memox 0 #1 Napisano 7 Sierpnia 2017 Witam, znalazłem zegarek Hublot uszkodzony z oderwanym/wyrwany paskiem, wskazówki nie działają czy ktoś jest w stanie mi odpowiedzieć wprost czy jest to oryginał czy podróbka?? Oczywiście jak był by to oryginał to chciałbym go oddać właścicielowi jakby się znalazł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #2 Napisano 7 Sierpnia 2017 podróbka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #3 Napisano 7 Sierpnia 2017 Nawet Stainless Steel podrobiono 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M A G 4 #4 Napisano 7 Sierpnia 2017 Nie znam się za dobrze na nich ale patrząc po kopercie na moje oko to replika :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #5 Napisano 7 Sierpnia 2017 Nie replika tylko podróbka...Ludzie !! czy Wy nie znacie definicji słowa replika ?! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memox 0 #6 Napisano 7 Sierpnia 2017 Replika – powtórne wykonanie dzieła sztuki, pojazdu, samolotu itp. z możliwie wiernym odtworzeniem oryginału. Czasem tylko wyglądu albo motywu. W replikach starych samochodów często wykorzystuje się współczesne podwozia, ograniczając rekonstrukcję do nadwozia.Tylko jedno mnie w tym zegarku zastanawiało ten okrągły czerwony grawer. Tak myślałem z początku ze ktoś na specjalne zamówienie to zrobił w razie zguby.Nawet Stainless Steel podrobiono Tylko jedno mnie w tym zegarku zastanawiało ten okrągły czerwony grawer. Tak myślałem z początku ze ktoś na specjalne zamówienie to zrobił w razie zguby. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #7 Napisano 7 Sierpnia 2017 U was też jest trochę cieplej niż wczoraj? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #8 Napisano 7 Sierpnia 2017 proponuję poczytać o replikach zegarkówhttp://zegarkiclub.pl/forum/topic/109330-repliki-zegarków-prawdziwe/?hl=%2Brepliki+%2Bprawdziwe mnie nic nie zastanawia , bo jest tak dziadowsko wykonany aż bije po oczach ( jak słusznie zauważył Tarant nawet stal to nie jest bo obłazi ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #9 Napisano 7 Sierpnia 2017 Kolego, to jest podróbka, nie replika, wykonał ja oszust podszywając się pod uznanego producenta z checi zysku by, jak wspomniano wyzej zarobić na nieświadomych oszustwa nabywcach, i co gorsze, ku uciesze tzw " buraków" by mogli udawać przed innymi ze mają oryginalny zegarek wykonany tak naprawdę z kapsla po occie spirytusowym.Opcja druga jest godna potępienia, zreszta jak i cały proceder. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tolor 38 #10 Napisano 8 Sierpnia 2017 Shit, takiego gównianego wykonania już dawno nie widziałem, nawet w przypadku podróbek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #11 Napisano 8 Sierpnia 2017 rasowy "HIBLOT GANGBANG" - kupisz i jesteś mocno wydymany:) 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach