Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość solo501

Dugena - czy warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość solo501

Witam!

Wpadł mi ostatnio w oko następujący model Dugeny:

http://allegro.pl/item218243173_dugena_poz...ka_gratis_.html

Wiem, że nie jest to żadna rewelacja, ale zegarek ten cholernie mi się podoba i chciałbym go sobie kupić:lol:

Moje pytanie, czy warto? Jakie jakościowo zegarki produkuje ta marka? Co siedzi w środku?

Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Sławek
Witam!

Moje pytanie, czy warto? Jakie jakościowo zegarki produkuje ta marka? Co siedzi w środku?

Moim zdaniem tak zważywszy na cenę. Jakościowo Dugeny są bardzo przyzwoite. W środku prawie na pewno siedzi kwarcowa Miota.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a męskich nie ma :twisted:

JACEK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość solo501
a męskich nie ma :twisted:

:?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten UG może być oryginał - jednak 100% nie dam - z tych dwóch - zdecydowanie UG jest duuuuużo wyżej jakościowo a w środku jakaś eta kwarcowa - pewnie nawet nie w 100% plastikowa i pewnie łożyskowana na kamieniach - jednak to tylko przypuszczenia - jeśli to faktycznie UG to na pewno wsadzili jakąś niezłą etę :roll: mam jedynie nadzieję że ewentualnie pozbędziesz się tego pana z tarczy :roll:

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja odradzam oby dwa z racji pozłacanej bransolety.

1. W końcu zacznie obłazić lub powyciera się w narażonych na przetarcia miejscach i będzie wyglądać żałośnie.

2. Pozłacane bransolety kojarzą mi się z podróbkami. Podróbkami bransolet z litego złota. Jeśli nie stać Cię na zegarek z bransoleta z litego złota, kup na pasku.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau
.................................................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość solo501

Dzięki za odpowiedzi i rady:) A może kojarzycie jakieś inne zegarki kwarcowe o podobnym wyglądzie bransolety co ta Dugena? Bardzo podoba mi się ten styl. Koniecznie w kolorze złotym, może być lite złoto lub tylko PVD. Nie może być masywny! To ma być skromny, delikatny czasomierz :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tylko ceny umiarkowane proszę ;) Takie rzeczy np. http://allegro.pl/item219421001_chopard_18...oryginalny.html nie wchodzą w grę...

Nie wiem dlaczego ale taki typ zegarka zawsze kojarzył mi się z polami naftowymi , turbanem na głowie ... haremem - to ostatnie coraz częściej chodzi mi po głowie :roll:

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość solo501
;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.