XLesio 14 #2676 Napisano 22 Lutego 2011 Ja już kiedyś rozszyfrowałem jego "różowe cacko" Zapewne mówisz o Tym.. co mu ledwo wystaje spod mankietu koszuli? 0 " Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów " - S.Lem" Naród wspaniały, tylko ludzie k_rwy " - Marszałek J.Piłsudski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #2677 Napisano 22 Lutego 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XLesio 14 #2678 Napisano 22 Lutego 2011 Tamten jest czerwony a nie różowy... 0 " Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów " - S.Lem" Naród wspaniały, tylko ludzie k_rwy " - Marszałek J.Piłsudski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #2679 Napisano 22 Lutego 2011 Tamten jest czerwony a nie różowy... spoko, nie jestem daltonistą, ale pomyślałem sobie, że kolega skius miał na myśli raczej ten czerwony niż ten co Ty przedstawiłeś a którego tak naprawdę nie widać, no chyba, że chodziło o to co trzyma Palikot w prawej ręce... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #2680 Napisano 22 Lutego 2011 Ale mnie zdziwiła Pani Katarzyna Zielińska... zobaczcie co nosi na nadgarstku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #2681 Napisano 22 Lutego 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz K. 0 #2682 Napisano 22 Lutego 2011 mniemam, że to jakiś kucharz?stawiam na oris/certina To jednak nie jest chyba Certina... mam jakieś nowe zdjęcia: czy ktoś z Was wie co to za zegarek? Ł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #2683 Napisano 22 Lutego 2011 Kasia ma klase, ale mogłaby sobie zmniejszyć bransolete 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #2684 Napisano 22 Lutego 2011 Kasia ma klase, ale mogłaby sobie zmniejszyć bransolete Owszem, fajna, ładna, dobrze ubrana babka z klasą ale ta bransoleta to faktycznie kicha Michał, to taka damska stajla, żeby zegar można było kręcić wokół nadgarstka coś na wzór zwykłej bransoletki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #2685 Napisano 22 Lutego 2011 Zielina lubi nosić duże zegarki oversized, ale przeważnie jakieś modniarskie nosi.. A Rolka to pewnie od tego swojego narzeczonego zakosiła... tzn pożyczyła na chwilę On jakiś dyrektor, finansista czy coś.. więc Rolex to pewnie wyposażenie standardowe.. 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #2686 Napisano 22 Lutego 2011 No pasuje jej jak khm... do niczego. Do tego wisi jak... Porównując do Viki poniżej (klasa), to wyszła na tym... 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #2687 Napisano 22 Lutego 2011 Zielina lubi nosić duże zegarki oversized, ale przeważnie jakieś modniarskie nosi.. A Rolka to pewnie od tego swojego narzeczonego zakosiła... tzn pożyczyła na chwilę On jakiś dyrektor, finansista czy coś.. więc Rolex to pewnie wyposażenie standardowe..cytat:"Żeby zaistnieć wśród gwiazd, oprócz świetnego gustu trzeba niekiedy zabłysnąć drogim gadżetem.Pewnie dlatego Katarzyna Zielińska na wczorajszej konferencji prasowej TVP zaprezentowała swój nowy zegarek marki rolex.Ubrana w elegancką acz skromną sukienkę z długim rękawem, aktorka nie rzucała się za bardzo w oczy. Ale wystarczyło znaleźć się bliżej gwiazdy "Barw szczęścia", by stwierdzić, że to tylko pozory.Zegarek, którym Kasia zastąpiła na przegubie dłoni świecące bransoletki, warty jest bowiem ponad 50 tysięcy złotych! Ciekawe czy Zielińska sama postanowiła go kupić, czy może dostała go od tajemniczego wielbiciela?" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #2688 Napisano 22 Lutego 2011 Ja myślałem że to nasza piosenkarka a to jakaś aktorka serialowa, ok EOT, już sprawdziłem w Wiki 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #2689 Napisano 22 Lutego 2011 cytat:Ale Ty mi z cytatami z Faktu, koktajlu24 czy innych ploteczek.pl nie wyjeżdżaj .. bo tak jak mówię, kobita mogła na chwilę założyć zegarek swojego faceta (bo on akurat ma takiego rolka), a pismaki z bożej łaski, momentalnie zrobią z tego całą aferę lub inną fantastyczną teorię. 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #2690 Napisano 22 Lutego 2011 Ale Ty mi z cytatami z Faktu, koktajlu24 czy innych ploteczek.pl nie wyjeżdżaj .. bo tak jak mówię, kobita mogła na chwilę założyć zegarek swojego faceta (bo on akurat ma takiego rolka), a pismaki z bożej łaski, momentalnie zrobią z tego całą aferę lub inną fantastyczną teorię.Zgadza się, pismaki, nie mają pojęcia i uwielbiają tworzyć mity Ale nomen omen Fakt pozostaje Faktem, że ładna kobitka ma na rączce konkretnego sikora 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kurant 2 #2691 Napisano 22 Lutego 2011 o zegarku zielinskiej juz była dyskusja:http://zegarkiclub.pl/forum/topic/41275-gwiazda-z-rolexem-daytona/page__st__20__p__466192__hl__zieli%C5%84ska__fromsearch__1#entry466192 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzychuS 14 #2692 Napisano 22 Lutego 2011 (edytowane) Wydaje mi się, że to ten sam zegarek:http://zegarkiclub.pl/forum/topic/41275-gwiazda-z-rolexem-daytona/Poprzednio wywołał ciekawą dyskusję. edit: no proszę, nie tylko ja to zauważyłem Edytowane 22 Lutego 2011 przez KrzychuS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #2693 Napisano 22 Lutego 2011 (edytowane) Biorąc pod uwagę oglądalność liczoną w mln i stosunek ludzi do prawdziwych zegarków, takie info o cenie to musi być prawdziwy shock dla kilku setek tysięcy (?) ludu Miała po prostu pomysł (albo menadżerka) żeby błysnąć, nawet za cenę klasy Edit: Kurant faktycznie, nie widziałem tego tematu wcześniej, nie wciągnął bym się sam teraz w ploty Edytowane 22 Lutego 2011 przez Sąsiad 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XLesio 14 #2694 Napisano 22 Lutego 2011 ....no chyba, że chodziło o to co trzyma Palikot w prawej ręce... Bravo Bo palykota z plastykiem sam wklejałem kilka stron wcześniej 0 " Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów " - S.Lem" Naród wspaniały, tylko ludzie k_rwy " - Marszałek J.Piłsudski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
316 L 0 #2695 Napisano 23 Lutego 2011 ...a przypadkiem nie o ten chodziło Koledze? No to mnie zastrzeliłeś. Ten jest tak jakby większy i bardziej czerwony oraz wyraźnie grubszy .Zegarek ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sapek 5 #2696 Napisano 24 Lutego 2011 W związku z tym ,że ,,celebryci'' noszą namiętnie ohydne podróby jw wym Zielińska, mam pytanie , czy to jest zgodne z prawem tzn ,czy jest jakiś organ prawny ,który powinien się tego typu chłamem zająć? Czytałem ,że na lotnisku celnicy to chyba byli, złapali pewną kobietę, która miała ordynarną podróbę drogiej torebki i miała w związku z tym przechlapanesory za ot 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boldy 1 #2697 Napisano 24 Lutego 2011 Posiadanie chyba nie jest przestępstwem (chyba, że dobrego smaku ). Handel jest karalny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grucha 43 #2698 Napisano 24 Lutego 2011 0 życie jest za krótkie żyby mieć tylko jeden zegarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #2699 Napisano 24 Lutego 2011 Nie wiedziałem, że Konior jest taki zegarkowy a w sumie kolega po fachu:) W środowisku architektów można zobaczyć fajne okazy, ale albo to są designerskie modele albo sztywna klasyka takie przynajmniej moje odczucia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ambasador #2700 Napisano 24 Lutego 2011 Charlize Theron - Rolex DeepseaGościu obok - chyba Patek Philippe Aquanaut ref.5156A? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach