sikkens 3 #3401 Napisano 27 Stycznia 2012 Jay-Z i Richard Mille (zegarek na ręku, kobieta to Beyonce ) Jaki to model ?`RM27 ? uwielbiam ta marke 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #3402 Napisano 27 Stycznia 2012 Tak mi się wydaje ze to RM27. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solve 213 #3403 Napisano 27 Stycznia 2012 Modele na zdjęciach różnią się koronką - u Jaya jest bardziej owalna a na drugim zdjęciu okrągła 0 Krystian "KriSu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrn1 0 #3404 Napisano 27 Stycznia 2012 Co nosi Mike Gascoyne, szef Caterham F1 Team? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4421 #3405 Napisano 27 Stycznia 2012 (edytowane) Breitlinga Edytowane 27 Stycznia 2012 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1238 #3406 Napisano 27 Stycznia 2012 Co nosi Mike Gascoyne, szef Caterham F1 Team? stawiam na 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4421 #3407 Napisano 27 Stycznia 2012 Jaro..co za zgodność ...ale widac gość lubi się obwieszać...cały jest opleciony wisiorkami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qzn 42 #3408 Napisano 2 Lutego 2012 Jeszcze raz spróbuję, tym razem wyraźne zdjęcieTakashi Amano - za wiki: "japoński fotografik, projektant, autor i akwarysta. Wyspecjalizował się w szczególności w fotografii akwarystycznej."Ojciec współczesnego aquascapingu, człowiek który zreformował postrzeganie aranżacji w akwarium.Może ktoś jest w stanie poznać co to za zegarek, pewnie jakiś roboczy do "prac wodnych", ale może to coś ciekawego: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #3409 Napisano 2 Lutego 2012 Nowy(18) sezon Top GearHammond - Breitling NavitimerClarkson - dalej Omega PO na gumieMay - nie wiem Pomóżcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4421 #3410 Napisano 2 Lutego 2012 Coś brzydkiego ? ...wygląda na jakiegoś Vintage...ale podobne kształty posiadają też Locmany 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #3411 Napisano 2 Lutego 2012 Omega dynamic? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #3412 Napisano 2 Lutego 2012 Trafiony zatopiony. Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7960 #3413 Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Zastanawiałem się nad tym parę tygodni temu. Wtedy doszedłem do wniosku, że to jakaś Omega (któryś z forumowych kolegów posiadał takową) Edytowane 2 Lutego 2012 przez Walter_87 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #3414 Napisano 3 Lutego 2012 Mógłbyś powiedzieć w którym odcinku May miał tą Omegę, bo ja oglądam wszystko co związane z Top Gear i jak dotąd jeszcze jej nie widziałem na jego nadgarstku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spartan 0 #3415 Napisano 3 Lutego 2012 fajny odcinek, clarkson matoł wjechal na tory tramwajowe 0 A gdyby tu było nagle przedszkole w przyszłości?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #3416 Napisano 3 Lutego 2012 (edytowane) Czy to jest aby na pewno Omega Dynamic? Tarcza nie ma białego pierścienia i okienko datownika inne. Edit: chyba, że takie coś Edytowane 3 Lutego 2012 przez darekmp3 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4421 #3417 Napisano 5 Lutego 2012 (edytowane) Na pewno nie ten darek co wkleiłeś...zobacz na uszy nadgarstku ich nie ma i indeksy sa grubsze Wygląda to na jeszcze jakiś inny 3ci model ...albo składak Edytowane 5 Lutego 2012 przez marcomartin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #3418 Napisano 8 Lutego 2012 Tap Madl Rolex Submariner LV? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #3419 Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) ...zobacz na uszy nadgarstku ich nie ma...W Omegach Dynamic uszy są częścią bransolety (czy też adaptera do bransolety). W każdym bądź razie bransoletkę się ściąga razem "z uszami", i po wymianie na pasek zegarek jest bezuszaty Edytowane 8 Lutego 2012 przez Taktic 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pgmaster 1469 #3420 Napisano 8 Lutego 2012 Mógłbyś powiedzieć w którym odcinku May miał tą Omegę, bo ja oglądam wszystko co związane z Top Gear i jak dotąd jeszcze jej nie widziałem na jego nadgarstku Nowy sezon - 18x01 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość darekmp3 #3421 Napisano 8 Lutego 2012 Nowy sezon - 18x01 Hehe no toż ja wkleiłem screeny z 18x01 a kolega napisał, że widział ją już we wcześniejszych odcinkach. Pytam w których? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 7960 #3422 Napisano 8 Lutego 2012 Widziałem tę Omegę na nadgarstku May'a w grudniowym numerze Top Gear --->> test BMW M5 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gourmet 2 #3423 Napisano 13 Lutego 2012 Hołek po zakończeniu gymkhany w Orlenie. Zegarek? 0 Bez komercyjnych www Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #3424 Napisano 13 Lutego 2012 Hołowczyc ma kontrakt z Atlanticwięc: 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #3425 Napisano 13 Lutego 2012 A co na tym zdjęciu ma Jason Statham ? Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach