emiel 1651 #926 Napisano 3 Sierpnia 2020 W dniu 1.08.2020 o 11:47, Sol napisał: Emiela nie ma co słuchać. On jest uprzedzony do nowych Seiko i w tej chwili wszystko krytykuje Dziwne...trzy tygodnie temu zamówiłem nowe Seiko w Sakura Watches, które na dniach powinno u mnie być A żeby pozostać w temacie żółwi, to moje w śnie zimowym od dawna, inne nurasy wygryzły je w tym roku 2 Ball, Casio, Citizen, Grand Seiko, Longines, Muhle, Orient, Orient Star, Oris, Seiko, Squale, Tissot, Vostok, Zodiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grinder66 8 #927 Napisano 3 Sierpnia 2020 Na plaży.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #928 Napisano 4 Sierpnia 2020 Klasyczny czarny na nowym pasku. Zdecydowanie polecam. Nosi się mega wygodnie, ponieważ pasek jest rozciągliwy. Wygląda też bardzo dobrze 3 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #929 Napisano 4 Sierpnia 2020 @Sol Długo Ci paczka od Blusharka szła? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #930 Napisano 4 Sierpnia 2020 Tego akurat kupiłem od kolegi z forum 1 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #931 Napisano 8 Sierpnia 2020 Mój Żółw był dzisiaj pierwszy raz w górach 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba1003op 4708 #932 Napisano 9 Sierpnia 2020 A tutaj jeszcze mój żółw i maleństwo mojej drugiej połówki🙂 sympatyczna z nich parka🤗 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emiel 1651 #933 Napisano 9 Sierpnia 2020 Jeden z trojaczków był dziś w naturalnym środowisku 5 Ball, Casio, Citizen, Grand Seiko, Longines, Muhle, Orient, Orient Star, Oris, Seiko, Squale, Tissot, Vostok, Zodiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #934 Napisano 10 Sierpnia 2020 Ej którą bransę ze strapcode macie na swoich żółwiach? Właśnie się kapnąłem, że są dwa typy jubilee: https://www.strapcode.com/collections/replacement-band-for-seiko-new-turtle/products/metal-ss-bcl03-b046 i z większymi ogniwami https://www.strapcode.com/collections/replacement-band-for-seiko-new-turtle/products/metal-ss-bcl20-b063 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterM 736 #935 Napisano 13 Sierpnia 2020 Żółw po lekkim modzie i inna zabawka, co się wody nie obawia. 3 Panerai... so much more than just a watch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
levy75 70 #936 Napisano 17 Sierpnia 2020 SRPD50K1 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #937 Napisano 21 Sierpnia 2020 W dniu 10.08.2020 o 09:06, Noodles napisał: Ej którą bransę ze strapcode macie na swoich żółwiach? Właśnie się kapnąłem, że są dwa typy jubilee: https://www.strapcode.com/collections/replacement-band-for-seiko-new-turtle/products/metal-ss-bcl03-b046 i z większymi ogniwami https://www.strapcode.com/collections/replacement-band-for-seiko-new-turtle/products/metal-ss-bcl20-b063 Super Dżej Lui 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #938 Napisano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) dubel Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #939 Napisano 21 Sierpnia 2020 Angus taki grubawy jakis 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #940 Napisano 22 Sierpnia 2020 W dniu 21.08.2020 o 13:16, Noodles napisał: Angus taki grubawy jakis No taki grubasek jest. Super Dżej Lui jest w sam raz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slimturtle 6911 #941 Napisano 23 Sierpnia 2020 Ładne żółwie tutaj macie! U mnie też jest parka srp 775. Super zegarek, dla mnie najwygodniejsze Seiko.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #942 Napisano 23 Sierpnia 2020 48 minut temu, Slimturtle napisał: Ładne żółwie tutaj macie! U mnie też jest parka srp 775. Super zegarek, dla mnie najwygodniejsze Nato fajne, guma kiepska - zmień na jakąś dobrą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slimturtle 6911 #943 Napisano 24 Sierpnia 2020 Nato fajne, guma kiepska - zmień na jakąś dobrą Mam pare mięciutkich silikonów, uncleseiko i watchgecko tylko że mam jakieś chyba uczulenie, bo po noszeniu przez jakiś czas mam odparzenia pod paskiem. Tradycyjne seiko z22, sztywne jak cholera ale nie irytuje skóry przy żadnej temperaturze.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #944 Napisano 24 Sierpnia 2020 (edytowane) Rzułf to na waflu dobry, ta guma ala skx pasuje mu jak siodło świni Edytowane 24 Sierpnia 2020 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slimturtle 6911 #945 Napisano 24 Sierpnia 2020 Rzułf to na waflu dobry, ta guma ala skx pasuje mu jak siodło świni skoro z22 pasuje jak siodło, to może tropic lepiej podpasuje.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maritimeeng #946 Napisano 24 Sierpnia 2020 Jednak najwygodniej na Jubilee... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #947 Napisano 25 Sierpnia 2020 Ja swojej z Dark Knighta nawet nie ma zamiaru zdjąć. Wygodna i wygląda jak trzeba 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #948 Napisano 27 Sierpnia 2020 🐢💨 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwybialy 2 #949 Napisano 28 Sierpnia 2020 Hej. Posiadam Seiko samuraj-a. Ale stwierdziłem że jest dla mnie za duży. Poluję na mini żółwia ale w wielu sklepach w necie jest niedostępny. Zakończyli już produkcję, czy popyt jest tak duży ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8414 #950 Napisano 28 Sierpnia 2020 Co to jest mini żółw? Są żółwie w małych rozmiarach?Żeby nie na pusto, do końca lata na durexie 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach