Thomas666 7630 #6126 Napisano 6 Lutego 2020 Przejęty po przyjacielsku od znudzonego nim hamerykanskiego krezusa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #6127 Napisano 6 Lutego 2020 https://www.seriouswatches.com/collections/new/products/spinnaker-piccard-sp-5082-02Thomas666 coś napewno dla ciebie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #6128 Napisano 6 Lutego 2020 https://www.seriouswatches.com/collections/new/products/spinnaker-piccard-sp-5082-02Thomas666 coś napewno dla ciebie.ale koperta jest z tytanu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #6129 Napisano 6 Lutego 2020 (edytowane) Może, jakbym pomacał... Ale napewno nie w ciemno. I nie za koło papieru. Poczekam na second hand za pół ceny, może ktoś z hameryki kupi i mu się znudzi, to tedy przygarnę. Szkło mi się podoba, reszta takase. Myślałem, że to żółte, to brąz, ale też tytan... To nie chcę. Edytowane 6 Lutego 2020 przez Thomas666 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #6130 Napisano 6 Lutego 2020 Eee,to javteżcdałem się nabrać! Sorki za zamieszanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #6131 Napisano 7 Lutego 2020 bry! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #6132 Napisano 7 Lutego 2020 Dziwnie tą rękę do zdjęcia trzymasz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #6133 Napisano 7 Lutego 2020 Do słoneczka zegarek ustawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #6134 Napisano 7 Lutego 2020 A myślałem że tam po drugiej stronie ocenzurowana osłonka koronki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #6135 Napisano 7 Lutego 2020 Pontvs wrócił do projektu Kraken. Poprzedni bodajże nie dotarł do etapu seryjnej czy nawet limitowanej produkcji. Preorder soon piszą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #6136 Napisano 7 Lutego 2020 Pontvs niedługo uruchomi nowy projekt, Kraken. Prawdopodobnie 45mm, innych wymiarów nie znam. Wygląda bardzo ciekawie, tak uważam, fajna koronka i profil. Może duży, ale uszy dość krótkie i wyprofilowane do dołu, ma szansę być wygodny. Wkurza mnie to, że mam w planie kupić coś w stali, a brąz ma zawsze pierwszeństwo. I te stalowe zegarki odkładam w nieskończoność. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #6137 Napisano 7 Lutego 2020 Zelos Hammerhead 2 w seriouswatches jest za 445 euro z nh35. Może ktoś chętny? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84858 #6138 Napisano 7 Lutego 2020 Już częściowo wykupiony. Pewnie dostali po 2-3 sztuki. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15890 #6139 Napisano 8 Lutego 2020 A myślałem że tam po drugiej stronie ocenzurowana osłonka koronki Na bazarku leży homage Pana z ocenzurowaną koronką i jakoś nikomu to nie przeszkadza o dziwo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #6140 Napisano 8 Lutego 2020 A myślałem że tam po drugiej stronie ocenzurowana osłonka koronki Dobrze myślałeś, dlatego jej nie widać, a czego oczy nie widzą, to... No. Na bazarku leży homage Pana z ocenzurowaną koronką i jakoś nikomu to nie przeszkadza o dziwo. Widziałem i kibicuję mu! Oby udawało mu się jak najdłużej!Pontvs niedługo uruchomi nowy projekt, Kraken. Prawdopodobnie 45mm, innych wymiarów nie znam. Wygląda bardzo ciekawie, tak uważam, fajna koronka i profil. Może duży, ale uszy dość krótkie i wyprofilowane do dołu, ma szansę być wygodny.Wkurza mnie to, że mam w planie kupić coś w stali, a brąz ma zawsze pierwszeństwo. I te stalowe zegarki odkładam w nieskończoność. Screenshot_20200207-191014-01.jpgScreenshot_20200207-192546-01.jpgScreenshot_20200207-192637-01.jpgScreenshot_20200207-193044-01.jpg O! I bez daty jest! Jak cena będzie do przełknięcia i jakaś fajna tarcza, to się przymierzę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #6141 Napisano 8 Lutego 2020 Na bazarku leży homage Pana z ocenzurowaną koronką i jakoś nikomu to nie przeszkadza o dziwo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #6142 Napisano 8 Lutego 2020 A ja dziś w miedzi chodził będę: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #6143 Napisano 8 Lutego 2020 O! I bez daty jest! Jak cena będzie do przełknięcia i jakaś fajna tarcza, to się przymierzę. Tomkowi coś się spodobało bez marudzenia, duży sukces no zobaczymy z jaką ceną wyjdą w preorderJuż częściowo wykupiony. Pewnie dostali po 2-3 sztuki.w brązie obecnie wszystkie dostępne. a cena 445 euro jest bardzo fajna.u zelosa trzeba było dać 450 dolarów plus opłaty - wyjdzie drożej niż w SW. a tu masz jeszcze gwarancję 2 lata, możliwość zwrotu i naprawy za free. jak się komuś podoba to powinien brać.swordfishe teal w brązie z NH35 i ijeszcze inna wersja jak się pojawiły na SW sprzedały się w jeden wieczórA ja dziś w miedzi chodził będę: mocna kopertakiedy ta rybka upoluje coś na tę lampkę? jak robiłeś lumę na tarczy mogłeś tę latarnię z ogona zrobić w innym kolorze świecenia, byłby jeszcze większy smaczek 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84858 #6144 Napisano 8 Lutego 2020 (edytowane) Pierwsza cena była 369 plus oplaty. No i tutaj abir na sw można dostać rabat więc tylko brać. A co do gwarancji to rok jest gratis jeszcze z tą kartą Zelosa. Edytowane 8 Lutego 2020 przez kornel91 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #6145 Napisano 8 Lutego 2020 Pierwsza cena była 369 plus oplaty. No i tutaj abir na sw można dostać rabat więc tylko brać. A co do gwarancji to rok jest gratis jeszcze z tą kartą Zelosa.Masz rację, pamiętam pierwszą cenę. Ale co było a nie jest.... Kto się nie zdecydował wtedy nic mu po tej cenie teraz.Nawet nie wiedziałem, że jest rok więcej gwarancji. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #6146 Napisano 8 Lutego 2020 Ja kliknąłem hammerheada z rabatem wyszło mi 399euro. Midnight blue. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84858 #6147 Napisano 8 Lutego 2020 (edytowane) Widzisz abir co kolega pisze. Pokaż fotki jak dojdzie. Mark obsługiwał czy Connor? Na Sw zawsze da się jakiś rabat uzyskać. Edytowane 8 Lutego 2020 przez kornel91 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mie49 19 #6148 Napisano 8 Lutego 2020 Witam,Mam pytanie. Podoba mi się U-BOAT w brązie. Czy ktoś wie jak w tych zegarkach świeci luma?Z góry dziękuję za informację. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #6149 Napisano 8 Lutego 2020 Ja kliknąłem hammerheada z rabatem wyszło mi 399euro. Midnight blue.Graty. Rabat dostałeś indywidualnie czy korzystałeś z jakiegoś ogólnego kodu? Ja kliknąłem hammerheada z rabatem wyszło mi 399euro. Midnight blue.Graty. Rabat dostałeś indywidualnie czy korzystałeś z jakiegoś ogólnego kodu? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #6150 Napisano 8 Lutego 2020 Tak jak za pierwszym razem zapytałem via whatsapp czy można jakiś rabacik dostać ? I dali! Marc obsługiwał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach