barteq891 38 #16826 Napisano 26 Sierpnia 2015 Możemy zakładać, ze w podobnych cenach co Rangeman, bo też kosztował ~300 $ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szer 0 #16827 Napisano 26 Sierpnia 2015 obecna przeróbka, jeszcze czekam na czarne nity i przycisk podświetlenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #16828 Napisano 26 Sierpnia 2015 Panowie, taki pomysł wpadł, zapoznacie się http://zegarkiclub.pl/forum/topic/123970-spotkanie-nieformalne/?do=findComment&comment=1527992 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziko739 44 #16829 Napisano 26 Sierpnia 2015 Jakbym miał kupić gst to wolałbym mt-g 1200 są w podobnym przedziale cenowym a mt-g dużo ładniejszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #16830 Napisano 26 Sierpnia 2015 Świetny model, super wygodny. Ten model fabrycznie ma czarne nity. Taki kupiłes i chcesz doprowadzic do oryginału czy jak? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #16831 Napisano 26 Sierpnia 2015 Pierwszy etap przeróbki na MS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szer 0 #16832 Napisano 26 Sierpnia 2015 mam wersje gw-7900B, a robie gw7900rd 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #16833 Napisano 26 Sierpnia 2015 dingo jaką folię dałeś na wyświetlacz?szer teraz też jest ok, ale z czarnymi nitami będzie jeszcze lepiej 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #16834 Napisano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Wydrukowałem na wyświetlaczu transparentną aplę, kiedyś zajmowałem się poligrafią, teraz jestem grafikiem, ale jeszcze coś czasem dłubię dla przyjemności W weekend przebiorę go w odpowiednie ubranko Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez dingo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #16835 Napisano 26 Sierpnia 2015 Wydrukowałem na wyświetlaczu transparentną aplę, kiedyś zajmowałem się poligrafią, teraz jestem grafikiem, ale jeszcze coś czasem dłubię dla przyjemności Nono może być niezły mod/prosimy o więcej:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #16836 Napisano 26 Sierpnia 2015 mam wersje gw-7900B, a robie gw7900rd Przy zakupie bezela wersji RD nie ma w komplecie czarnych nitów? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #16837 Napisano 26 Sierpnia 2015 Jakbym miał kupić gst to wolałbym mt-g 1200 są w podobnym przedziale cenowym a mt-g dużo ładniejszy MT-G 1200 to G-1000 bez znaczka MT-G 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacprzak1991 351 #16838 Napisano 26 Sierpnia 2015 obecna przeróbka, jeszcze czekam na czarne nity i przycisk podświetlenia Przycisk zamawiasz u Pani Sylwi? Bo w serwisie w moim gdf100bb trochę mi mój pocharatali i sie wlasnie zastanawiałem czy da radę to zamówić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #16839 Napisano 26 Sierpnia 2015 Fajny mod wyświetlacza dingo Ja myślę czy zrobić coś takiegoJeszcze interesuje mnie te wojskowe przebranko zielono oliwkowe ale nie umiem w google znalezc fotki normalnej wersji przebranej w to wdzianko. 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #16840 Napisano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Wydrukowałem na wyświetlaczu transparentną aplę, kiedyś zajmowałem się poligrafią, teraz jestem grafikiem, ale jeszcze coś czasem dłubię dla przyjemności W weekend przebiorę go w odpowiednie ubranko Dingo kompletnie nie umiem sobie tego wyobrazić jak się drukuje folie na wyświetlaczu ale efekt jest muszę przyznać całkiem niezły.. Ta Twoja folia jest tylko włożona czy przyklejona do tej na wyświetlaczu?sam myślałem kiedyś nad takim patentem ale nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiedniej jakościowo foli która byłaby idealnie przejrzysta bez żadnych mikro rysek i miała jakiś fajny kolor w dodatku. Skończyło się na tym że kupiłem DW-5600CS tego z zielonym awatarze i mi przeszło. Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szer 0 #16841 Napisano 26 Sierpnia 2015 nie miałem nitów do bezela, zamawiam osobno pasek zamówiłem osobnobezel tez osobno w innej firmie a nity i przycisk również osobno z jednej strony - kraina czasu, za przycisk płacę 5zł i za każdego nita 3zł, więc tanio, ogolnie na stronie kraina czasu pl, jak napiszesz maila do nich z pytaniem, sprawdzą czy jest dostepne i jesli tak to w 30 dni masz dostawę, ceny mają niskie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #16842 Napisano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Dingo kompletnie nie umiem sobie tego wyobrazić jak się drukuje folie na wyświetlaczu ale efekt jest muszę przyznać całkiem niezły.. Ta Twoja folia jest tylko włożona czy przyklejona do tej na wyświetlaczu?sam myślałem kiedyś nad takim patentem ale nigdzie nie mogłem znaleźć odpowiedniej jakościowo foli która byłaby idealnie przejrzysta bez żadnych mikro rysek i miała jakiś fajny kolor w dodatku. Skończyło się na tym że kupiłem DW-5600CS tego z zielonym awatarze i mi przeszło.Druk bezposredni na wyświetlaczu, czyli farba idzie na tą folię co jest fabrycznie przyklejona do wyświetlacza, ta polaryzacyjna. Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez dingo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #16843 Napisano 26 Sierpnia 2015 Fajny mod wyświetlacza dingo Ja myślę czy zrobić coś takiegoJeszcze interesuje mnie te wojskowe przebranko zielono oliwkowe ale nie umiem w google znalezc fotki normalnej wersji przebranej w to wdzianko.Też myslałem o czerwieni a na pewno o czerwonym pasku i czarnym bezelu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #16844 Napisano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Druk bezposredni na wyświetlaczu, czyli farba idzie na tą folię co jest fabrycznie przyklejona do wyświetlacza, ta polaryzacyjna. Hym.. Brzmi ciekawie, czyli można sobie nadrukować dowolny kolor farby?Jak oceniasz w ogóle przejrzystość po takim zabiegu ta farba łatwo może zejść w razie czego jakby się znudziła czy raczej ciężko? Jak ciężko to może i też dobrze bo jakby się jednak taki efekt spodobał to była by bardziej trwała. Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #16845 Napisano 26 Sierpnia 2015 Ciekawe ile wyjdzie czerwony komplet bo w odp standardowy text dostałem bezel około 35zł a pasek około 85zł. Zamawiał ktoś jakieś ubranko do 9200 w Zibi ? 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Dingo #16846 Napisano 26 Sierpnia 2015 Hym.. Brzmi ciekawie, czyli można sobie nadrukować dowolny kolor farby?Jak oceniasz w ogóle przejrzystość po takim zabiegu ta farba łatwo może zejść w razie czego jakby się znudziła czy raczej ciężko? Jak ciężko to może i też dobrze bo jakby się jednak taki efekt spodobał to była by bardziej trwała. Dowolny kolor, to co sobie wymieszasz, można zmyć, ale przy okazji zmyją się napisy(jeżeli takie są na wierzchu) i wtedy trzeba by było je na nowo wydrukować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #16847 Napisano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Mudmaster od tanaki https://www.youtube.com/watch?v=Q8-kPy4bNLs Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #16848 Napisano 26 Sierpnia 2015 Fajny, ale olbrzym Ja kupiłem kolejny watch (tym razem nie G) więc muszę przyhamować w tym mies chociaż 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #16849 Napisano 26 Sierpnia 2015 Nie dla mnie ten G.Nie wart tej ceny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #16850 Napisano 26 Sierpnia 2015 Fajny, ale olbrzym Ja kupiłem kolejny watch (tym razem nie G) więc muszę przyhamować w tym mies chociaż Automat?Pewnie za jakiś czas wystawisz na bazarku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach