Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

wytrych

Łódź - czy ktoś nie zagubił w taksówce IWC chronograph ?

Rekomendowane odpowiedzi

Kupowałem dziś pasek w Tempusie w Łodzi i byłem świadkiem następującej sytuacji.

Przyszedł człowiek żeby zweryfikować autentyczność zegarka. Zamienilem z nim kilka słów i rzuciłem okiem na zegarek

Iwc chronograph z jasną tarcza i czarnym skórzanym paskiem. Jego kolega znalazł go w taksówce a on chce odkupić od kolegi.

Z tego co zrozumiałem zegarmistrza zegarek oryginalny - był otwierany.

Nieprzyjemna sytuacja bo powinni zwrócić ten zegarek, ktoś pewnie na niego pracował.

Człowiek kupować miał pasek więc jeżeli płacił karta pewnie jest do odnalezienia, przyjechał też charakterystycznym autem.

Sprawa najważniejsza, czy jest tu, albo ktoś zna właściciela.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Feliks

Coś ostatnio dużo takich taksówkowych tematów się pojawia. Jednemu zapłacili orisem za taxi , drugi znalazł iwc w taksi. Może kogoś okradli ostatnio. Bo takie opowiesci to czyste bajki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmawiałem kilka dni temu z pewnym człowiekiem opowiadał jak stracił swoją omegę speedmastera. 

Był na koncercie Depeche Mode 9 lutego br. nie wie gdzie nie wie jak ale wrócił bez zegarka na nadgarstku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obstawiam że ten zegar to bardziej z jakiejś jumanki niż taksowki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

Coś ostatnio dużo takich taksówkowych tematów się pojawia. Jednemu zapłacili orisem za taxi , drugi znalazł iwc w taksi. Może kogoś okradli ostatnio. Bo takie opowiesci to czyste bajki.

Ja akurat zgubiłem Omege Planet Ocean, najprawdopodobniej w taksówce, więc nie muszą to być bajki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w Biurze Rzeczy Znalezionych byliście ? :D

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

Ja nie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A widzisz ? Może leży tam do dzisiaj :ph34r:

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

To niestety przejdzie na własność państwa, bo sytuacja miała miejsce z 10 lat temu i nie mam już jak udowodnić, że ta w biurze jest moja ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w biurze rzeczy znalezionych jestem średnio co około 2 tygodnie. Aż trudno uwierzyć jakie rzeczy ludzie gubią, jak uczciwi potrafią być znalazcy i jak trudno namierzyć właściciela. A najlepsi są właściciele smartfonów, którzy blokują je po zgubieniu, co skutecznie uniemożliwia odnalezienie właściciela. Przynajmniej na poziomie biura rzeczy znalezionych, bo nikt nie będzie tam się bawił w informatyka.

Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sytuacja miała miejsce z 10 lat temu ;)

:D :D :D

Pamiętam ale chyba trzeźwy nie byłeś :P

Andrzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

:D :D :D

Pamiętam ale chyba trzeźwy nie byłeś :P

No nie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.