tomaliusz 23144 #31751 Napisano 28 Września 2016 Ciągle to mało, popraw się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_jendraz 26 #31752 Napisano 28 Września 2016 Ciągle to mało, popraw się Taki mam zamiar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #31753 Napisano 28 Września 2016 ZiBi8 ja jestem za , ale moja lepsza połowa byłaby w ciężkim szoku ... Mialem podobnie ,ale jak go zobaczyla "na żywo" to stwierdziła ze najladniejszy z mojej "kolekcji.Smiala sie ze mnie ,że GPW duzo droższy ,a dużo brzydszy ...Zdjęcia Waldziora pomagają w decyzji. 100% sie z Toba zgadzam ,juz kiedys o tym pisalem ,ze dzieki niemu zakupilem "Waldzior edition" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #31754 Napisano 28 Września 2016 Mialem podobnie ,ale jak go zobaczyla "na żywo" to stwierdziła ze najladniejszy z mojej "kolekcji.Smiala sie ze mnie ,że GPW duzo droższy ,a dużo brzydszy 100% sie z Toba zgadzam ,juz kiedys o tym pisalem ,ze dzieki niemu zakupilem "Waldzior edition" To chyba , Ty masz ta lepsza połówkę niż moja połowa , chyba cześć tu zgromadzonych też się się tym zgodzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zibi8 442 #31755 Napisano 28 Września 2016 To chyba , Ty masz ta lepsza połówkę niż moja połowa , chyba cześć tu zgromadzonych też się się tym zgodzi Nie wiem lepsza czy gorsza ,ale na kinga BB nie chce sie zgodzic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafiola 51 #31756 Napisano 29 Września 2016 (edytowane) Jednego mam standardzie :Drugiego w granatowych gaciach :Znalazłem też GRXa w gaciach czarnego GWXa :Tutaj też jest kolorowy ekran, nie ma tylko radia. Po za tym czarny nie był dostępny w Polsce i jest dużo droższy. GRXa w różu można było kupić w TT za 280zl zmienić gacie i cieszyć się fajnym zegarkiem, a białego GWXa można było kupić za 400-500. dzięki za zdjęcia. już zaczynam urabiać pomysł z różowym nie aż taki zły, tylko co ja zrobie jak się żonie spodoba i nie bedzie chciała oddać? no chyba, że stwierdzisz że dwa takie same zegary to dla ciebie za dużo i sie podzielisz Edytowane 29 Września 2016 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2240 #31757 Napisano 29 Września 2016 Nie wiem lepsza czy gorsza ,ale na kinga BB nie chce sie zgodzic Pewnie uznała, że brzydal z kinga straszny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość miczel1 #31758 Napisano 29 Września 2016 (edytowane) Nie wiem lepsza czy gorsza ,ale na kinga BB nie chce sie zgodzic Moja nie zgadza się na GWG1000 mówi że brzydki ale np sam chciała mi kupić Kinga DGK tego z allegro Bądź tu mądry Edytowane 29 Września 2016 przez miczel1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11552 #31759 Napisano 29 Września 2016 Bo pewnie jej się ten fiolet podobał, jak nie wiadomo o co chodzi kobiecie 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23144 #31760 Napisano 29 Września 2016 A tak na poważnie, pytacie Żony czy możecie kupić sobie zegarek? Przecież to nie mieszkanie czy samochód.No chyba że sponsoruję to OK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #31761 Napisano 29 Września 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #31762 Napisano 29 Września 2016 Jak kupowałem samochód, to też nie pytałem. Ale jak kupuję garnitur, to zawsze chętnie poznam opinię małżonki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafiola 51 #31763 Napisano 29 Września 2016 to chyba normalne w małżeństwie, że się ustala kto na co wydaje. chyba, że ja jestem jakieś dziwny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23144 #31764 Napisano 29 Września 2016 Żono, mogę sobie piwo kupić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #31765 Napisano 29 Września 2016 Ja nie pytam czy mogę , ale wiem że byłby szał macicy jakbym kupił sikor za 4 k .Kobiety tego nie rozumieją hehehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #31766 Napisano 29 Września 2016 Żono, mogę sobie piwo kupić? Idź i kup.Przy okazji kup ziemniaki, makaron świderki, dwie puszki krojonych pomidorów, musztardę - bo się kończy, biały ser, sałatę, dwa kilo papryki, orzechy włoskie - tylko łuskane!, kawę, ryż, dwie zupki chińskie, jakąś wędlinę na kolację - tylko niech cienko pokroją, kawałek mięsa na rosół, dwie marchewki, najnowszy "Cosmopolitan", papier toaletowy, mydło, i szampon z odżywką, coca-colę, puszkę tuńczyka w oleju... 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23144 #31767 Napisano 29 Września 2016 (edytowane) Sol, właśnie dlatego ja nie pytam Edytowane 29 Września 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #31768 Napisano 29 Września 2016 to chyba normalne w małżeństwie, że się ustala kto na co wydaje. chyba, że ja jestem jakieś dziwny Nie jesteś dziwny - chyba, że ja też jestem Pozdrawiam, Matej ☺ 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #31769 Napisano 29 Września 2016 to chyba normalne w małżeństwie, że się ustala kto na co wydaje. chyba, że ja jestem jakieś dziwny Małżeństwa są różne, ważne, żeby były udane. Moje takie jest, czego i Kolegom szczerze życzę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #31770 Napisano 29 Września 2016 (edytowane) Ustalenia ustaleniami , a na koniec dnia miała niespodzianka od G POLSKA z Fejsa. Konkurs zakończony brzydak GDX leci w moje strony Edytowane 29 Września 2016 przez Yokaszin 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #31771 Napisano 29 Września 2016 Ustalenia ustaleniami , a na koniec dnia miała niespodzianka od G POLSKA z Fejsa. Konkurs zakończony brzydak GDX leci w moje strony Gratulacje! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #31772 Napisano 29 Września 2016 Podziękował 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #31773 Napisano 29 Września 2016 Ustalenia ustaleniami , a na koniec dnia miała niespodzianka od G POLSKA z Fejsa. Konkurs zakończony brzydak GDX leci w moje strony Graty.! Pozdrawiam, Matej ☺ 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #31774 Napisano 29 Września 2016 Ustalenia ustaleniami , a na koniec dnia miała niespodzianka od G POLSKA z Fejsa. Konkurs zakończony brzydak GDX leci w moje strony Gratulowałem już w wątku o liczeniu GDXów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cam3ridge 35 #31775 Napisano 29 Września 2016 Gratki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach