GeRmAnOs 215 #126 Napisano 17 Maja 2018 (edytowane) 2460 za dwie sztuki to nawet nieźle jak na start Nie wiem dlaczego ale nie chce mi kasy za punkty odjąć od ceny. Edytowane 17 Maja 2018 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #127 Napisano 17 Maja 2018 (edytowane) Panowie mam pytanie, jak synchronizowany jest czas w tym zegarku. Z tego co wyczytałem to tylko gps lub połączenie z telefonem. Nie ma fal radiowych? Ten system gps mocno obciąża baterie zegarka, wiem że można go wyłączyć, ale jak wtedy będzie z synch. czasu? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 17 Maja 2018 przez Bakus80 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jareddd 5 #128 Napisano 17 Maja 2018 2460 za dwie sztuki to nawet nieźle jak na start Nie wiem dlaczego ale nie chce mi kasy za punkty odjąć od ceny.Mi też nie chce uwzględnić rabatu, napisałem do nich raz bo punkty lojalnościowe mi zniknęły z konta, przywrócili je, ale nie mogę ich użyć. Odpisalem do nich w tej sprawie dwa razy i cisza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #129 Napisano 17 Maja 2018 Widzę że coraz więcej chętnych na nowego Romka. Ja tez im dłużej na niego patrzę tym bardziej mi sie podoba jeszcze trochę i pewnie mu ulegnę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7222 #130 Napisano 18 Maja 2018 Panowie mam pytanie, jak synchronizowany jest czas w tym zegarku. Z tego co wyczytałem to tylko gps lub połączenie z telefonem. Nie ma fal radiowych? Ten system gps mocno obciąża baterie zegarka, wiem że można go wyłączyć, ale jak wtedy będzie z synch. czasu? Sądzę, że jak w GPW-1000 kalibracja przez GPS jest dostępna tylko gdy zegarek wystawiony do słońca, ponieważ zapotrzebowanie na energię jest duże.Na szczęście GPW ma WC więc kalibruje się każdej nocy bez problemu. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #131 Napisano 18 Maja 2018 Jednak WC to podstawa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7222 #132 Napisano 18 Maja 2018 Najlepiej jedno i drugie.Jest pełno miejsc na świecie poza zasięgiem nadajników i wtedy potrzebny jest GPS.Pisałem to już na forum wcześniej, ale się powtórzę: przewiduję, że Casio idzie w stronę GPS, a WC powoli odejdzie do lamusa.Zobaczymy za 10 lat 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #133 Napisano 18 Maja 2018 GPR nie ma kalibracji WC ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #134 Napisano 19 Maja 2018 (edytowane) Mam i ja Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDla porównania : Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 19 Maja 2018 przez Bakus80 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #135 Napisano 19 Maja 2018 Ile masz w nadgarstku? 25?;p 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #136 Napisano 19 Maja 2018 Zegarek fajnie wyglada, ma dużo plusów....Niestety nie ma sygnału dźwiękowego o pełnej godzinie i stoper bez widocznych dziesiętnych sekundy. Jakie wrażenia pojawią się później, napewno napiszę. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkIle masz w nadgarstku? 25?;pMało mam w nadgarstku a te 25 to dużo?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7222 #137 Napisano 19 Maja 2018 Fajny zestaw.Wywal tego z prawej i wstaw tam Romana Pierwszego Pięknego i będzie super 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #138 Napisano 19 Maja 2018 Fajny zestaw.Wywal tego z prawej i wstaw tam Romana Pierwszego Pięknego i będzie super Sprawa jasna, ale chyba to już koniec kupowania zegarków Casio :-))) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #139 Napisano 19 Maja 2018 25 to wielkość typu „niedźwiedź” poprostu na Twoim nadgarstku zegarek nie wyglada komicznie jak na niektórych zdjęciach w necie choc nadal wyglada na spora bestie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #140 Napisano 19 Maja 2018 25 to wielkość typu „niedźwiedź” poprostu na Twoim nadgarstku zegarek nie wyglada komicznie jak na niektórych zdjęciach w necie choc nadal wyglada na spora bestie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkdziękuję :-). Właśnie sam się zastanawiałem dlaczego on taki mały u mnie na ręku a u innych jest WIELKI. Niestety GPR ma kilka wad, czasem myślę że Casio specjalnie tak robi..... bo nie myślę, że tak trudno jest zrobić jeden model na 100% funkcjonalny.....tak ze wszystkim. Wystarczy połączyć w jeden model GWG, GPW i GPR....... Pozdrawiam G-Maniacy ✊️✊️ . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7222 #141 Napisano 19 Maja 2018 A jaką mieliby korzyść ze sprzedaży tylko jednego modelu, który inne miałby zawsze pod sobą? A jaka byłaby dla nas przyjemność posiadać tylko jeden model G? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #142 Napisano 19 Maja 2018 (edytowane) A jaką mieliby korzyść ze sprzedaży tylko jednego modelu, który inne miałby zawsze pod sobą? A jaka byłaby dla nas przyjemność posiadać tylko jeden model G? Ma to sens, ale żeby w zegarku za tyle kasy nie było dźwięku przy pełnej godzinie lub dziesiątych sekundy w stoperze ?? Hmmmmm.....Co nie zmienia faktu że każdy z nich jest piękny GWG,GPW i GPR ⭐️⭐️⭐️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 19 Maja 2018 przez Bakus80 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5914 #143 Napisano 19 Maja 2018 Mam i ja Szczere gratulację - ale widzę że Twój też jeden dzień wyprzedza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7222 #144 Napisano 19 Maja 2018 Ma to sens, ale żeby w zegarku za tyle kasy nie było dźwięku przy pełnej godzinie lub dziesiątych sekundy w stoperze ?? Hmmmmm..... A co mają powiedzieć właściciele MTG, którzy nie mają nawet podświetlenia?Gdybym musiał wybierać, to wolę światło, bo luma w Casio jest beznadziejna. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #145 Napisano 19 Maja 2018 A co mają powiedzieć właściciele MTG, którzy nie mają nawet podświetlenia?Gdybym musiał wybierać, to wolę światło, bo luma w Casio jest beznadziejna.ale przynajmniej jest ładny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9335 #146 Napisano 19 Maja 2018 (...) bo luma w Casio jest beznadziejna.Czy ja wiem? Chyba nie jest aż tak źle. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5914 #147 Napisano 19 Maja 2018 ale przynajmniej jest ładny No i z tym argumentem to już Helius nie podyskutuje A co do lumy w Casio to są gorsze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7222 #148 Napisano 19 Maja 2018 Czy ja wiem? Chyba nie jest aż tak źle. Pokaż zdjęcie jak świecą po 60 minutach No i z tym argumentem to już Helius nie podyskutuje A co do lumy w Casio to są gorsze Racja. Siem zamykam 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35553 #149 Napisano 19 Maja 2018 A co mają powiedzieć właściciele MTG, którzy nie mają nawet podświetlenia?Gdybym musiał wybierać, to wolę światło, bo luma w Casio jest beznadziejna.Analogi z takim lipnym ledem wyglądają słabo, taka profanacja jak dla mnie. Luma i tylko luma. Podświetlenie jest bez sensu. Ogólnie nie jestem z tych którym potrzebna godzina w środku nocy, przeważnie jak trzeba to telefon ale zdarzyło się i akurat w mtg czy gw-4000 w środku nocy jeezcze widać godzinę. Jeżeli chodzi o GPRa, stoper mi pikanie to pewnie kwesta softu:p hehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #150 Napisano 19 Maja 2018 (edytowane) Analogi z takim lipnym ledem wyglądają słabo, taka profanacja jak dla mnie. Luma i tylko luma. Podświetlenie jest bez sensu. Ogólnie nie jestem z tych którym potrzebna godzina w środku nocy, przeważnie jak trzeba to telefon ale zdarzyło się i akurat w mtg czy gw-4000 w środku nocy jeezcze widać godzinę. Jeżeli chodzi o GPRa, stoper mi pikanie to pewnie kwesta softu hehe[/quoteMoże.... ale ciekawe czy to możliwe? Fajnie by było. A co do podświetlenia to GPW ma świetne podświetlenie i lumę. 10/10 ⭐️⭐️⭐️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 19 Maja 2018 przez Bakus80 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach