sashimi 51 #101 Napisano 7 Czerwca 2018 sashimi - przestań wstawiać zdjęcia tej 37'ki bo bede musiał ja odpkupić No co Ty. He he. Zegarek cieszy jak nie wiem co. Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #102 Napisano 10 Czerwca 2018 Kolejna paskowa fantazja 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #103 Napisano 10 Czerwca 2018 I po raz kolejny trafiony/zatopiony :-) Fajnie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8860 #104 Napisano 10 Czerwca 2018 ładne, bardzo ładne 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sashimi 51 #105 Napisano 10 Czerwca 2018 Kolejna paskowa fantazja Wygląda znakomicie. Myślę, że Seiko w linii Recraft to mogłoby się sporo uczyć od forumowych Kolegów jak się robi paski. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #106 Napisano 10 Czerwca 2018 Dziękuje koledzy za miłe słowa....przecież i tak chodzi o to że jesteśmy ciągle dużymi chłopcami ze swoimi zabawkami 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8860 #107 Napisano 13 Czerwca 2018 Dziś Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #108 Napisano 13 Czerwca 2018 Dziś Pięknie się prezentuje. na opalonym nadgarstku jest dokładnie tak jak pisałem wczesniej: funky disco, marihuana, kokaina Pasek od Grippena nie ? 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8860 #109 Napisano 13 Czerwca 2018 Pięknie się prezentuje. na opalonym nadgarstku jest dokładnie tak jak pisałem wczesniej: funky disco, marihuana, kokaina Pasek od Grippena nie ?Tak grippenPrawdziwe disco Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7221 #110 Napisano 13 Czerwca 2018 Bardzo fajnie na tym pasku wygląda.Ile ma ta koperta szerokości? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8860 #111 Napisano 13 Czerwca 2018 44 mm. Ale optycznie nie jest duży. Straszy tylko na papierze Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #112 Napisano 13 Czerwca 2018 L2L jego przypadku wygląda na akceptowalny także dla tych z mniejszymi nadgarstkami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #113 Napisano 13 Czerwca 2018 L2L to jedynie 36mm w tym zegarku. Mówię dokładnie o dystansie między dziurkami na teleskopy. Mierzyłem suwmiarką. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7221 #114 Napisano 13 Czerwca 2018 Fajny, trochę przerośnięty jak do stylu vintage, ale daje radę. Zostawię coś wspominkowo 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8860 #115 Napisano 13 Czerwca 2018 Śliczności, Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #116 Napisano 13 Czerwca 2018 Fajny, trochę przerośnięty jak do stylu vintage, ale daje radę. Bo to vintage zreformowany do aktualnych czasów. Chwała Seiko za to!!!Inni producenci też powinni pójść tą scieżką. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzejm6811 4 #117 Napisano 13 Czerwca 2018 Jakbym sprzedał swojego sngz15k1 i trochę dołożył tobym sobie też recrafta jako edc sprawił... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sashimi 51 #118 Napisano 13 Czerwca 2018 Słusznie prawisz. Tyle pięknych zegarków vintage odrzucamy z powodu ich "nikczemnych" rozmiarów. Bo jak to teraz wygląda u faceta na ręku 35-36mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #119 Napisano 13 Czerwca 2018 Jakbym sprzedał swojego sngz15k1 i trochę dołożył tobym sobie też recrafta jako edc sprawił...Osobiście polecam. Którykolwiek jest bardzo fajnie wykonany i się nie nudzi. Ja już wiem że odkupie SNKN37.SRPC09 zostanie ze mną na długo. Na początku nie byłem przekonany, ale po czasie pokochaliśmy się uczuciem prawdziwym 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sashimi 51 #120 Napisano 13 Czerwca 2018 Ja już wiem że odkupie SNKN37. Specjalnie dla Ciebie Triptical, żeby podtrzymać Twoją więź emocjonalną z SNKN37 już niebawem wrzucę fotkę z nowym paskiem od forumowego Kolegi. Pasek w drodze. Czekam niecierpliwie na przesyłkę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #121 Napisano 13 Czerwca 2018 żeby podtrzymać Twoją więź emocjonalną z SNKN37 już niebawem wrzucę fotkę z nowym paskiem od forumowego Kolegi. Pasek w drodze. Czekam niecierpliwie na przesyłkę. Nie krępuj się. Wstawiaj śmiało. SNKN37 sie pojawi ..o ile sie nie złamię i SSC625P1 sie pojawi. Pomimo że nie automat i do tego chrono którego nie jestem fanem, ale w końcu piękny Recrafcik. Jakoś nie mogę sie od niego opędzić i chodzi za mną od jakiegos czasu Słusznie prawisz. Tyle pięknych zegarków vintage odrzucamy z powodu ich "nikczemnych" rozmiarów. Bo jak to teraz wygląda u faceta na ręku 35-36mm.Oj uważaj. To bardzio odważne słowa. Są tutaj tacy, którzy mogą na Ciebie ciężkie gromy rzucić za nieakceptowanie unisexów 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sashimi 51 #122 Napisano 14 Czerwca 2018 Nie krępuj się. Wstawiaj śmiało. SNKN37 sie pojawi ..o ile sie nie złamię i SSC625P1 sie pojawi. Dziś dotarł pasek ręcznie wykonany przez forumowego Kolegę As82. Pasek bardzo solidny, starannie zrobiony, zdecydowanie wyższa półka niż to co Seiko zakłada w secie. 24/22 mm, miał być 'oldschool' i jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7669 #123 Napisano 14 Czerwca 2018 Bardzo fajny zestaw.Piękny zegarek na świetnym pasku. Nasi forumowi paskorobowie oferują jakość i wykonanie, o którym inni producenci (jak np. totalny syf za potworne pieniądze o nazwie Hirsch) mogą tylko śnić.Oczywiście nie mówię o sobie, bo ja jeszcze nie dorastam do pięt innym skórnikom z naszego forum. 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sashimi 51 #124 Napisano 15 Czerwca 2018 Dzięki za miłe słowa. Hirscha co prawda nie mam żadnego ale mam Brossa zachwalanego przez niektórych i też szału nie ma z jakością mimo dość znacznej ceny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8860 #125 Napisano 15 Czerwca 2018 Gustowny zestaw Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach