share28 35 #176 Napisano 25 Maja 2018 a ja cóś takiego znalazłem jak wam sie podoba? https://www.youtube.com/watch?v=L4NQ3dggS1E 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #177 Napisano 25 Maja 2018 a ja cóś takiego znalazłem jak wam sie podoba? https://www.youtube.com/watch?v=L4NQ3dggS1EFilmik fajny, ale w częściach to już nie wyglada tak super jak w całości. Jeżeli chodzi o czerwony wyświetlacz to mam mieszane uczucia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martin77 7 #178 Napisano 26 Maja 2018 Czy podczas nawigacji można używać stopera i timera tzn. np. jesteśmy w trybie nawigacji przechodzimy i wybieramy stoper, włączamy go i wracamy do nawigacji, rozumiem że stoper pracuje w tle i w każdej chwili możemy do niego wrócić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #179 Napisano 26 Maja 2018 Mam pytanie do posiadaczy sprzętu. Czy zegarek może zapisywać trasę przy włączonym GPS bez wcześniejszego wgrania mapy przez aplikację? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #180 Napisano 26 Maja 2018 Mam pytanie do posiadaczy sprzętu. Czy zegarek może zapisywać trasę przy włączonym GPS bez wcześniejszego wgrania mapy przez aplikację?tak może. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #181 Napisano 26 Maja 2018 tak może. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkWrzuć jakieś zdjęcia najlepiej na łapie cały czas walczę ze sobą odnośnie zakupu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #182 Napisano 26 Maja 2018 Proszę bardzo. Super jest ten zegarek. Ja czekam aż wejdzie zielony i ten niestety będę musiał sprzedać... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
share28 35 #183 Napisano 26 Maja 2018 Proszę bardzo. Super jest ten zegarek. Ja czekam aż wejdzie zielony i ten niestety będę musiał sprzedać... Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkGitara dzieki za fotki. Fajnie że może zapisywać trasę bez zewnętrznych aplikacji w sartfonie to jest już coś. Chyba jednak sie na niego zdecyduję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #184 Napisano 26 Maja 2018 Warto! Super zegarek. Mega lekki i wygodny . Polecam . Jak będziesz chciał to za 2 msc ja sprzedaje swojego w dobrej cenie :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #185 Napisano 26 Maja 2018 Mega lekki 142 gr... chyba letki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #186 Napisano 26 Maja 2018 Naprawdę lekki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #187 Napisano 26 Maja 2018 Nie no spoko, odnosiłem się do GWG-1000 który ma 119gr, to te kilka więcej nie robi różnicy (chyba). Ale sikory co maja 190-200 (o wiecej nie wspomnę), to już czuć na łapie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #188 Napisano 26 Maja 2018 Ten jest zupełnie inny mam gwg i gpw i naprawdę ten jest lepiej zrobiony. Mega petarda. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hub3rtus 29 #189 Napisano 26 Maja 2018 Osobiście jestem ciekaw jak by nowy Romek wyglądał w pozytywie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #190 Napisano 26 Maja 2018 Pewnie lepiej :-)) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaq 12 #191 Napisano 27 Maja 2018 Dzisiaj zrobiłem przymiarkę i o ile co do średnicy jest całkiem ok i zadziwiająco wygodnie, to póki co grubość mnie zniechęciła. Ale zapewne to tylko kwestia przyzwyczajenia, zresztą jak w przypadku wielu G. 0 Mniejsza z perfekcją, wystarczy być bardzo dobrym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #192 Napisano 27 Maja 2018 Dzisiaj zrobiłem przymiarkę i o ile co do średnicy jest całkiem ok i zadziwiająco wygodnie, to póki co grubość mnie zniechęciła. Ale zapewne to tylko kwestia przyzwyczajenia, zresztą jak w przypadku wielu G.ta grubość jest naprawdę do zaakceptowania :-))) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #193 Napisano 31 Maja 2018 Cześć G -maniacy :-)). Mam pytanie czy wskazania wschodu i zachodu słońca można ustawić? Bo u mnie nie są prawidłowe. Na początku było Ok, ale teraz lipa. Wg internetu powinno być 4.37 i 20.38 a jest 5.49 i 22.06 .. Co to może być? Pozdrawiam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #194 Napisano 31 Maja 2018 Musisz ustawic dlugosc i szerokosc geograficzna miejscowosci, w ktorej mieszkasz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #195 Napisano 31 Maja 2018 Już działa :-) dzięki za pomoc Sławomir Jeske :-)) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pompek 35 #196 Napisano 1 Czerwca 2018 Cześć G -maniacy :-)). Mam pytanie czy wskazania wschodu i zachodu słońca można ustawić? Bo u mnie nie są prawidłowe. Na początku było Ok, ale teraz lipa. Wg internetu powinno być 4.37 i 20.38 a jest 5.49 i 22.06 .. Co to może być? Pozdrawiam. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJeśli jest tak jak w innych G, to wschody i zachody "rozjeżdżają się" przy zmianie strefy czasu domowego. Nawet przy zamianie miejscami strefy domowej ze strefą światową. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #197 Napisano 1 Czerwca 2018 Jak ktoś chętny na Romana trochę taniej to zapraszam na PW. Na razie cena 3k, ale walczę o 2.7-2.8k. Dam znać jak się sytuacja rozwinie. 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #198 Napisano 1 Czerwca 2018 Jak ktoś chętny na Romana trochę taniej to zapraszam na PW. Na razie cena 3k, ale walczę o 2.7-2.8k. Dam znać jak się sytuacja rozwinie. Polska dystrybucja? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #199 Napisano 1 Czerwca 2018 (edytowane) Tak, polskie sztuki. Jest opcja też na inne modele G, muszę dopytać o metalowe kostki. Edytowane 1 Czerwca 2018 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #200 Napisano 1 Czerwca 2018 Tak polskie sztuki.zielone też? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach