Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

memox

Hublot GENEVE BIG BANG podróbka czy oryginał?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, znalazłem zegarek Hublot uszkodzony z oderwanym/wyrwany paskiem, wskazówki nie działają  czy ktoś jest w stanie mi odpowiedzieć wprost czy jest to oryginał czy podróbka?? Oczywiście jak był by to oryginał to chciałbym go oddać właścicielowi jakby się znalazł.

post-99165-0-81654700-1502141010_thumb.jpg

post-99165-0-79367600-1502141024_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet Stainless Steel podrobiono :(

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znam się za dobrze na nich ale patrząc po kopercie na moje oko to replika :/

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Replika – powtórne wykonanie dzieła sztuki, pojazdu, samolotu itp. z możliwie wiernym odtworzeniem oryginału. Czasem tylko wyglądu albo motywu. W replikach starych samochodów często wykorzystuje się współczesne podwozia, ograniczając rekonstrukcję do nadwozia.

Tylko jedno mnie w tym zegarku zastanawiało ten okrągły czerwony grawer. Tak myślałem z początku ze ktoś na specjalne zamówienie to zrobił w razie zguby.

Nawet Stainless Steel podrobiono :(

Tylko jedno mnie w tym zegarku zastanawiało ten okrągły czerwony grawer. Tak myślałem z początku ze ktoś na specjalne zamówienie to zrobił w razie zguby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U was też jest trochę cieplej niż wczoraj?

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego, to jest podróbka, nie replika, wykonał ja oszust podszywając się pod uznanego producenta z checi zysku by, jak wspomniano wyzej zarobić na nieświadomych oszustwa nabywcach, i co gorsze, ku uciesze tzw " buraków" by mogli udawać przed innymi ze mają oryginalny zegarek wykonany tak naprawdę z kapsla po occie spirytusowym.

Opcja druga jest godna potępienia, zreszta jak i cały proceder.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Shit, takiego gównianego wykonania już dawno nie widziałem, nawet w przypadku podróbek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rasowy "HIBLOT GANGBANG" - kupisz i jesteś mocno wydymany:)

OMEGA SEAMASTER 300M

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.