Diego04 318 #21076 Napisano 3 Grudnia 2015 Nowy nabytek - Niggaz Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35546 #21077 Napisano 3 Grudnia 2015 I tym sposobem zrobiłeś sobie czarnucha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #21078 Napisano 3 Grudnia 2015 Fajny jest, jakbyście się jednak nie polubili to wiesz Kuba gdzie pukać w pierwszej kolejności 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35546 #21079 Napisano 3 Grudnia 2015 To wersja MR w czarnym przebraniu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #21080 Napisano 3 Grudnia 2015 Fajny jest, jakbyście się jednak nie polubili to wiesz Kuba gdzie pukać w pierwszej kolejności Dzięki. Wiem wiem To wersja MR w czarnym przebraniu?Koperta/moduł od MR, bezel i bransa od BC. Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35546 #21081 Napisano 3 Grudnia 2015 Ja cos zaniedbuje ostatnio mojego BC cały czas dw 5030c i zejść nie chce...aż któregoś dnia miałem głupie myśli sprzedać BC i zakupić gw 5000 z bransoletka(jedyny godny następca) ale to chyba tylko bredzenie....choć kto tam wie. ..póki co mam inne priorytety 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #21082 Napisano 4 Grudnia 2015 Panowie. Seqndus dla mnie nie istnieje.4 dni temu kupiłem zegarek. Dziś z ciekawości pytam co z wysyłką a oni odpisują, że jak tylko dostaną zegarek to mi go wyślą.No to jakiś żart chyba.Zegarek potrzebuje na prezent na poniedziałek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7156 #21083 Napisano 4 Grudnia 2015 Nie chcę ich bronić, ale zrobiłeś zakupy w najgorszym okresie.Braki, nawał zamówień, a nawet kurierzy w tym okresie nawalają...Testowane ładnych kilka lat na własnej skórze 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzidu79 35 #21084 Napisano 4 Grudnia 2015 Trzeba dzwonić przed kupnem i się pytać czy maja na stanie tak nawet mają na aukcji napisane.. ale rozumiem sytuacje tez bym się zdenerwował. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23197 #21085 Napisano 4 Grudnia 2015 Zdarza się ale rozumiem Twój gniew 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35546 #21086 Napisano 4 Grudnia 2015 Też bym się wkurzyl bo nie ma nic gorszego niż czekanie..a przed świętami najgorszy okres :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #21087 Napisano 4 Grudnia 2015 Przed świętami rozumiem ale do świąt 3 tygodnie Najgorsze wrażenie zrobili na mnie nie dlatego, że nie mają towaru tylko dlatego, że mi napisali, że "jak pan chce, to zwrócimy pieniądze". Bez żadnego "przepraszam".Niech spadają. WorldTrade24 wysłali mi od razu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35546 #21088 Napisano 4 Grudnia 2015 Na szczęście żyjemy w takich czasach, że jest w czym wybierać ale swoja drogą podejście mało profesjonalne z ich strony...mogli poinformować o tym fakcie po zakupie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ShoRtie 1611 #21089 Napisano 4 Grudnia 2015 Ja jak kupowałem u nich 9400 to czekałem około 21 dni aż łaskawie sprowadzą nowe sztuki bo te z aukcji sprzedali w sklepie stacjonarnym i każdego dnia jak dzwoniłem to na drugi dzień miała być dostawa. 0 GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Talisman 1 #21090 Napisano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Jak widzisz prócz DW-5600C wszystkie mają takie same mocowanie paska 16mm.Dziękuję za pomoc. Edytowane 4 Grudnia 2015 przez fankaDaktarina Cytujemy bez zdjęć! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85312 #21091 Napisano 4 Grudnia 2015 A ja koledze znalazłem Edfice i jeden dzień czekał. Tak to już jest czasami. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #21092 Napisano 4 Grudnia 2015 A tak wygląda nasz forumowy kalendarz G-Shock. http://zegarkiclub.pl/forum/topic/126723-kalendarz-2016-casio-g-shock/?p=1607650 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2263 #21093 Napisano 4 Grudnia 2015 Mi też w tym roku seqndus wysłał Ga-100 1a1 na następny dzień od zamówienia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23197 #21094 Napisano 4 Grudnia 2015 Seqndus za bardzo obrósł w piórka, tak samo jak Daymon Podejście mało profesjonalne a wręcz żenujące. Po pierwsze, zaraz po zakupie powinien Cię poinformować że towaru nie ma na stanie (choć niektórzy potrafią nad tym zapanować) i zapytać czy zwracamy kasę czy czekasz.A nie siedzieć cicho 4 dni aż do odzewu klienta co się dzieję A słowo przepraszam to klucz, którego nie użyli i zrazili tym potencjalnych nowych kupców. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #21095 Napisano 4 Grudnia 2015 Seqndus za bardzo obrósł w piórka, tak samo jak Daymon Podejście mało profesjonalne a wręcz żenujące. Po pierwsze, zaraz po zakupie powinien Cię poinformować że towaru nie ma na stanie (choć niektórzy potrafią nad tym zapanować) i zapytać czy zwracamy kasę czy czekasz.A nie siedzieć cicho 4 dni aż do odzewu klienta co się dzieję A słowo przepraszam to klucz, którego nie użyli i zrazili tym potencjalnych nowych kupców.+100 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #21096 Napisano 4 Grudnia 2015 To samo miałem z BigBenem. Dokonany zakup, zero odezwu, jak się upomniałem, to okazało się, że nie mają na stanie, tylko muszą sprowadzić... Czas oczekiwania oczywiście się przedłużył.W/wym. firmy mają wylane na te nasze narzekania, gdyż mają towar najtańszy na rynku i chciał nie chciał i tak będą mieli klientów, bo zawsze plus minus jakaś stówa w kieszeni zostanie. Ot, cała historyja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35546 #21097 Napisano 4 Grudnia 2015 Już mniej problemów z lombardami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23197 #21098 Napisano 4 Grudnia 2015 ... gdyż mają towar najtańszy na rynku ....No nie wiem Negocjując w TT zawsze dostawałem to samo co od seqndus-a lub bigbena a dodatkowo z darmową przesyłką Tak naprawdę dobrze że Ci dodatkowi "'oficjalni" sprzedawcy są do ... negocjacji w TT Kiedyś jak już miałem wynegocjowaną cenę w TT, tańszą od dodatkowej przesyłki seqndus-a, zapytałem o dodatkowy rabat i nawet nie odpisał, dwukrotnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #21099 Napisano 4 Grudnia 2015 No nie wiem Negocjując w TT zawsze dostawałem to samo co od seqndus-a lub bigbena a dodatkowo z darmową przesyłką Tak naprawdę dobrze że Ci dodatkowi "'oficjalni" sprzedawcy są do ... negocjacji w TT Kiedyś jak już miałem wynegocjowaną cenę w TT, tańszą od dodatkowej przesyłki seqndus-a, zapytałem o dodatkowy rabat i nawet nie odpisał, dwukrotnie Ja kiedyś kupowałem 2 zegarki od Daymona i zapytałem grzecznie czy w takiej sytuacji przewidują jakiś rabat - też nic nie odpisali.Jak dla mnie to brak profesjonalizmu, gdyż mogliby odpisać że np. nie dają i już a tak wychodzą na buraków. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadyga 20 #21100 Napisano 4 Grudnia 2015 Ty wiesz, ja i kilku forumowych Kolegów, że można negocjować cenę np. w TT ze skutkiem pozytywnym, ale ilu jest klientów, którzy sugerują się wyłącznie ceną z ogłoszenia? I tak, to idzie, bo gdyby tak nie było, to wymienione wyżej sklepy by nie miały obrotu, a co za tym idzie prawa bytu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach