Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

A ten jest już u mnie od 2 tygodni i dopiero dziś zamieni się miejscem na nadgarstku z innym. Zawsze marzyłem, żeby mieć Worldtimera i Farer nie zawodzi, wersja z zieloną tarczą i paskiem zamszowym przekonała mnie, że powinienem go w końcu nabyć. Nie za duży, nie za mały, z piękną tarczą (niektórzy mogą twierdzić, że za dużo się tu dzieje, ale wcale tak nie jest) , bardzo dobra Lumaa, Sellita pod maską, po prostu, cacko!

IMG_20250523_164242.jpg

IMG_20250523_164254.jpg

IMG_20250523_164305.jpg

IMG_20250523_164346.jpg

Dark Side is a pathway to many abilities, sometimes considered unnatural...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Darth_Gem napisał(-a):

A ten jest już u mnie od 2 tygodni i dopiero dziś zamieni się miejscem na nadgarstku z innym. Zawsze marzyłem, żeby mieć Worldtimera i Farer nie zawodzi, wersja z zieloną tarczą i paskiem zamszowym przekonała mnie, że powinienem go w końcu nabyć. Nie za duży, nie za mały, z piękną tarczą (niektórzy mogą twierdzić, że za dużo się tu dzieje, ale wcale tak nie jest) , bardzo dobra Lumaa, Sellita pod maską, po prostu, cacko!

IMG_20250523_164242.jpg

IMG_20250523_164254.jpg

IMG_20250523_164305.jpg

IMG_20250523_164346.jpg

Widziałem ten model na spotkaniu w Bielsku-Białej, i to rzeczywiście piękny i bardzo starannie wykonany zegarek. Na żywo wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach. Farer ma w ogóle kilka fajnych modeli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, nav napisał(-a):

Widziałem ten model na spotkaniu w Bielsku-Białej, i to rzeczywiście piękny i bardzo starannie wykonany zegarek. Na żywo wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach. Farer ma w ogóle kilka fajnych modeli.

Zgadzam się, i dość długo biłem się z myślami, który właściwie nabyć, bo i "Cushion" mi się bardzo podoba i "Lander" także, no ale niestety, nie wygrałem jeszcze w Lotto nigdy, żeby móc sobie pozwolić na wszystkie....

Dark Side is a pathway to many abilities, sometimes considered unnatural...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy przegladam strone Farera to ciezko sie zdecydowac na jeden model, jest tyle dobrych propozycji ze trzeba by przyszykowac nie jeden a dwa worki z £££ :)

Natomiast fajnie jest miec chociaz tą jedną sztuke ;)

RBBWz2y.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratulacje. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, kornel91 napisał(-a):

Gratulacje. 

Dzięki! Wolałbym COBB III bo jest fantastyczny. Niestety, wyprzedał się. Ale ten też jest super. Ta sama wysoka koperta z kanciastym szkiełkiem i bardzo przyzwoitym L2L.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, facecik napisał(-a):

Dzięki! Wolałbym COBB III bo jest fantastyczny. Niestety, wyprzedał się. Ale ten też jest super. Ta sama wysoka koperta z kanciastym szkiełkiem i bardzo przyzwoitym L2L.

Jeden i drugi bardzo ciekawy. Tutaj świetna jest ta kolorystyka wskazówek. Teraz jak wszedłęm na ich stronę to mi się chrono podoba.

https://farer.com/products/carnegie-titanium

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Nethuns, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
47 minut temu, kornel91 napisał(-a):

Jeden i drugi bardzo ciekawy. Tutaj świetna jest ta kolorystyka wskazówek. Teraz jak wszedłęm na ich stronę to mi się chrono podoba.

https://farer.com/products/carnegie-titanium

Trzeba przyznać, że zestawienia kolorystyczne to ich mocna strona. Nad tym z linku też się zastanawiałem, bo jest po prostu ładny, no i niestandardowo w tytanie, ciekawie to się musi nosić. Mam już jednak klasycznego Zenitha i zdecydowałem się na coś z twistem (pojedynczy przycisk i kolory wskazówek). Wydaje się, że tu jest bardzo dobry stosunek jakość / cena.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie Lissom wyrwał z kapci. Nomos mógłby się uczyć od nich ostatnio. Genialny zegarek.

image.thumb.jpeg.460a76ad72feb55f885a8c263e331660.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, facecik napisał(-a):

Tym razem już oficjalnie melduję się z nadgarstkowym. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością wykonania i prezencją tego zegarka. Super jest.

IMG_2443.jpg

IMG_2444.jpg

IMG_2445.jpg

Jeszcze raz gratuluję. Świetny jest. Dobrze, że już ma nadgarstku 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, kornel91 napisał(-a):

Jeszcze raz gratuluję. Świetny jest. Dobrze, że już ma nadgarstku 😀

Oj, mam straszny głód zegarków. Dzisiaj co chwilę zmieniam, żeby je rozruszać. Wszystkie mnie cholernie cieszą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, facecik napisał(-a):

Oj, mam straszny głód zegarków. Dzisiaj co chwilę zmieniam, żeby je rozruszać. Wszystkie mnie cholernie cieszą.

I dobrze bo dłuższej przerwie od zegarków na pewno dobry objaw 😀

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
On 6/27/2025 at 9:20 PM, cordi7 said:

Mnie Lissom wyrwał z kapci. Nomos mógłby się uczyć od nich ostatnio. Genialny zegarek.

image.thumb.jpeg.460a76ad72feb55f885a8c263e331660.jpeg

Fantastyczny zegarek, zaraziles mnie. 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, DawidM86 napisał(-a):

Fantastyczny zegarek, zaraziles mnie. 😅

Kupuj kupuj - czekamy na zdjęcia 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 hour ago, cordi7 said:

Kupuj kupuj - czekamy na zdjęcia 😂

Ja to mam ten komfort że mogę wpierw wybrać sie i sprawdzić przed zakupem (do ich showroom daleko nie mam). Chyba będe musiał zweryfikować swoje plany na sobotę. Akurat mają wolny termin. 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edytować? Oglądaj oglądaj, czekamy na zdjęcia?

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi