Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Waldeusz

Co noszą znani ludzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Strzelam, że niemiecki UTS.....ale to tylko strzał. Nie wiem czy generał pozwolił by sobie na taką rozrzutność :rolleyes:

W sensie że to drogie zegarki?Jeśli tak,to zapewniam Cię że Petelickiego stać na naprawdę drogie zegarki bo dobrze zarabia B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z prawej Marcin Prokop (TVN).

Prokop to nie gwiazda tylko pajac, sorki za OT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warto zaznaczyć że ten Pan według zegarkowego ''sawułarwiwu'' popełnił ''fopa'' bo ten zegarek ( diver) nie pasuje kompletnie do stroju wizytowego. Pod koszulę to go raczej nie wciśnie.

Pisząc o savoir vivre nietaktowne jest nie stosować poprawnej pisowni. Foux pas wystąpi nawet jeśli udajemy, że z naszej strony to żart. :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prokop to nie gwiazda tylko pajac, sorki za OT

Ja też przepraszam za off top, ale Wojewódzki, Figurski i inni pożal się Boże "celebryci" to w takim razie są pajace do sześcianu przy Prokopie. A zegarek ktoś odgadł chociaż jaki ma, bo nad tym myślimy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też przepraszam za off top, ale Wojewódzki, Figurski i inni pożal się Boże "celebryci" to w takim razie są pajace do sześcianu przy Prokopie. A zegarek ktoś odgadł chociaż jaki ma, bo nad tym myślimy...

Dokładnie....Ja Prokopa lubię....stara się jako nieliczny showman nie wtrącać polityki w swoje żarty....jest dowcipny i wydaje mi się taki bliżej ludzi niż nadmuchane gwiazdy typu Wojewódzki, Figurski czy Majewski.

Panie Adamandy kreuje się Pan na wyrocznię w wielu sprawach...musi być Pan doprawdy krystalicznym człowiekiem...chyba porównywalnym tylko z papieżem Janem Pawłem II......i proszę się nie bronić...wiem, że posiada Pan wrodzoną skromność.

Edytowane przez marcomartin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisząc o savoir vivre nietaktowne jest nie stosować poprawnej pisowni. Foux pas wystąpi nawet jeśli udajemy, że z naszej strony to żart. :rolleyes:

Jak już się kogoś poprawia to warto to robić poprawnie bo pisze się Faux pas.Żenada Drogi Panie,żenada i żadne udawanie że to żart nie pomoże.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki zegarek ma kto?Prokop?Już kilka razy było o tym pisane że nosi TH Carrera Chrono.

A ciągnąc OT to ja go wyjątkowo nie lubię,taka mniej inteligentna i mniej dowcipna wersja Wojewódzkiego (którego akurat lubię),a w duecie z Dorotą Wellman dla mnie nie do strawienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę hiperbolizować :rolleyes: oftopu, ale najgorsze co można zarzucić Prokopowi, to jego "rola" w Automaniaku. Totalnie nie zna się na samochodach, próbuje to zasłonić mało ambitnymi dowcipami (lekko mówiąc). Właściwie to z każdym odcinkiem mam wrażenie, że on próbuje prowadzić program, w którym występuje pierwszy raz.

Edytowane przez tomekr89

Lubię divery, nie lubię chronografów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość mathu

Nie wiem kim są Prokop i Figurski.

Wojewódzkiego nie lubię za wylansowanie się na durnym Idolu.

Majewskiego pamiętam z "Słów cięcie gięcie" i nic do niego nie mam.

Czy jestem dziwny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcę hiperbolizować :rolleyes: oftopu, ale najgorsze co można zarzucić Prokopowi, to jego "rola" w Automaniaku. Totalnie nie zna się na samochodach, próbuje to zasłonić mało ambitnymi dowcipami (lekko mówiąc). Właściwie to z każdym odcinkiem mam wrażenie, że on próbuje prowadzić program, w którym występuje pierwszy raz.

Progamy motoryzacyjne nie tylko w Polsce ale i na świecie ( top gear) to zwykle programy rozrywkowe prowadzone przez dyletantów motoryzacyjnych....tak już po prostu jest. Automaniak nie jest programem eksperckim gdzie rzetelnie ocenia się auta. Niestety stworzenie rzetelnego fachowego programu jest dużo trudniejsze....takiego ja nigdy jak żyję nie widziałem...no może niektóre niemieckie się do tego zbliżały ale i tak to jeszcze nie było to. Ludzie chcą oglądać wywody na temat kolorów...wysokości...mocy silnika itd a nie czy zawieszenie jest trwałe..i czy skrzynia biegów pracuje jak należy. Prokop to celebryta jest w programie to oglądalność rośnie....nic na to nie poradzisz.

Telewizją prywatną rządzić zawsze będą takie wyznaczniki jak oglądalność i kasa....a przede wszystkim kasa tutaj nie ma miejsca na fachową wiedzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Progamy motoryzacyjne nie tylko w Polsce ale i na świecie ( top gear) to zwykle programy rozrywkowe prowadzone przez dyletantów motoryzacyjnych

Kto to jest dylenat motoryzacyjny?

Clarckson prowadził programy motoryzacyjne kiedy Ty nie wiedziałeś co to kierownica.

....tak już po prostu jest. Automaniak nie jest programem eksperckim gdzie rzetelnie ocenia się auta.

Ale nie taka jest formułą programu, choć z całego zestawu Prokop jest tylko konfernasjerem.

Mikiciuk ma bardzo dużą wiedzę motoryzacyjną. Jego ojciec ma bardzo dużą kolekcję zabytkowych aut więc chłopak robi w tym od "szczeniaka"

a Maznas jest redaktorem naczelnym miesięcznika Auto Moto więc nie można mu tez zarzucić braku wiedzy.

Jemielita jest po prostu smieszny

Niestety stworzenie rzetelnego fachowego programu jest dużo trudniejsze

podaj przykład

....takiego ja nigdy jak żyję nie widziałem...no może niektóre niemieckie się do tego zbliżały ale i tak to jeszcze nie było to.

Jakie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Niestety stworzenie rzetelnego fachowego programu jest dużo trudniejsze....takiego ja nigdy jak żyję nie widziałem...

Widać mało widziałeś --> np. Best Motoring z Japonii

[Tissot Couturier Chrono / Seiko FFF / Kentex Skyman Pilot]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety stworzenie rzetelnego fachowego programu jest dużo trudniejsze....

Rzetelnego nigdy nie będzie. Firma, która sponsoruje będzie wychwalana i tyle na temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto to jest dylenat motoryzacyjny?

Clarckson prowadził programy motoryzacyjne kiedy Ty nie wiedziałeś co to kierownica.

Pewnie tak, nie oceniam przecież co było kiedyś. Oceniam Top Gear który bardzo lubię...ale jest to program rozrywkowy który ma dosyć luźne powiązanie z motoryzacją :rolleyes: i gdyby brać na serio to co tam gadają....

Może sobie prywatnie Clarckson mieć wiedzę sporą....ale w programie ma grać przygłupa....i to mu świetnie wychodzi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Progamy motoryzacyjne nie tylko w Polsce ale i na świecie ( top gear) to zwykle programy rozrywkowe prowadzone przez dyletantów motoryzacyjnych....tak już po prostu jest. Automaniak nie jest programem eksperckim gdzie rzetelnie ocenia się auta. Niestety stworzenie rzetelnego fachowego programu jest dużo trudniejsze....takiego ja nigdy jak żyję nie widziałem...no może niektóre niemieckie się do tego zbliżały ale i tak to jeszcze nie było to. Ludzie chcą oglądać wywody na temat kolorów...wysokości...mocy silnika itd a nie czy zawieszenie jest trwałe..i czy skrzynia biegów pracuje jak należy. Prokop to celebryta jest w programie to oglądalność rośnie....nic na to nie poradzisz.

Telewizją prywatną rządzić zawsze będą takie wyznaczniki jak oglądalność i kasa....a przede wszystkim kasa tutaj nie ma miejsca na fachową wiedzę.

Twoja wypowiedź już została skomentowana, dodam od siebie, że Maznas naprawdę zna się na samochodach, Mikiciuk też w miarę, a Jemielita jakkolwiek nigdzie wczesniej go nie widziałem, robi naprawdę porządne materiały, zwłaszcza gdy przedstawia porównania. A Prokop tam tylko siedzi i wydaje mu się, że jest najwazniejszy (prowadzący). W gruncie rzeczy nawet jak ktoś go lubi, to program nic by nie stracil, gdyby go tam nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby zakończyć off, dobitnie widać w TV, że Prokop ma o wiele większą klasę niż K.W. M.F i Sz. M. razem wzięci, a że o gustach się nie dyskutuje to lepiej to zakończyć i niech każdy ogląda swojego ulubieńca na szklanym ekranie i jakie nosi zegarki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a Maznas jest redaktorem naczelnym miesięcznika Auto Moto więc nie można mu tez zarzucić braku wiedzy.

Jemielita jest po prostu smieszny

Maznas jest juz red. nacz. miesiecznika CARS.

Jemielite kojarze od lat 90, pisal m.in. do MOTO Magazynu, gdzie red. nacz. byl Piotr R. Frankowski. Pisze tez do CARSa razem z Maznasem i Jakobczykiem.

Chcialbym przy okazji spytac, o te programy motoryzacyjne prowadzone przez dyletantow - oprocz eksperymentu TVN Turbo pt. "Testosteron", gdzie o motoryzacji mowil Miecugow, Meller - wiecej takich nie pamietam.

Edytowane przez lewandek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:rolleyes:

Jakby ktoś się pytał kto? - gen. Sławomir Petelicki

Moim zdaniem jakiś model 5.11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maznas jest juz red. nacz. miesiecznika CARS.

Pisze tez do CARSa razem z Maznasem i Jakobczykiem.

A kto oprócz Maznasa,Jemielity i Jakóbczyka tam pisze?Ciekaw jestem czy kolejny tytuł motoryzacyjny ma rację bytu bo tłok na rynku spory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kto oprócz Maznasa,Jemielity i Jakóbczyka tam pisze?

Redaktor naczelny: Jarek Maznas

Sekretarz redakcji: Adam Szczepaniak

Dyrektor kreatywny: Wojciech Jastrzębski

Słowa:

Wojtek Jakóbczyk

Kuba Mioduszewski

Maciek Struk

Obrazki:

Jacek Bonecki

Robert Magdziak

Współpracują:

Rafał Jemielita, Patryk Mikiciuk, Juliusz Szalek, Szczepan Mroczek, Zbigniew Urbański, Marek Kucharski, Tomasz Okurowski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
post-6081-0-01700700-1331593757.jpg Edytowane przez tomekr89

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawdę nie sądziłem, że ktoś będzie nosił ten model - a tu proszę: gubernator Kalifornii i jego Pam:

aZEJ5.jpg

_________
Klaudiusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi