PustyRZE 69 #2776 Napisano 8 Kwietnia 2011 Ładny ten RM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #2777 Napisano 8 Kwietnia 2011 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darlyz 1 #2778 Napisano 8 Kwietnia 2011 po prostu nie do wiary, obciach tak kompletny, jak ... no brak mi słów - raperzy w towarzystwie pięknych panienek chętnie się fotografują przy luksusowych lub sportowych samochodach - gdzieś po necie są oferty na ferari "budowane" z dostępnych w kraju materiałów i z użyciem "najnowocześniejszej dostępnej obecnie technologii" - może trzeba człowiekowi adres podrzucić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #2779 Napisano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) Co nosi Ruchu Peja? Panowie, ten wątek schodzi na psy , ten Pan jest owszem znany, ale z niczego dobrego . Pomijał bym takie "sławy" Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez Yaro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vinzento 1 #2780 Napisano 8 Kwietnia 2011 Panowie, ten wątek schodzi na psy , ten Pan jest owszem znany, ale z niczego dobrego . Pomijał bym takie "sławy" A czy w srodku to jest ten co dostal lomot na koncercie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yaro 1 #2781 Napisano 8 Kwietnia 2011 A czy w srodku to jest ten co dostal lomot na koncercie ? :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #2782 Napisano 8 Kwietnia 2011 A czy w srodku to jest ten co dostal lomot na koncercie ? Nie w lumpexie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jimi Jump 0 #2783 Napisano 8 Kwietnia 2011 Mr Peja, Może on się po prostu nie zna na zegarkach ? A mógł się zalogować u Nas na forum i nie było by teraz obciachu ... PS. DLACZEGO ... nie mamy na forum emotikona pt. Facepalm ?!?!?! a tak to się człowiek upisze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #2784 Napisano 8 Kwietnia 2011 Ale faktycznie Rychu ma podróbę na 100%? Przyznam, że na tym zdjęciu mało co widzę, oprócz tego, że wygląda to jak jakiś brajtek, jest złote i wielkie, a branzol za luźny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #2785 Napisano 8 Kwietnia 2011 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #2786 Napisano 8 Kwietnia 2011 Zdjęcie mało wyraźne, ale mi to wygląda na złotą Daytonę. Znaczy - Rychowi się powodzi, albo - jeśli to podróbka - jest jeszcze większym baranem, niż do tej pory sądziłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 25755 #2787 Napisano 8 Kwietnia 2011 Jak znam Rycha to Daytony nie nosi. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #2788 Napisano 9 Kwietnia 2011 Jeżeli są to podróbki, to Rysiek przez pewne względy wiele stracił w moich oczach. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ukke-4 3 #2789 Napisano 9 Kwietnia 2011 a może Ryszard jest na tyle nieokrzesany, że ktoś mu wciska podróby jako niebywałe okazje zegarkowe po bardzo korzystnych cenach 0 "Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg cię nie lubi, nigdy cię nie chciał i prawdopodobnie cię nienawidzi" Tyler Durden. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #2790 Napisano 9 Kwietnia 2011 Nie sądze. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pager 2 #2791 Napisano 9 Kwietnia 2011 Nie nawinę, że mam lipę gdy na koncie będzie bańkabo każdy bękart z getta szuka prawdy w moich rapsachja mam życie jak w Madrycie mimo wcześniejszych kłopotówwiodę żywot będący obiektem zazdrości milionów dziś melina jutro salon bo prawdziwość siedzi we mnie wyrządzam ludziom krzywde jeśli mam prawdziwy powódbo przemoc nie jest rozrywką jedynie narzędziem ziomuśten zielonogórski proces to była zwyczajna farsa żadna * nie pokaże mi juz środkowego palca ludzie żyjący w luksusie od tych dźwięków są w szoku http://www.youtube.com/watch?v=vKOkq70AbY0 Peja zarobił bardzo duzo (500000zł?) na premierze Reedukacji. Juz przed premiera osiągnęła status złotej, a w pierwszych dnich po premierze platyne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #2792 Napisano 9 Kwietnia 2011 Mimo wszystko też mi się wydaje, że taki znany facet nie założył by podróby ostentacyjnie wręcz luksusowego i bijącego po gałach zegarka. Przecież gdyby się to wydało, to była by maksymalna wiocha. No, ale różne przypadki chodzą po świecie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #2793 Napisano 9 Kwietnia 2011 Mimo wszystko też mi się wydaje, że taki znany facet nie założył by podróby ostentacyjnie wręcz luksusowego i bijącego po gałach zegarka. Przecież gdyby się to wydało, to była by maksymalna wiocha. No, ale różne przypadki chodzą po świecie.O Daytonie trudno coś powiedzieć, ale w Breitlingu małe tarczki są podejrzanie blisko środka, jak w typowej podróbce. No ale cóż, zdjęcia nie są wyraźne. Jeśli znajdziesz jakieś wyraźniejsze, to pokaż. 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #2794 Napisano 9 Kwietnia 2011 Jak już w tych klimatach jesteśmy, to Tede i jego Vestal Destroyer. Źródło Plotek.pl Cytat:Tede lubi drogie gadżety czy wypasione auta. I wcale mu się nie dziwimy. Jak sprzedaje się takie ilości płyt i jest się czołowym raperem to ma się kasę na luksus. A luksusowy na pewno jest jego zegarek, w którym raper pokazał się wczoraj na prezentacji ramówki Tvn Turbo. luksus jak widać może być różnie rozumiany. Uploaded with ImageShack.us 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #2795 Napisano 9 Kwietnia 2011 luksus jak widać może być różnie rozumiany.To fakt Zegarek VestalJego nazwa Destroyer (Niszczyciel) mówi wszystko - metalowy, elegancki, twardy. Model ten szczególnie upodobały sobie gwiazdy muzyki wszelkiego gatunku! CENA:779 PLN 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jimi Jump 0 #2796 Napisano 9 Kwietnia 2011 Z drugiej strony ... jak oni mają się znać na zegarkach ? Przecież "Raperzy" w Polsce to naród uciemiężony, biedny, wiecznie ścigany przez "psiarnie"(i dobrze, bo za nawoływanie do pobicia na koncercie to czysty bandytyzm), to ledwo ich stać na przeżycie w Ghettcie, a gdzie tam im tam w głowie do rozpoznawanie czy to czasomierz z pussy magnetem ?! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ukke-4 3 #2797 Napisano 9 Kwietnia 2011 buahaha na taki luksus o dziwo stać nas wszystkich pomimo, że nie jesteśmy gwiazdami rapu patrzyłem z ciekawości w sklepach internetowych- ten model można kupić nawet jeszcze taniej, bo widziałem za ok 450zł 0 "Musisz zaakceptować ewentualność, że Bóg cię nie lubi, nigdy cię nie chciał i prawdopodobnie cię nienawidzi" Tyler Durden. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jimi Jump 0 #2798 Napisano 9 Kwietnia 2011 Kupmy sobie wszyscy po takim ... i wstawiajmy zdjęcia w Tym temacie Będziemy SŁAWNI 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #2799 Napisano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) Żeby było jasne - podając te info nie nabijam się z TeDego - kupił zegarek, jaki mu się podobał i cena nie ma nic do tego. Śmieszne są, jak zwykle, produkty tych biednych dziennikarzyn z takich portali. Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez bEEf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 151 #2800 Napisano 9 Kwietnia 2011 Żeby było jasne - podając te info nie nabijam się z TeDego - kupił zegarek, jaki mu się podobał i cena nie ma nic do tego. Śmieszne są, jak zwykle, produkty tych biednych dziennikarzyn z takich portali. Dokładnie.Śmieszne są też wątki a także artykuły tychże biednych dziennikarzy w których opisują i pokazują oni, co jedzą, piją, noszą, czym jeżdżą bądź jak mieszkają tzw. sławni ludzie.Śmieszne może nie z punktu widzenia tychże dziennikarzy bo te właśnie "niusy" mają największe powodzenie wśród reszty "szaraczków" i dobrze się na nich zarabia ale z punktu widzenia innego "szaraczka", który zastanawia się, co w tym takiego interesującego?A niech noszą, piją i jedzą co im pasuje... 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach