Pablos_ 16 #4226 Napisano 23 Kwietnia 2013 Nikt nikomu nic nie narzuca, a rzecz raczej rozbija się o tolerancję i akceptację pewnych niekonwencjonalnych zachowań. Jak ktoś lubi chodzić w leginsach jego sprawa, mnie to nie szokuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15291 #4227 Napisano 24 Kwietnia 2013 A bo to mało "gwiazd" widziałeś w trampkach do garnituru? Jakiś czas temu nawet w jakiejś sieciówce była promocja - do garnituru dorzucali conversy... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciech 1350 #4228 Napisano 24 Kwietnia 2013 Widziałem "sławnych" w garniturach i adidasach.Nie wyglądają lepiej niż "zwykli" ludzie tak samo ubrani. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogo Fogo 0 #4229 Napisano 24 Kwietnia 2013 Może byśmy wrócili do zegarków, dla mnie może się ubierać jak chce (co prawda ta guma), ponawiam pytanie co to za zegarek na stalowej bransolecie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #4230 Napisano 25 Kwietnia 2013 Vacheron Constantin Overseas? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dariusz chlastawa 589 #4231 Napisano 25 Kwietnia 2013 byloCuervo&Sorbinos 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
giede 0 #4232 Napisano 25 Kwietnia 2013 dziękuję bardzo za informację dot. Cuervo y Sobrinos Torpedo GMT 2918.1Aponiżej kolejny zegarek Pana ministra 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
giede 0 #4233 Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) z cyklu "Inne ministry" Pan minister zdrowia sorry, zapomniałem spytać: co to za zegarek? Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez giede 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1215 #4234 Napisano 26 Kwietnia 2013 Lubię tę bransoletkę, ładna i wygodna. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #4235 Napisano 26 Kwietnia 2013 Pewnie większość nie będzie wiedziała o co akisowi chodzi, wklejałem fotkę Dona z New Jack City, jednak powinna być ona w "Zegarkach ze szklanego ekranu". Na fotce był Rolex Datejust na bransolecie jubilee. 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
giede 0 #4236 Napisano 27 Kwietnia 2013 tym razem Pan poseł Ryszard Kalisz i jego zegarek; jaki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
giede 0 #4237 Napisano 29 Kwietnia 2013 kolejny (jaki?) zegarek Pana posła Kalisza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patom 9 #4238 Napisano 29 Kwietnia 2013 @czarli, może ja popadam w paranoję .Aby nie robić więcej ot, ktoś z was wie co 50 Cent nosi w "Get Rich or Die Tryin'" ? Podobny ten zegarek jest do Daytony. Sorry za słabą fotkę, ale lepszej nie mogłem znaleźć. 0 Bartek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
giede 0 #4239 Napisano 29 Kwietnia 2013 mam nadzieję, że to niezbyt polityczny zegarek, Pani Monika Olejnik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
giede 0 #4240 Napisano 4 Maja 2013 ciekawym co na nadgarstku nosi agent Tomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1215 #4241 Napisano 4 Maja 2013 Z pewnością zegarek z możliwością podsłuchu...Swoją drogą straszna menda z gościa.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1214 #4242 Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) Pani Olejnik nosi coś z fashion pewno. namnożyło się tych pozłacanych chrono lub multifunction. Wszystkie z jednej fabryki więc bez loga trudno poznać No Akism, zapachniało polityką . Chciałoby się powiedzieć, jaki człowiek taki zegarek, ale nie widać loga Edytowane 4 Maja 2013 przez TIK TAK 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4243 Napisano 4 Maja 2013 Chciałoby się powiedzieć, jaki człowiek taki zegarek, ale nie widać loga A ze niby np Omega PO? 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1214 #4244 Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) A niby on na nurka wygląda???? Jesli tak to Omega PIS. Śmiejemy się, a przecież ten Pan dobrze wykonywał powierzoną mu robotę Edytowane 4 Maja 2013 przez TIK TAK 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #4245 Napisano 4 Maja 2013 Panowie, proszę, nie w porze kolacji.... 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1214 #4246 Napisano 4 Maja 2013 Oj, przepraszam, też miałem cofkę , ale obiadu jak zobaczyłem zdjęcie. 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #4247 Napisano 4 Maja 2013 ciekawym co na nadgarstku nosi agent Tomek Longines Presence : http://www.chronollection.com/longines/presence/l78886182/un-reloj-459111.htm 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1214 #4248 Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) Hmmm....zegarek z Twojego linka ma 33 mm....A Kaczmarek wygląda dość masywnie. Edytowane 4 Maja 2013 przez TIK TAK 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafi 15291 #4249 Napisano 4 Maja 2013 to gadamy o polityce, czy nie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TIK TAK 1214 #4250 Napisano 4 Maja 2013 Nie 0 Jak go nie lubić! ................................................................. "Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau ................................................................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach