shineN1 0 #1 Napisano 23 Września 2017 Witam wszystkich Planuję zakup zegarka jako prezent dla dziewczyny.Dużo się naczytałem - z początku myślałem nad zegarku Michaela Korsa bo zauważyłem, że jej się spodobał - głównie pewnie przez markę.. Dużo czytając o zegarkach natknąłem się na Cluse CL18112 ale przeglądając specyfikację nie jest jakościowo powalający? Prosiłbym o ocenę i ewentualnie co w podobnym wyglądzie mogę dostać z lepszych jakościowo? Często dziewczyny patrzą raczej na markę :/ Ale coś może się uda znaleźć. Z góry dziękuję za pomoc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rinkazki 73 #2 Napisano 23 Września 2017 Dziewczyny oprócz tych wtajemniczonych kobiet, patrzą na blogerki które noszą modowe zegarki jak majkele korsy czy daniele łelingtony.Wszystko jest na baterie i wytworzenie takiego cacka kosztuje 2$ a jest sprzedawane właśnie w budżecie, który zalozyles. Są inne o wiele lepsze zegarki w tej cenie, które odróżniają kobiety od dziewczynek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shineN1 0 #3 Napisano 23 Września 2017 Właśnie o to chodzi :/Dlatego co możecie polecić z lepszych zegarków a równie modnych? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek.wzr 151 #4 Napisano 23 Września 2017 To Cluse podobne do Wellingtona. Tutaj temat został chyba wyczerpany: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/151012-dw-patowa-sytuacja/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #5 Napisano 23 Września 2017 Podobne modele co welington ma doxa i tissot. 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shineN1 0 #6 Napisano 23 Września 2017 Super dzięki wielkie, zdecyduję się pra ;)wdopodobnie na coś między doxa lub tissot 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #7 Napisano 23 Września 2017 Zobacz na youtube kanal tiktalkKrzysiek ostatnio mowil o tanszych zegarkach do tysiaca. 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan Tarhei 94 #8 Napisano 23 Września 2017 a moze taka niemiecka Dugena -http://allegro.pl/zegarek-damski-dugena-4460640-i6941715181.htmlSzafirowe szkielko i sterowana radiem wiec dziewczyna zawsze bedzie punktualna 0 jedyną stałą cechą rozwoju jest zmiana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach