tommly 11579 #801 Napisano 20 Czerwca 2020 OBAMA, czyli obydwa 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #802 Napisano 20 Czerwca 2020 Ta po lewej ma tylko fajny pasek... 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grinder66 8 #803 Napisano 23 Czerwca 2020 Zielono mi...Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #804 Napisano 23 Czerwca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BAT123 2037 #805 Napisano 24 Czerwca 2020 Żółw wieczorową porą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11579 #806 Napisano 27 Czerwca 2020 Pasują znaczki 2 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #807 Napisano 28 Czerwca 2020 Jak się zakłada na rękę taki zegarek, nie można jeździć byle czym 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #808 Napisano 30 Czerwca 2020 Dziś przyjechał. Kolega@Smycel zainteresował mnie tym zegarkiem. Bałem się, że jest tylko fajnie na zdjęciach. Myliłem się. 5 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smycel 4770 #809 Napisano 30 Czerwca 2020 29 minut temu, abir napisał: Dziś przyjechał. Kolega@Smycel zainteresował mnie tym zegarkiem. Bałem się, że jest tylko fajnie na zdjęciach. Myliłem się. Ja wiem, że zdjęcia mogą przekłamywać, ale w tym wypadku ten zegarek naprawdę jest taki świetny 👍🏻 Teraz poobserwuj go w rożnym świetle i zobaczysz co potrafi ta tarcza 1 Instagram WIS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #810 Napisano 30 Czerwca 2020 Jeden z najfajniejszych żółwi, sama czołówka. Przy okazji, jeden z najfajniejszych nurasów na lato 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #811 Napisano 30 Czerwca 2020 Właśnie, też mi pasuje na latoBędziemy nosić i oglądać się w słońcu 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11579 #812 Napisano 30 Czerwca 2020 8 godzin temu, abir napisał: Dziś przyjechał. Kolega@Smycel zainteresował mnie tym zegarkiem. Bałem się, że jest tylko fajnie na zdjęciach. Myliłem się. Jak ja żałuję sprzedaży PADI, mój naj żółw. Kupowałeś używkę, czy nowego, a jeśli nowego to skąd? 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #813 Napisano 30 Czerwca 2020 Jak ja żałuję sprzedaży PADI, mój naj żółw. Kupowałeś używkę, czy nowego, a jeśli nowego to skąd?Wszystkie dostępne używki były jakieś podejrzane jakościowo. Był jakiś czas temu na bazarku, ale kolega wycofał się gdy chciałem kupić. Więc jedyne bezpieczne rozwiązanie to nowy. Podobno jeden z ostatnich. Ebay, z Włoch ciągnąłem. Wszystko ok 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11579 #814 Napisano 30 Czerwca 2020 Teraz, abir napisał: Wszystkie dostępne używki były jakieś podejrzane jakościowo. Był jakiś czas temu na bazarku, ale kolega wycofał się gdy chciałem kupić. Więc jedyne bezpieczne rozwiązanie to nowy. Podobno jeden z ostatnich. Ebay, z Włoch ciągnąłem. Wszystko ok Dzięki za info. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
levy75 70 #815 Napisano 1 Lipca 2020 dziś tak :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #816 Napisano 1 Lipca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #817 Napisano 1 Lipca 2020 (edytowane) 4 godziny temu, levy75 napisał: dziś tak SRPC44. Jeden z najbardziej niedocenianych modeli. Wersja na rynek amerykański, coraz trudniej go kupić. Swego czasu nowe były lekko poniżej 200 dolarów. Fajnie wygląda na czarnej bransolecie np. od SRPD11 Edytowane 1 Lipca 2020 przez bazant 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #818 Napisano 1 Lipca 2020 I hop na gumę... 20 godzin temu, tommly napisał: Jak ja żałuję sprzedaży PADI, mój naj żółw. Kupowałeś używkę, czy nowego, a jeśli nowego to skąd? Jak nowy, to polecam https://www.sakurawatches.com/seiko-prospex-sbdy017 Trzeba niestety doliczyć VAT i przesyłkę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revolta4 14529 #819 Napisano 1 Lipca 2020 W sumie pasuje tu.... Czy nie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11579 #820 Napisano 1 Lipca 2020 29 minut temu, maritimeeng napisał: I Jak nowy, to polecam https://www.sakurawatches.com/seiko-prospex-sbdy017 Trzeba niestety doliczyć VAT i przesyłkę... Ciekawe czym on się różni od SRPA21? Mechanizm ten sam, szkło takie samo, rozmiary raczej też. Chyba, że na Japonię dali tylko inny numer ref. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #821 Napisano 1 Lipca 2020 Ciekawe czym on się różni od SRPA21? Mechanizm ten sam, szkło takie samo, rozmiary raczej też. Chyba, że na Japonię dali tylko inny numer ref.Na dole, pod godz. 6 ma napis made in japan. Chyba tylko tyle 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #822 Napisano 1 Lipca 2020 28 minut temu, tommly napisał: Ciekawe czym on się różni od SRPA21? Mechanizm ten sam, szkło takie samo, rozmiary raczej też. Chyba, że na Japonię dali tylko inny numer ref. Mejd in Dżapan 😎 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11579 #823 Napisano 1 Lipca 2020 5 minut temu, abir napisał: 28 minut temu, tommly napisał: Ciekawe czym on się różni od SRPA21? Mechanizm ten sam, szkło takie samo, rozmiary raczej też. Chyba, że na Japonię dali tylko inny numer ref. Na dole, pod godz. 6 ma napis made in japan. Chyba tylko tyle Może tak być, jak piszesz Aż mnie na wspominki wzięło. 2 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #824 Napisano 1 Lipca 2020 Na uhrenlounge, czy jakos tak, jest calkiem dobra cena na Padi, jakby co 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #825 Napisano 1 Lipca 2020 Wersję japońską szybciej można sprzedać ale też jest droższa w zakupie. W zależności jak się trafi, wersja japońska może być gorsza od zwykłej co pokazuje życie. Ostatnio wrzuciłem zdjęcie wersji japońskiej z dużym paprochem na godzinie 6. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach