym zegarku. Ale w związku ze zmianą werka , mam problem ze wskazówkami do seiko mam dziesiątki do wyboru a na eta kilka przyszło i nic mi nie pasuje Sent from my iPhone using TapatalkKto szuka nie bladzi .A tu taka paskuda powstala ,jutro bedzie miala patyne. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5993 Napisano 11 Stycznia 2020 Oj, paskudne to, racja! Ale też charakter swój ma! Data precz! I może kilka śrubek, żeby złamać monotonię tej korony cierniowej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 696 #5994 Napisano 11 Stycznia 2020 Oj, paskudne to, racja! Ale też charakter swój ma! Data precz! I może kilka śrubek, żeby złamać monotonię tej korony cierniowej.ze srubkami to juz robi kolega ,tarcze zawsze mozna zmienic ale mam malo zegarkow z datownikiem 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #5995 Napisano 11 Stycznia 2020 Co myślicie o san Martin ala pam? Mnie zauroczył. Nie może wypaść mi ze łba 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #5996 Napisano 11 Stycznia 2020 (edytowane) Abir , brałbym ! Edytowane 11 Stycznia 2020 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16356 #5997 Napisano 11 Stycznia 2020 Tylko po co ta dziura na datę i żadnego zdjęcia nie wrzucisz po podróba itp, itd... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5998 Napisano 11 Stycznia 2020 Fajny, data psuje tarczę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 16356 #5999 Napisano 11 Stycznia 2020 Doczytałem, że można bez daty.No i żeby było śmieszniej możesz wziąć z SW200. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #6000 Napisano 11 Stycznia 2020 Abir , brałbym ! Sławek, ten z grawerem też leży mi mocno na wątrobie. Generalnie brązy san Martin trafiają w mój punkt GTylko po co ta dziura na datę i żadnego zdjęcia nie wrzucisz po podróba itp, itd... Kurde, stać mnie tylko na podróbe. Najwyżej zdjęcie będzie od d... y strony, albo profilJak wpłynie niedługo 13-stka to się chyba skuszę 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach