Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

sthool

Adin, dwa, tri!

Rekomendowane odpowiedzi

A "16 kamniej" też odpada? Ta kategoria robi się coraz trudniejsza ;D

Nawet popsuty zegarek dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez urazy, to moja interpretacja. Jak szukamy dziury w całym to obudźmy sthool'a ;)

Edit. Roman dociekasz jak byś co najmniej zegarków kilku nie miał :D

Konkurencja w finale ogromna i jak mam przegrać to wolę  w sportowej rywalizacji a nie w "niezrozumieniu" kategorii :D

Po prostu proszę Marka lub Jury o doprecyzowanie.

Przygotuje się na każdy wariant - nawet znalazłem zegarek bez ani jednej cyferki  -  ale nie jest to mój faworyt  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boga w sercu nie macie.... Po północy takimi rzeczami się zajmować. Do roboty nie idziecie czy co? . Ja nie idę bo od świąt choruję ale doprecyzuję kategorię przeca Marek pisał bez cyfr - czyli zegarki, w których nie występują liczbowe oznaczenia godzin na tarczy. Czy napiszemy po rzymsku czy po arabsku nie może to być liczba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym rozumiał że jak bez to bez, ale faktycznie warto doprecyzować bo zaraz Tomek może zadać jeszcze trudniejsze pytanie :D Sorry Tomasz, to apropo poprzedniego pytania i żartuję, nie żebym był złośliwy :D :D :D

Edit. A tak na poważnie to ja rozumiem że nie ma być żadnych cyfr tylko indeksy. :huh:

Właśnie miałem dopytać

Żadnych cyfr oznaczających godzinę czyli same indeksy ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rafał75

Tomek, same kreseczki.  :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK jusz wiem

I koparka opadła jak to pewien Pan przewidział

Żeby tradycji stało się za dość - Czy na ringu mogą być jakieś cyferki ?

Datownik z cyframi rozumiem może być

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grześ - bardzo chory jesteś? Bo tak doprecyzowałeś że dalej nie wiem co z indeksami minutowymi i innymi cyframi na tarczy :D

Indeksy godzinowe - wiemy że mogą być w kształcie grzyba lub cygara byle nie cyfry :D

Zdrowia życzę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grześ - bardzo chory jesteś?

Bardzo. Ale na tarczy ma nie być tylko oznaczeń cyfrowych godzinowych. Wszystkie inne cyfry mogą być. Można nawet coś dopisać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doprecyzowując i odpowiadając na liczne pytania i wątpliwości - w tej kategorii chodzi wyłącznie o brak cyfrowych oznaczeń godzin. Wszelkie inne cyfry (minuty, oznaczenia ilości kamieni, datownik, okolicznościowe napisy) mogą wystąpić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak pisze w regulaminie Przemku

18 runda finałowa.

Dzisiaj wyniki turnieju pocieszenia i ogłoszenie kategorii, 17 prezentacja zegarków z turnieju pocieszenia a 18 nasza prezentacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety z racji tego, że wyniki nie spłynęły jeszcze z wszystkich lokali wyborczych musimy opóźnić ich podanie.

Pragniemy zauważyć, że późniejsze podanie wyników to zawsze dodatkowa dawka emocji :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.