Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam piszę z powodu znalezienia zegarka mołnji na targu niestety wybywam do Warszawy za 2 dni więc bardzo proszę o szybką odpowiedź .postaram się o zamieszczenie zdjęcia ale nie jestem pewien czy rozmiar zdjęcia będzie się zgadzać. Na razie mogę podać tylko numery znajdujące się na tarczy tylko nie jestem pewien co oznaczają i proszę o wytłumaczenie. Sam mechanizm nie jest uszkodzony i wygląda obiecująco . Numery to :

-965250

-3602

-SU

-18KAMHEN

To wszystko co znajduje się na zegarku

Z góry dziękuję za odpowiedź :)

post-102212-0-72805900-1514665582_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek nazywa sie MOŁNIA i jest produkcji radzieckiej.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to dedukujac.....trzeba zmniejszyć zdjecie.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sporo informacji uzyskasz tutaj http://zegarkiclub.pl/forum/topic/104940-mo%C5%82nia-i-inne-36xx-linia-czasu/page-1?do=findComment&comment=1196068

Twoja to 18 kamieniowa z fazowanymi mostkami więc lata 70-te - 3602 to kaliber mechanizmu - numer seryjny nic nie oznacza po prostu bity pewnie dla potrzeb zakładu jak dobijali do końca to zaczynali od początku - SU to Sowiet Union 

Zdjęcie i opracowanie kolegi z forum dostępne pod tym linkiem co wkleiłem u góry - twoja zaznaczona strzałką 

KLIKNIJ NA FOTKĘ POWIĘKSZY SIĘ 

post-68206-0-30021700-1514667641_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam dziękuję serdecznie za wszystkie odpowiedzi. Dzisiaj zakupiłem zegarek poniżej znajdują się zdjęcia. Najlepsze forum o zegarkach w internecie. W 3 godziny dowiedziałem i zdecydowałem się na zakup zegarka. Jak stan zegarka? Dobry?

Wesołego nowego roku ????.

post-102212-0-30194500-1514740375_thumb.jpeg

post-102212-0-87109000-1514740526_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stan zegarka to przede wszystkim stan mechanizmu. A tego (wyłączywszy rdzę i brak części ;) ) na zdjęciach nie widać. A stan koperty, tarczy i szkiełka wydaje się być dobry :)

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dekielek, może śmiało służyć jako "kieliszek" do wiśniówki. :P

... sprawdzone.   B)

"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez Zuzaa_
      Mam pytanie, zamawiał ktoś może z WatchShop.pl zegarek i po zakupie gdy pieniadze zeszly z konto nie przyszedl zaden e-mail z potwierdzeniem zakupu? Troche sie martwie bo wczoraj wlasnie zakupilam tam zegarek a po potwierdzeniu na e-mailu, czy po zalogowaniu sie ani śladu o zakupię zegarka czy potwierdzeniu zakupu..
    • Przez jel21
      Mam problem ponieważ kupiłem na aukcji zegarek seiko i okazało się,że dolna część koperty posiada ubytek. Byłem u zegarmistrza i doradził mi żebym poszukał jakiegoś spawacza od metali kolorowych to może mi nadspawa ten brakujący element.
      Jeżeli ktoś spotkał się z podobnym problemem, albo słyszał jak można zaradzić  tej sytuacji to proszę o radę.
      Jel 21

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.