Pan Igor 33 #701 Napisano 18 Maja 2008 Kilka zdjęć Prezydenta naszych zachodnich przyjaciół: Breguet: Patek (chyba 5140) Rolex Daytona (czarna i biała tarcza) Oyster: Navitimer: :wink: 0 I. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #702 Napisano 18 Maja 2008 Jak widać, zbytnio się nie przejmuje konwenansami i zakłada taki zegarek na jaki ma akurat ochotę. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomASH 2166 #703 Napisano 23 Maja 2008 Dzisiaj na onecie zauważyłem galerię z Quentinem Tarantino, który dumnie paradujeze swoim Big Pilotem IWC na dłoni... :smile: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #704 Napisano 23 Maja 2008 Piotr Nowak to z pewnością postać dla wielu anonimowa, ale fani piłki nożnej wiedzą, że jest on trenerem reprezentacji USA (U-23). I trzeba przyznać, że nasz rodak ma dobry gust - podczas ostatniego meczu wypatrzyłem na jego ręku zegarek Patek Philippe Aquanaut Ref. 5167A. To jeden z moich ulubionych czasomierzy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #705 Napisano 24 Maja 2008 Quentin Tarantino , nie dość ,że bardzo lubię jego filmy to jeszcze gust zegarkowy mamy taki sam ( kiedyś też będę nosił "dumnie" swojego BIG PILOTA IWC . 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #706 Napisano 28 Maja 2008 ten z lewej nawet fajny , rozmiar słuszny, myślałem że jakaś Certina ( nie mogę zlokalizować ) z prawej jakiś trendsikor ( nieładny ) . 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #707 Napisano 28 Maja 2008 [url=""]Obrazek[/url]Obrazek ten z lewej nawet fajny , rozmiar słuszny, myślałem że jakaś Certina ( nie mogę zlokalizować ) z prawej jakiś trendsikor ( nieładny ) . Z lewej wygląda jak Glicyne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #708 Napisano 28 Maja 2008 [url=""]Obrazek[/url]Obrazek ten z lewej nawet fajny , rozmiar słuszny, myślałem że jakaś Certina ( nie mogę zlokalizować ) z prawej jakiś trendsikor ( nieładny ) . Z lewej wygląda jak Glicyne Nie wiem czy to Glycine ale jest to na pewno wersja dla leworęcznych :wink: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #709 Napisano 28 Maja 2008 A ja myślę, że to U-boat flaightdeck czy jakoś tak... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość solo501 #710 Napisano 28 Maja 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #711 Napisano 1 Czerwca 2008 W tym temacie pasuje - fotka z imprezy podczas której Stallone podarował koledze po fachu zegarek Panerai... Obdarowany bardzo się ucieszył :smile: I już z zegarkiem na ręku... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość solo501 #712 Napisano 1 Czerwca 2008 Też bym chciał mieć takich kolegów :mrgreen:A co na pierwszym zdjęciu ma na ręce Stallone? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #713 Napisano 2 Czerwca 2008 Też bym chciał mieć takich kolegów :mrgreen:A co na pierwszym zdjęciu ma na ręce Stallone? Na pewno Panerai, prawdopodobnie Luminor tylko trudno wyczaić konkretnie jaki to model. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artisan 31 #714 Napisano 2 Czerwca 2008 ostatnio podczas transmisji z meczu przyuważyłem że Raul Lozano nosi Omegę Seamaster tzw "Bond", zdjęciem nie dysponuję niestety. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artisan 31 #715 Napisano 10 Czerwca 2008 wczoraj oglądając mecz Holandia-Włochy, zastanawialiśmy jaki zegarek ma Van Basten a jaki Donadoni ? Donadoni może Panerai lub Anonimo ? Holender ? nie wiem, ale jakiś konkretny sikor. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość woocash #716 Napisano 12 Czerwca 2008 Rihanna w teledysku Take A Bow nosi Piaget Polo Teledysk można zobaczyć na http://www.piaget.com/events/rihanna-take-a-bow.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #717 Napisano 15 Czerwca 2008 Nowy film z Marky Markiem co noszą?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #718 Napisano 16 Czerwca 2008 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonDonov 1 #719 Napisano 16 Czerwca 2008 Na prawej ręce ma coś casio/suunto podobnego co nie powinno być szczególnie interesujące, natomiast lewy nadgarstek zdobi limitowany do 44 sztuk, niedostępny w normalnej sprzedaży zegarek stworzony przez Hublot specialnie dla sędziów Euro 2008 (w tym tego Pana...).A wiem to stąd, mozna poczytać trochę więcej:http://www.gmtforum.pl/forum/index.php?topic=704.0 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #720 Napisano 16 Czerwca 2008 ten z lewej nawet fajny , rozmiar słuszny, myślałem że jakaś Certina ( nie mogę zlokalizować ) z prawej jakiś trendsikor ( nieładny ) . tak jakby wielka certina nie była trendsikorem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #721 Napisano 17 Czerwca 2008 określenie "trendsikor" jest w moich ustach obraźliwe , o Certinie nigdy bym tego nie powiedział . 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tonic 1 #722 Napisano 17 Czerwca 2008 poznajecie GO ; tego goscia z "ŁEBY" co nosi na lewej ręce , a co na prawej ;-) [url=""]Obrazek[/url]http://img77.imageshack.us/img77/524/webbsp2.6a966765c9 Tego na lewej dostał od ekipy austriackiej :mrgreen: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość feleksc #723 Napisano 17 Czerwca 2008 określenie "trendsikor" jest w moich ustach obraźliwe , o Certinie nigdy bym tego nie powiedział . wiec ja napisze ze spełnia wszystkie wymagania co do trendsikorapodstawowy to wymiar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #724 Napisano 19 Czerwca 2008 Djimon Hounsou (aktor: Gladiator, Amistad, Blood Diamonds) TAG Heuer Sixty Nine Panerai ( na silikonwym pasku) ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość yarx #725 Napisano 29 Czerwca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach