Sol 7154 #701 Napisano 4 Czerwca 2020 Nie mogli by tego bezela w standardzie robić? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #702 Napisano 4 Czerwca 2020 22 minuty temu, Sol napisał: Nie mogli by tego bezela w standardzie robić? Musi zostać coś extra dla SE ???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #703 Napisano 6 Czerwca 2020 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #704 Napisano 6 Czerwca 2020 57 minut temu, Lestaf napisał: A co to za „dzieło” architektoniczne??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #705 Napisano 6 Czerwca 2020 (edytowane) To zamek w Łapalicach. Pod koniec lat 80tych na Kaszubach jakiś facet zaczął budować wielki zamek, ale nie dokończył go, bo okazało się, że nie ma odpowiedniego pozwolenia na budowę. Edytowane 6 Czerwca 2020 przez Lestaf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #706 Napisano 7 Czerwca 2020 Oj a czo to się staneło temu żółwiowi w trójkącik na bezelu? Ktoś krzywo kropeczkę nabił a tak napoważnie jak taka padaka mogła opuścić fabrykę... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #707 Napisano 7 Czerwca 2020 Jeszcze łupka minimalnie krzywo naklejona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #708 Napisano 7 Czerwca 2020 (edytowane) Straszny paździerz, ten egzemplarz wygląda jak jakiś odrzut produkcyjny Edytowane 7 Czerwca 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #709 Napisano 7 Czerwca 2020 I jeszcze nie maja wstydu wystawiać jako główne zdjęcie ofertowe.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #710 Napisano 7 Czerwca 2020 Kurde nie jestem z tych co zegarki pod lupą oglądają ale coś takiego to już za grubo jak dla mnie. Nie kupiłbym. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #711 Napisano 7 Czerwca 2020 Ja życzę wszystkim takiego idealnie wykonanego jak mój 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #712 Napisano 7 Czerwca 2020 Tam jest coś nie tak? Widocznie sprzedawca tak samo zwraca uwagę na szczegóły jak ja.. . Ja to bym pewnie nie zauważył nawet jakby szkiełko wypadło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #713 Napisano 7 Czerwca 2020 No zobacz na trójkącik na bezelu, kropka z lumą jest mocno w lewo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #714 Napisano 7 Czerwca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #715 Napisano 7 Czerwca 2020 No zobacz na trójkącik na bezelu, kropka z lumą jest mocno w lewo Oczko się odkleiło temu misiu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #716 Napisano 7 Czerwca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #717 Napisano 8 Czerwca 2020 (edytowane) I to się nazywa kastet EDIT: strapcode wymienił mi zapięcie i teleskopy. Spasowanie endlinków jest teraz na medal i nowe zapięcie działa jak marzenie. Edytowane 8 Czerwca 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRZYSIO 8772 #718 Napisano 8 Czerwca 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11578 #719 Napisano 10 Czerwca 2020 Fajne są te żółwie. To mój kolejny, po wersji PADI, której niestety się pozbyłem i baardzo żałuję. Ten też ma świetną tarczę, ale jednak SRPA21 jest dla mnie nie do pobicia. Z kolei oglądałem ostatnio SRP779, ale brzydal, SKX009 zjada go 2 razy na śniadanie 😛 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #720 Napisano 10 Czerwca 2020 Paru Dark Knightów na forum się zebrało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #721 Napisano 10 Czerwca 2020 Pewnie, że są fajne. Mój, szczerze mówiąc, od kiedy przyjechał i wskoczył na jubilee praktycznie nie schodzi z ręki. PADI miło wspominam, ale Dark Knight bardziej mi pasuje. 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #722 Napisano 10 Czerwca 2020 Jubilee bardzo podbija miodność tego zegarka, to prawda fabryczny kajdan jest ok, ale jubilee fajnie się zwęża i jest mniej masywne przez co cały zestaw jest lżejszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #723 Napisano 10 Czerwca 2020 Jeszcze trochę i mnie namowicie na to jubilee 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #724 Napisano 10 Czerwca 2020 Cóż mam Ci powiedzieć kolego, to jest fajowa bransa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #725 Napisano 10 Czerwca 2020 Na razie to muszę uzbierać fundusze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach