PustyRZE 69 #3501 Napisano 19 Marca 2012 Jaki zegarek ma nowy kierowca Toro Rosso Jean-Eric Vergne? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #3502 Napisano 21 Marca 2012 Też jestem ciekawy, lepsze zdjęcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #3503 Napisano 21 Marca 2012 B.R.M. ale jaki model to trzeba poszukać na stronie, możliwe że skonfigurowany indywidualnie lub limitka jakaś. 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #3504 Napisano 21 Marca 2012 Dzięki. To jest B.R.M. samodzielnie skonfigurowany. Na stronie jest configurator i można samemu stworzyć identyczny zegarek (nie znalazłem tylko paska z żółtą nicią). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fasooooolka 0 #3505 Napisano 21 Marca 2012 Witam, czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć, co Maciek Balcar ma na ręce? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ariesbokser 1 #3506 Napisano 21 Marca 2012 ...może Fossila ? Nie szukałem, to tylko tak na pierwszy rzut oka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ariesbokser 1 #3507 Napisano 21 Marca 2012 Sigourney Weaver w kadrze z Aliena - ktoś poznaje ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Woytec60 141 #3508 Napisano 21 Marca 2012 (edytowane) Jakżeby nie? A dziewczynka miała na imie Newt Klasyka gatunku... Zegarek to oczywiście Seiko, to z lewej Edytowane 21 Marca 2012 przez Woytec60 0 Pozdrawiam, WojtekDążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_k 8 #3509 Napisano 22 Marca 2012 Boski Jose nie nosi juz MONACO 69 a to co? AP? Chyba nie? 0 EWOLUCJA:Casio na komunię --> Casio od dziadka --> Q&Q --> Perfect --> Casio Edifice --> Christian Benoit --> Armani --> Lacoste --> Certina--> Tag Heuer Monaco --> Frederique Constant Automatic --> Maurice Lacroix Pontos --> Omega Aqua Terra --> Longines Hydroconquest Automatic + Oris Big Crown Chronograph + Frederique Constant GMT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #3510 Napisano 22 Marca 2012 Richard Mille RM 010 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #3511 Napisano 22 Marca 2012 RM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PustyRZE 69 #3512 Napisano 22 Marca 2012 Narain Karthikeyan (kierowca F1 HRT) IWC Big Pilot.Heikki Kovalainen (kierowca F1 Caterham) Bell & Ross BR 01 albo 03. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciuny 0 #3513 Napisano 25 Marca 2012 co nosi robert lewandowski ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3895 #3514 Napisano 25 Marca 2012 wygląda to coś na U-Boot 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fasooooolka 0 #3515 Napisano 27 Marca 2012 Ponowie pytanie, tyle że z innym zdj. Pierwsza odpowiedź mi niestety nie pomogła. Znajdzie się ktoś kto wie? Bardzo proosze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 260 #3516 Napisano 27 Marca 2012 (edytowane) co nosi robert lewandowski ? a o kogo chodzi ?Chyba jasno było mówione, żeby opsiywać persone !Ja znam Zbigniewa Lewandowskiego, perkusiste jazzowego wterena scen, a to jego syn ? też gra na perskusji ? Ponowie pytanie, tyle że z innym zdj. Pierwsza odpowiedź mi niestety nie pomogła. Znajdzie się ktoś kto wie? Bardzo proosze Jak wyżej ?Kto to ma być ? przypomina człowieka ode mnie z osiedla co jeździ brzydkim Saabem Edytowane 27 Marca 2012 przez Boogie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro_swatcH 1236 #3517 Napisano 28 Marca 2012 a o kogo chodzi ?Chyba jasno było mówione, żeby opsiywać persone !Ja znam Zbigniewa Lewandowskiego, perkusiste jazzowego wterena scen, a to jego syn ? też gra na perskusji ? przecież jest napisane Robert Lewandowski (zawsze można wpisać w wyszukiwarkę, trwa to 10 sekund) i chociaż ja nie jestem pasjonatem tej dziedziny, to wiem, że jest to wielka gwiazda polskiego futbolu Jak wyżej ?Kto to ma być ? przypomina człowieka ode mnie z osiedla co jeździ brzydkim Saabem tu także nie wiem kto to jest, ale 3 posty wyżej jest jego nazwisko podane i Wikipedia odpowiada na to zapytanie tak:Maciej Balcar (ur. 1 września 1971 w Ostrowie Wielkopolskim) – polski muzyk; wokalista, kompozytor, autor tekstów, aktor teatralny i filmowy.(...) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartekg 1 #3518 Napisano 28 Marca 2012 Znalazłem fotkę, gdzie trochę lepiej widać tarczę. A tak poza tym, to całkowicie rozumiem, że ktoś kompletnie nie interesuje się bundesligą i nie zna logo Borussii, trochę mniej rozumiem, że ktoś nie ogląda naszej reprezentacji, za to nie rozumiem, jak ktoś nigdy nie słyszał o Lewandowskim, czy to w wiadomościach, czy to w prasie, przecież pełno go wszędzie, tym bardziej że zbliża się EURO. Ale jasne, że jeśli jest zasada, to też chciałbym krótki opis o tym, kim jest osoba na zdjęciu, bo fajnie by było przeglądać ten wątek, bez używania Google... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #3519 Napisano 28 Marca 2012 Jak można oglądać kogoś "kto ma taki poziom", ale to taka mała dygresja,jetem cięty na piłkę i szczególnie "naszą" 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corse999 28 #3520 Napisano 28 Marca 2012 (edytowane) 17 strzelonych bramek przez Lewandowskiego w tym sezonie w samej tylko Bundeslidze nie liczą LM i pucharu niemiec, to chyba nie jest taki niski poziom... Ten piłkarz gra w 1 składzie mistrza niemiec i aktualnego lidera bundesligi ( według UEFA 3 liga w europie po angielskiej i hiszpańskiej ) Można być "ciętym" ale bez przesady w tym przypadku. Edytowane 28 Marca 2012 przez corse999 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #3521 Napisano 28 Marca 2012 Mówiłem tu o piłce, a nie o konkretnych zawodnikach, którzy grają za granicą.Nie ważne. 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fasooooolka 0 #3522 Napisano 28 Marca 2012 Mój błąd, że nie podałam nazwiska, przepraszam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #3523 Napisano 28 Marca 2012 (edytowane) A wracając do tego co nosi Lewandowski to mi się wydaje że to raczej coś od TW Steel niż U-boat. Edit:Ten chyba Edytowane 28 Marca 2012 przez krisp1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #3524 Napisano 3 Kwietnia 2012 Co nosi Barrack Obama? 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #3525 Napisano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) OK, już sam znalazłem. Jorg Grey. Podobno chińszczyzna na japońskim mechanizmie.Tutaj więcej o zegarkach Obamy: http://www.onthedash.com/docs/obama.html Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez Szlamfajer 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach