willek777 79 #6201 Napisano 17 Lutego 2020 Steampunkowy watch!!! Proponuję nazwę Batyskaf!https://www.seriouswatches.com/collections/zelosNiedługo bedą sworfishe v3. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #6202 Napisano 17 Lutego 2020 Grubo jest...Noo, zegarek dla ekipy "Niezniszczalnych" Ja dalej z ventusem 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #6203 Napisano 18 Lutego 2020 Abir masz jakieś informacje nt. wysyłki z wrwatches? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #6204 Napisano 18 Lutego 2020 Abir masz jakieś informacje nt. wysyłki z wrwatches?tyle co z poprzednich maili i z ich strony. obecnie pracownicy pomału wracają do pracy przechodząc wcześniej badania lekarskie.na jakim etapie rozruchu jest obecnie ich sklep nie wiem, cierpliwie czekam. może dostanę "sajgonki" w ramach gestu handlowego 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #6205 Napisano 18 Lutego 2020 Pytam bo chciałem coś zamówić ale trochę bez sensu kasę płacić bez nadziei na szybką wysyłkę. Trzymam kciuki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #6206 Napisano 18 Lutego 2020 dobrze myślisz.chyba wyjdzie na to samo jak zaczekasz aż wszystko ruszy od nowa i wtedy zamówisz. będzie bezpieczniej dla twoich pieniędzy 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #6207 Napisano 18 Lutego 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #6208 Napisano 18 Lutego 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #6209 Napisano 18 Lutego 2020 Piotrek, tarcza świata super. proponuję wejść na rynek wschodni i zrobić tarczę z tą drugą połową świata Rosja i Chiny to wydaje się świetny rynek 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #6210 Napisano 18 Lutego 2020 Abir dokładnie tak! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #6211 Napisano 18 Lutego 2020 Pytam bo chciałem coś zamówić ale trochę bez sensu kasę płacić bez nadziei na szybką wysyłkę. Trzymam kciuki. jak coś mi się ruszy z wysyłką lub będę miał jakąś nową konkretną informację dam znaćna razie czuję się jak na droopie. zapłaciłem i zapomniałem, że coś kupiłem 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #6212 Napisano 18 Lutego 2020 Wydaje się to mało powiedziane. Ostatnio tylko na daleki wschód zegarki robię. A mają tyle tego tam Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #6213 Napisano 18 Lutego 2020 .... Ostatnio tylko na daleki wschód zegarki robię. A mają tyle tego tam nie dziwię się,hand made i wyróżniający, odważny design robią swoje. podstawowe zasady wzbudzania potrzeb zakupowych. elitarność i wyróżnianie się w tłumie milionów obywateli 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 74556 #6214 Napisano 19 Lutego 2020 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #6215 Napisano 19 Lutego 2020 coraz bardziej mnie interesuje 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #6216 Napisano 19 Lutego 2020 No, bo to fajny zegar jest... A ja wiosenie: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gripen 69 #6217 Napisano 21 Lutego 2020 Dziś dotarł. Cieszy oko i to bardzo. Pierwszy mosiądz w mojej kolekcji. Teraz tylko jakiś fajny pasek do niego i tylko czekać jak bedzie nabierał patyny i przez to charakteru. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #6218 Napisano 21 Lutego 2020 no to wielkie gratulacje. jest bardzo fajny, witamy w klubie z paskiem nie będziesz miał kłopotu a mi dziś WR watches napisało, że już pracują. jednak do mojego zegarka nie mają szkiełek. te które są nie spełniają wymogów jakości. trzeba czekać 1 miesiąc. mogłem anulować zamówienie, jednak była to krótka seria podróbek paneraia, która się już nie powtórzy, więc zaczekam. czytałem, że warto 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gripen 69 #6219 Napisano 21 Lutego 2020 Rafał dzięki:). Tyle czekałeś to i jeszcze miesiąc poczekasz już szczególnie jeśli warto 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deviles 62 #6220 Napisano 21 Lutego 2020 Ten wreszcie wygląda na Prawdziwego submarinera a nie jak te błyskotki, które z reguły wąchają co najwyżej "głębokości" wannowe lub prysznicowe. Śliczny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #6221 Napisano 21 Lutego 2020 Gripen fajny, a co do paska, to jest tu paru dobrych paskorobów a póki co do mnie pudło przyszło: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gripen 69 #6222 Napisano 21 Lutego 2020 Gripen fajny, a co do paska, to jest tu paru dobrych paskorobów a póki co do mnie pudło przyszło: popytam u kogo trzeba i coś się dobierze zawsze .Tych Maranezów ostatnio coś wysypało się . Gratki dla Twojego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8901 #6223 Napisano 21 Lutego 2020 Tomek, na Twoim nadgarstku Bangla to potęga. Graty, będzie piękny 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cezary1976 3362 #6224 Napisano 21 Lutego 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #6225 Napisano 21 Lutego 2020 Graty Tomek kawałek fajnego zegarka Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach