Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Nie :)

Z ciekawości pytam, bo był w mega niskiej cenie i zastanawiam się ile mógłbym za niego dać i ile jest wart i tak sobie myślę, że jakby był tak za 750 to też bym chciał go kupić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na szybko bym dał może z 800 (jeszcze bym musial wstrzymc TT z wysylka 5610)nie więcej. ...oczywiście w stanie idealnym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma co teraz kupować wszystkiego co leci tylko zbierać kasę na Rangemastera lub na modele na 35 lecie G-Shock (jak będą) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro pytasz znaczy że już nie aktualne?

Tapnięte z fona.

Spóźniłem się niestety...

GW 9110 , DW 5600c 901 , GW 9400 1er , DW 9052 1659 , GS 1050 B , GS 1150 , Casio 31 QR-12 ,GS 1200 B , DW 9000 1659 , Atlantic Worldmaster ,Tissot Antimagnetique , Zenith 28800 ,Orient patelnia, Orient tristar , Orient Ray 2 blue , DW 6900 x 2 , Orient Chrono Ace , Orient quartz ,Orient Triton I .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oby były jakieś screwbacki 5600 w dobrej cenie na to 35 lecie :D (pomarzyć dobra rzecz) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O kurcze..  :huh:  A wczoraj w nocy wertowałem OLX i go nie było jeszcze.. Jak go ktoś faktycznie kupił to jest mega szczęściarzem.

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O kurcze..  :huh:  A wczoraj w nocy wertowałem OLX i go nie było jeszcze.. Jak go ktoś faktycznie kupił to jest mega szczęściarzem.

Wczoraj w nocy??? Ja byłem 25ą osobą oglądającą ofertę i (jak się później okazało po dwóch telefonach) już był piec...Cholera by trzeba non stop siedzieć przy kompie...

GW 9110 , DW 5600c 901 , GW 9400 1er , DW 9052 1659 , GS 1050 B , GS 1150 , Casio 31 QR-12 ,GS 1200 B , DW 9000 1659 , Atlantic Worldmaster ,Tissot Antimagnetique , Zenith 28800 ,Orient patelnia, Orient tristar , Orient Ray 2 blue , DW 6900 x 2 , Orient Chrono Ace , Orient quartz ,Orient Triton I .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A koledzy piszą, że olx to tylko podróby i tam się nie szuka zegarków i nic nie można trafić ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w nocy w nocy.. Ale teraz dopatrzyłem się ze ogłoszenie było z 13:18.. rzeczywiście szybciutko poszedł ale co się dziwić, takie okazje zachodząc w mgnieniu oka.  ;)

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko przez moją kobietę :P wkurzyla się i między 13 a 15 obiecałem jej ze nie będę śledził rynku :P i masz ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko przez moją kobietę :P wkurzyla się i między 13 a 15 obiecałem jej ze nie będę śledził rynku :P i masz ; )

Opis i fotki w porządku tylko cena niepokojąco niska. Jeśli to nie była lipa to świetna okazja. Poszedł raz dwa ehhh.

Czyżby Twoja żona miała dość że jestes nieobecny i ciągle "siedzisz w zegarakach" w necie?

Tapnięte z fona.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie znasz to ? Coraz częściej zaczyna ja to wkurzac :) Nie rozumie mnie ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opis i fotki w porządku tylko cena niepokojąco niska. Jeśli to nie była lipa to świetna okazja. Poszedł raz dwa ehhh.

Czyżby Twoja żona miała dość że jestes nieobecny i ciągle "siedzisz w zegarakach" w necie?

Tapnięte z fona.

Rozmawiałem z kolesiem-mówił,ze sprowadził go z Japonii i sprzedaje bo ma coś nowego na widelcu.Generalnie był bardzo zdziwiony,że tak błyskawicznie się sprzedał...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie znasz to ? Coraz częściej zaczyna ja to wkurzac :) Nie rozumie mnie ;p

Czy ja to znam?

Jak pisałem tego posta to już mówiła "zostaw już te zegarki"

Może ma trochę racji bo czytam forum nawet gdy prowadzę samochód, oczywiscie jak mam telefon w uchwycie.

Tapnięte z fona.

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nawet czasem zdjęcie sikora zrobię podczas prowadzenia...;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zboczeńcy ;)

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że wszyscy mamy te same "problemy" :)

"Baby" za to nigdy nie mają co na siebie włożyć, no nie :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I szykowanie się do wyjścia trwa zawsze teoretyczne 5 min :P

Edytowane przez barteq891

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo wybieranie herbaty w markecie... Bozesz.. ile ja się muszę czasem naczekać przy wózku aż coś w końcu wybierze i wróci z powrotem  ;)  ale jestem wyrozumiały bo ona zazwyczaj jak jesteśmy gdzieś na spacerze, czeka aż zrobię jakieś sensowne ujecie zegarkowi, niekiedy 3 razy dłużej niż wybiera herbatę  :D  

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Diabli nadali!.. coś bym kupił, tylko nie wiem co, bo zdecydować się nie mogę. :@

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żonka, też jest przekonana ,że mam z głową - notorycznie słyszę słowo NAŁOGOWIEC.

Masz ci los , masz babo placek. :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Diabli nadali!.. coś bym kupił, tylko nie wiem co, bo zdecydować się nie mogę. :@

Łykaj ode mnie wisi taki nieszczęśliwy,samotny GR8900 na drogim portalu. :wub:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w czym wybierasz? Może mi coś podpowiesz, bo też bym coś kupił ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

No myślę o jakimś G, który spełni się obok rangemana. Ciężko będzie... Może pójdę we wskazania analogowe?..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi