MieszkoMieszko 2783 #851 Napisano 4 Lipca 2020 Nawet jakby była od wewnątrz to i tak kupa.Poza tym trzeba jeszcze umić prosto przykleić. Tak to sobie można zdjąć to z szafiru jak jest na zewnątrz krzywo przyklejone ale jak będzie od środka krzywo? Dwie kupy na raz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
[email protected] 4 #852 Napisano 4 Lipca 2020 Jak tak to trzeba było brać King Turtle tam jest szafir i ceramika.Ja za niego 1000 zł dałem nówka ze sklepu a King to ponad 2000 tys i ta paskudna lupa Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #853 Napisano 4 Lipca 2020 38 minut temu, MieszkoMieszko napisał: Nawet jakby była od wewnątrz to i tak kupa. Poza tym trzeba jeszcze umić prosto przykleić. Tak to sobie można zdjąć to z szafiru jak jest na zewnątrz krzywo przyklejone ale jak będzie od środka krzywo? Dwie kupy na raz Dobre szkło szafirowe z AR to wydatek 50$ - i sprawa załatwiona. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7225 #854 Napisano 4 Lipca 2020 Lupka zła nie jest; przydaje się gdy wraz z wiekiem wzrok się pogarsza, a bez sensu jest zakładać okulary by sprawdzić datę w zegarku Problemem jest tylko wyrównanie tejże lupki do okna datownika 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martinelli 35 #855 Napisano 5 Lipca 2020 (edytowane) a to mój black series Edytowane 5 Lipca 2020 przez Martinelli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #856 Napisano 5 Lipca 2020 Piękna sztuka. Z ciekawości zapytam, gdzie i za ile? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #857 Napisano 5 Lipca 2020 No to ciach - i teraz coś ładnego 😀 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #858 Napisano 6 Lipca 2020 Na jubilee lepiej. Chociaż dobra guma nie jest zła. Pokazałbyś zapięcie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martinelli 35 #859 Napisano 6 Lipca 2020 15 godzin temu, bazant napisał: Piękna sztuka. Z ciekawości zapytam, gdzie i za ile? Kupiony w 2018 roku. Ostatnio rozważam jego sprzedaż (mam dość nieduży rozmiar nadgarstka). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #860 Napisano 7 Lipca 2020 W dniu 6.07.2020 o 08:32, Noodles napisał: Na jubilee lepiej. Chociaż dobra guma nie jest zła. Pokazałbyś zapięcie? Proszę bardzo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #861 Napisano 7 Lipca 2020 Wygląda solidnie. Taka guma byłaby wypasem w wersji z zapięciem nurkowym ale ja i strapcode mamy siebie na razie dość :P 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8325 #862 Napisano 7 Lipca 2020 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8942 #863 Napisano 11 Lipca 2020 Dziś było rekreacyjnie nad wodą, więc żółwik pasuje na tę okoliczność 3 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #864 Napisano 11 Lipca 2020 3 godziny temu, abir napisał: Dziś było rekreacyjnie nad wodą, więc żółwik pasuje na tę okoliczność Świetnie się zgrał kolorystycznie z wiosłem i kajakiem 😄 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marak 8325 #865 Napisano 12 Lipca 2020 20 godzin temu, abir napisał: Dziś było rekreacyjnie nad wodą, więc żółwik pasuje na tę okoliczność Musi nakręcony do oporu 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #866 Napisano 14 Lipca 2020 Dzisiaj tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #867 Napisano 14 Lipca 2020 Coś widzę, Ci ten turtles mocno przypasował bo z łapy nie schodzi W sumie nic dziwnego dobre combo z tą bransą 👌 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #868 Napisano 14 Lipca 2020 Godzinę temu, Noodles napisał: Coś widzę, Ci ten turtles mocno przypasował bo z łapy nie schodzi W sumie nic dziwnego dobre combo z tą bransą 👌 Baaardzo wygodny zegarek - zwłaszcza na jubilee. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ncx 99 #869 Napisano 15 Lipca 2020 Wypada się wpierw przywitać, gdyż to mój pierwszy post Zawsze podobały mi się Seiko, ale miałem obawy o centrowanie itp. Dzisiaj dojechał egzemplarz zamówiony z krajowej dystrybucji. Dziwne to może, ale nie widzę żadnych wad wykonania 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #870 Napisano 15 Lipca 2020 Witamy w klubie Niech się dobrze nosi żółwik. Nie widzisz wad? I tego się trzymaj. Oglądanie zegarków pod lupą tylko psuje zabawę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7225 #871 Napisano 15 Lipca 2020 Żółwie nawet z wadami są fajne, czytelne i wygodne. I, jak widać, pasują też do koszuli 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8942 #872 Napisano 15 Lipca 2020 No i gratki.Zapytam poważnie. Czy wy rzeczywiście sprawdzacie te mm różnicy w centrowaniu bezela, czy inne pierdółki?Przecież to nie ma żadnego znaczenia przy użytkowaniu. Często bezel i tak jest przekręcony 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #873 Napisano 15 Lipca 2020 33 minuty temu, abir napisał: No i gratki. Zapytam poważnie. Czy wy rzeczywiście sprawdzacie te mm różnicy w centrowaniu bezela, czy inne pierdółki? Przecież to nie ma żadnego znaczenia przy użytkowaniu. Często bezel i tak jest przekręcony Odpowiem poważnie: mam na to wyłożone po całości... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #874 Napisano 15 Lipca 2020 Ja z czasem odpuściłem. Szkoda życia na to. Problem mam tylko wtedy jak indeks nabity na indeksie albo bezel kopnięty o cały klik. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8942 #875 Napisano 15 Lipca 2020 super, myślałem że tylko ja mam to w d...ie 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach