Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma chyba takiej strony. Ja jak szukam natchnienia to wpisuje w Google grafika np ga-110 custom albo mod i coś tam wypluwa wyszukiwarka. Można szukać też na WUSie ale wbrew pozorom ludzie nie modyfikują tak często G jakby można się spodziewać albo nie chwalą się wszystkim co robią.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma chyba takiej strony. Ja jak szukam natchnienia to wpisuje w Google grafika np ga-110 custom albo mod i coś tam wypluwa wyszukiwarka. Można szukać też na WUSie ale wbrew pozorom ludzie nie modyfikują tak często G jakby można się spodziewać albo nie chwalą się wszystkim co robią.

OK, dzięki za odpowiedź. Mam zamiar zmienić swojego GA110c-7A na złoty, ale nie wiem czy będzie to pasować. W sensie bezel i pasek. Chyba, że ktoś ma inny pomysł na jakiś mod

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez Snoopy_1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę wzbudziłem salwę śmiechu :D Nic to, przeżyję :P

Panowie wiecie o co chodzi, ignorance is bliss. Póki nie ustawiałem zegarków jakoś mi to nie wadziło a teraz patrząc na 3000 myślę tylko o tych 4 sekundach :D Do krućset! Kupiłem go do kolekcji z myślą dostrajania czasu do niego, bo jedyny ma synchronizację, a tu klops :) 

Wiem, problemy 3ciego świata, ale jakoś trzeba żyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK, dzięki za odpowiedź. Mam zamiar zmienić swojego GA110c-7A na złoty, ale nie wiem czy będzie to pasować. W sensie bezel i pasek. Chyba, że ktoś ma inny pomysł na jakiś mod

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ale na bezel i pasek od czarnozłotego ga-110gb? Jeśli tak to wybrałbym inny model, bo ten ma złote napisy, które do niczego nie pasują. Jeśli chodzi o czerń to wziąłbym gacie od gd-100bw ;)

Tarcze masz białą więc dużo kolorów będzie pasowało zależy co Ci się podoba.

<p>amw-705d db-35h db-v300 g-2300 g-8900sc[mod] ga-110hc[mod] dw-6930a[mod] gb-x6900[mod] gw-6900b[mod] grx-5600ge gwx-5600c gwx-5600c[mod] gwx-8900b[mod] gw-9230[mod] g-9300[mod] gw-9430 gw-3000b[mod] gw-4000 gwn-1000b[mod] gwn-q1000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mieszkam w bunkrze aczkolwiek na wsi. Zawsze w nocy się ustawił a teraz klops, dałem mu dzisiaj po pracy ręcznie i od szlagu L3 i synchro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym się przywitać :) jestem tu nowy, ale tak samo jak Wy kocham G :) w załączniku moje zegarki ;)  nie mam pojęcia czemu dodało się w orientacji poziomej :D wybaczcie :D DW5600E oraz GA-1000-4AER :)b0a822c8c214e.jpg

Edytowane przez Hub3rtus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym się przywitać :) jestem tu nowy, ale tak samo jak Wy kocham G :) w załączniku moje zegarki ;) nie mam pojęcia czemu dodało się w orientacji poziomej :D wybaczcie :D DW5600E oraz GA-1000-4AER :)

Witaj Hubert i tutaj

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy .

Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko ;)

Jasne, że nie :) nie wiedziałem jak obrócić tutaj ;) dzięki   :D

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym się przywitać :) jestem tu nowy, ale tak samo jak Wy kocham G :) w załączniku moje zegarki ;)  nie mam pojęcia czemu dodało się w orientacji poziomej :D wybaczcie :D DW5600E oraz GA-1000-4AER :)

Witaj w Naszych skromnych progach :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Hubert i tutaj

Oto i tu mnie przywiało :P taka sytuacja :D

Witamy Hubert :)

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszyscy mnie prawie znają przypadek? :D

Zmień awatar to będziesz incognito

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmień awatar to będziesz incognito

e tam, w sumie to nawet lepiej, że wiecie z kim macie do czynienia  B) żaden zbój i łobuz  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hello

Pozdrawiam, Matej ☺

Również pozdrawiam :D Hub3rtus vel Hubert :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszyscy mnie prawie znają :P przypadek? :D

Nie sądzę :) Witaj.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e tam, w sumie to nawet lepiej, że wiecie z kim macie do czynienia B) żaden zbój i łobuz :D

Teraz Ty witaj tu młody

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi