Gość Angelo #6476 Napisano 20 Lutego 2015 Z tymi pitami w necie to niezły pomysł. W Norwegii tak mają.a komu to niby potrzebne?chyba tylko blacharom by wiedzialy, ktory facet ma bmw i drogi zegarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #6477 Napisano 20 Lutego 2015 a komu to niby potrzebne?chyba tylko blacharom by wiedzialy, ktory facet ma bmw i drogi zegarekAż musiałem sprawdzić, co to te blachary. Człowiek całe życie się uczy. Szczególnie wymowne jest wygooglanie grafiki pod tym hasłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6478 Napisano 20 Lutego 2015 (edytowane) Proszę nie robic onetu z forum i cytowac zdan wyrwanych z kontekstu.Trochę wstrzemięzliwosci w wypowiedziach poprosze. Edytowane 20 Lutego 2015 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #6479 Napisano 20 Lutego 2015 (edytowane) Proszę nie robic onetu z forum i cytowac zdan wyrwanych z kontekstu.Trochę wstrzemięzliwosci w wypowiedziach poprosze.niewyrywam z kontekstu... wyrazilem swoja opinie na temat pitow... jaki jest sens by pity ludzi prywatnych byly zamieszczane w internecie?by np. dowiedziec sie, czy auto sasiada jest jego, czy moze to tylko brane na laising.... Edytowane 21 Lutego 2015 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #6480 Napisano 20 Lutego 2015 Jacek Żakowski w Poranku Radia TOK FM był zachowaniem Kamińskiego szczerze zdziwiony. - Do głowy by mi nie przyszło, że po tym, co stało się z Nowakiem, kolejny członek rządu może mieć problem z zegarkiem - stwierdził. - Trzeba kompletnie upaść na głowę, żeby kupować zegarek za 37 tys. To kompletnie dyskredytuje człowieka jako kandydata na wysoki urząd państwowy, bo oznacza, że ma coś pod kopułą. Żeby obnosić się z tym zegarkiem i nie wpisać go do deklaracji majątkowej, trzeba być kompletnie pozbawionym rozumu. Jasne, to może być błąd, ale pani premier, niech się pani trzyma od takich facetów z daleka! - zaapelował publicysta.Nie znałem tej wypowiedzi choć jest w niej trochę racji. Faktycznie prezentowanie otoczeniu drogiego zegarka i nie odnotowanie faktu posiadania owego zegarka w deklaracji majątkowej nie jest rozsądne. Z drugiej strony, krytykowanie, że ktoś wydał 37 tysi na zegarek, to już przesada. Widać liczenie cudzych pieniędzy i osądzanie wciąż w Polsce ma się dobrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #6481 Napisano 21 Lutego 2015 Żeby pozostać w temacie... 50 Cent i jego AP 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #6482 Napisano 21 Lutego 2015 Serena od dość dawna współpracuje z AP. Także na korcie rozgrywa mecze z RO / Offshore na ręku. Żeby jeszcze pozostać w temacie Audemars Piguet... Gareth Bale 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hezio 232 #6483 Napisano 21 Lutego 2015 (...)krytykowanie, że ktoś wydał 37 tysi na zegarek, to już przesada. Widać liczenie cudzych pieniędzy i osądzanie wciąż w Polsce ma się dobrze.Niestety... Ciemna masa w naszym kraju lubi wojenki polsko-polskie, zaglądanie do portfela sąsiada i osądzanie... Brakuje u nas jeszcze stosów do palenia "winnych" ku uciesze pospólstwa... Żeby zostać w temacie http://www.aleksandraslifirska.pl/wp-content/uploads/2014/04/Jacek_Żakowski.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 5470 #6484 Napisano 21 Lutego 2015 AP 50 Centa bardzo ładny, fajnie wyglądają zwłaszcza ogniwa bransolety. Nie sądziłem, że zdobienie może dać taki ciekawy efekt. Pewnie bym i tak nie nosił, bo gwiazdą estrady nie jestem, ale to jeden z niewielu AP które mi się spodobały.Ten którego ma Bale zdecydowanie za wielki i do stroju też mu średnio pasuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6485 Napisano 21 Lutego 2015 Mam nadzieje ze temat TOK FM już wyczerpany. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #6486 Napisano 21 Lutego 2015 Hubert z Rolexem: Na pewno ma GMT, choć na tym zdjęciu bezel ma lekko niebieskawy odcień, no ale to może się w nim coś odbija... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #6487 Napisano 21 Lutego 2015 Niebieski (częściowo) bezel nie wyklucza GMT 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #6488 Napisano 22 Lutego 2015 Zapytam go jutro..a raczej już dziś:-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #6489 Napisano 22 Lutego 2015 Zapytaj kiedy wyplaca mi te drobne? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1350 #6490 Napisano 22 Lutego 2015 Już wcześniej pokazywałem złotego wysadzanego diamentami Cartiera Balon Blue Ozzy Osborne.Na tym zdjęciu widać , że to przemyślany wybór podyktowany strojem i dodatkami noszonymi w pracy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #6491 Napisano 22 Lutego 2015 Queen Elizabeth IIPatek Philippe Golden Ellipse diamond bazel 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1350 #6492 Napisano 22 Lutego 2015 Ten człowiek gościł tu wielokrotnie , ale jescze nie z tym zegarkiem, gabarytami jakby stworzony dla niego - Vintage VDB AS - THE ONEŚrednica 56mm, grubość 19mm, lug to lug 71mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ponury_Żniwiarz 6 #6493 Napisano 22 Lutego 2015 co to za zegarek? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #6494 Napisano 22 Lutego 2015 (edytowane) Na tym zdjęciu widać , że to przemyślany wybór podyktowany strojem i dodatkami noszonymi w pracy. Pasuje do szczura Przydałby się jeszcze gołąb, ale jak wiadomo one w rękach Ozzyego nie żyją zbyt długo Edytowane 22 Lutego 2015 przez Bartosz 86 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1350 #6495 Napisano 22 Lutego 2015 Ładnych i ugłaskanych fotek długo się nie pamieta i nikt ich nie komentuje.Podpuścić i zbulwersować takie jest jej zadanie i doskonale jak widać to działa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #6496 Napisano 23 Lutego 2015 Ten człowiek gościł tu wielokrotnie , ale jescze nie z tym zegarkiem, gabarytami jakby stworzony dla niego - Vintage VDB AS - THE ONEŚrednica 56mm, grubość 19mm, lug to lug 71mm. http://1.bp.blogspot.com/-dfJ6MEwWXho/U-MhUQRpj3I/AAAAAAAApLA/xxf_5xsfS20/s1600/VintageVDB+'AS'+THE-ONE+01.jpg http://4.bp.blogspot.com/-v5DPGceys88/U-MhUbwzWmI/AAAAAAAApLE/llsJryQO81c/s1600/VintageVDB+'AS'+THE-ONE+02.jpg http://4.bp.blogspot.com/--wpTHRArKdU/U-MhUMVhwEI/AAAAAAAApK8/Nrq7iW1fGkI/s1600/Arnie+&+VintageVDB+'AS'+THE-ONE.jpgTen zegarek jest właśnie stworzony dla Arnolda .http://www.vintage-vdb.com/blog/vdb-arnold-schwarzenegger-one/ 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1350 #6497 Napisano 23 Lutego 2015 Mało kto odważyłby się go nosić.Jest MOC w zegarku... i właścicielu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ponury_Żniwiarz 6 #6498 Napisano 23 Lutego 2015 To odpowie mi ktoś co na ręku ma robert burneika w powyższym filmiku ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1350 #6499 Napisano 23 Lutego 2015 (edytowane) Keith Richards będący od wielu lat niegrzecznym chłopcem rocka, też nosi jak Ozzy zegarek Cartiera model Santos. Edytowane 23 Lutego 2015 przez Ciech 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #6500 Napisano 27 Lutego 2015 Już wcześniej pokazywałem złotego wysadzanego diamentami Cartiera Balon Blue Ozzy Osborne.Na tym zdjęciu widać , że to przemyślany wybór podyktowany strojem i dodatkami noszonymi w pracy. Ozzy pewnie z dodatkami parę kiloa cięższy ;-) bylem na koncercie BS w Pradze w zeszłym roku, niesamowita charyzma, świetny kontakt z publicznością... Jednym słowem genialny koncert! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach