Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość bartek_b

CO TO ZA ZEGAREK? TU PYTAMY O SWOJE ZNALEZISKA

Rekomendowane odpowiedzi

... ale wszystkie prezentowane okazy to raczej "normalne" komandiry i amfibie czyli nie stalowe i żaden nie mia tego zarąbistego dekielka, co pokazał nam go mayor.

Oj, nie chciało się chyba komuś przejrzeć wszystkich stron z linka z rosyjskiego forum  ;). Nie dość że są tam zegarki z takim deklem jak ma Mayor, to jeszcze nawet jest tam dyskusja o różnicy między napisami na deklach - na jednym jest series1 a na drugim w tym samym miejscu jest numer. Żeby nie być gołosłownym - post nr 115

http://forum.watch.ru/showpost.php?p=1257224&postcount=115

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kunel też pies! :)  http://static.pokazywarka.pl/i/2578535/1799421/im000888.jpg

ten duży jest ździebko przerośnięty jak na foksa, ale mi to wcale nie przeszkadza ...uwielbiam go na zabój!  :)

Pełna zgoda w swojej kolekcji też mam kilka nie do końca oryginalnych zegarków, ale po prostu je lubię, fajnie wyglądają, co dla purystów jest nie do zaakceptowania. Pozdrawiam miłośnika Foksów ;) To mój, jest za mały:)

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1098529_10201040397030804_1509197272_n.jpg

Edytowane przez oprzemyslaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie, dlaczego wasze psy nie mają zegarków na łapach lub chociaż na szyjach? :)

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie, dlaczego wasze psy nie mają zegarków na łapach lub chociaż na szyjach?  :)

one zegarki mają wbudowane w środku, przynajmniej te moje :)

marny mój los, gdy zaczynam się opóźniać z wyjściem z nimi na przechadzkę lub z napełnieniem michy 

oprzemysław, przecudny jest Twój tricolor! nie to co te moje wychamrańce!  ciekawe czy też diabeł wcielony? hmmm... przecież fox - więc z pewnością  :)

_ _ _ _ _ _

Oj, nie chciało się chyba komuś przejrzeć wszystkich stron z linka z rosyjskiego forum

grech, ponowne dzięki! raz za linka, dwa za wytarganie za ucho... bo faktycznie zniecierpliwiłem się już po 7-8 stronie tamtej dyskusji 

poprawię się!

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMG_3497.JPGIMG_3501.JPGIMG_3504.JPGIMG_3551.JPGIMG_3563.JPGIMG_3506.JPG

Witam. Czy ktoś może powiedzieć coś o tym olbrzymim Wostoku, z których lat jest, czy to jest oryginał czy składak" bo nigdzie nie mogę na temat tego zegarka znaleźć... Poszę o informację.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMG_3497.JPGIMG_3501.JPGIMG_3504.JPGIMG_3551.JPGIMG_3563.JPGIMG_3506.JPG

Witam. Czy ktoś może powiedzieć coś o tym olbrzymim Wostoku, z których lat jest, czy to jest oryginał czy składak" bo nigdzie nie mogę na temat tego zegarka znaleźć... Poszę o informację.

Myślę, że wszystko jest w porządku mam takiego w kolorze niebieskim, w chromie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie, dlaczego wasze psy nie mają zegarków na łapach lub chociaż na szyjach? :)

one zegarki mają wbudowane w środku, przynajmniej te moje :)

marny mój los, gdy zaczynam się opóźniać z wyjściem z nimi na przechadzkę lub z napełnieniem michy 

oprzemysław, przecudny jest Twój tricolor! nie to co te moje wychamrańce!  ciekawe czy też diabeł wcielony? hmmm... przecież fox - więc z pewnością   :)

Przy Foksach to tylko g-shocki wchodzą w grę, a obecnie nie mam żadnego na tyle mocnego, żeby wytrzymał u Foksa :lol:

Edytowane przez oprzemyslaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wcześniejszy raczej nie bo werk ma bite SU, może być późniejszy czyli początek 90, ale specjalistą nie jestem. Niemniej obstawiam 80-te

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak grubo czyli ile, bo nie mogę odczytać ze zdjęcia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko czy w latach 70-tych bili już SU? Wydawało mi się, że na werk dawali B, a SU dopiero w latach 80

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko czy w latach 70-tych bili już SU? Wydawało mi się, że na werk dawali B, a SU dopiero w latach 80

Nie jestem tego pewien, że SU" pojawiło się w latach 80tych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj blad

Edytowane przez viki_gte

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam

Edytowane przez viki_gte

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale nie jestem pewien czy to lata 80-te...

Dokładnie ten model koperty wykorzystano w Czystopolu przy serii okolicznościowej z okazji Igrzysk Olimpijskich w Moskwie 1980

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie ten model koperty wykorzystano w Czystopolu przy serii okolicznościowej z okazji Igrzysk Olimpijskich w Moskwie 1980

Dziękuje za wszystkie informacje, teraz już mogę opisać, że lata 70- te i nikt z kupujących nie zostanie wprowadzony w błąd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi