ratajszcza.k 0 #34601 Napisano 18 Grudnia 2016 Ostatecznie wybrałem Mudmana, już zamówiłem. W przyszłości kupię jakiegoś innego, ale myślę że ten spokojnie przetrwa 5 lat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #34602 Napisano 18 Grudnia 2016 chyba nikomu, co najwyżej zaopatrują serwisy, które mają autoryzację Zibi na naprawę, serwis gwarancyjny i pogwarancyjny Casio w razie potrzeby. Ja się w ogóle dziwie, że wam tę drobnicę W OGÓLE sprzedawali Prościej byłoby napisać, że nie ma dostepnych i nara. Zibi, jako autoryzowany przedstawiciel i serwis Casio, musi sprzedawać części detalowi, bo takie są wymagania Casio. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2240 #34603 Napisano 18 Grudnia 2016 Tak przypuszczałem, po tym jak koledzy są traktowani mysle, że gdyby tylko by mogli to by części w detalu nie sprzedawali w ogóle. Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ratajszcza.k 0 #34604 Napisano 18 Grudnia 2016 Uwaga! Ostatecznie zamówiłem GD-400 1ER za 324zł na Amazonie! Promocja z 109 euro na 76 euro, - 10 euro za pierwszy zakup! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neclocus 300 #34605 Napisano 18 Grudnia 2016 z bullbarem nikt u Ciebie w klasie nie ma ; ) gratki 0 Są ludzie, którzy przez całe życie spogladają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. (A. Czechow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arthoor 9 #34606 Napisano 18 Grudnia 2016 Orientuje się ktoś jakie są praktyczne realia związane z gwarancją międzynarodową Casio w PL , też obsługuje je Zibi ? czy olewa sprawę ? ( poczytałem trochę ale nadal nie wiem jak to realnie wygląda ) teoretycznie jak np zakupię zegarek w Japonii czy US z gwarancją międzynarodową to mogę oddać zegarek w PL do Casio ? ( jeżeli gwarancja międzynarodowa będzie wykupiona na 6 lat to w PL jest również 6 lat czy tylko rok , bo takie info też wyczytałem na forum ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ratajszcza.k 0 #34607 Napisano 18 Grudnia 2016 Dzięki @neclocus Oby się tylko dobrze sprawował teraz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #34608 Napisano 18 Grudnia 2016 Pyk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #34609 Napisano 18 Grudnia 2016 Trzy piękne sztuki Surge/a Mikołaj przyniósł? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #34610 Napisano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Trzy piękne sztuki Surge/a Mikołaj przyniósł? Tak myślałem czy rozpoznasz czy będziesz pytał Kupiłem sobie dzisiaj, byłem w sklepie i wołał do mnie z witryny Muszę przyznać, że kawał z niego skurczybyka. Edytowane 18 Grudnia 2016 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
X-Ray 95 #34611 Napisano 18 Grudnia 2016 Trochę tego przerobiłem Gratulacje sprzętu,będziesz Pan zadowolony W sumie Twoje zdjęcie zawiera prawie wszystko co lubię Parę rzeczy trzeba by jeszcze dołożyć A ''predator''jest ogień 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35445 #34612 Napisano 18 Grudnia 2016 Ktoś miał fantazje http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6651762547 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #34613 Napisano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Trochę tego przerobiłem Gratulacje sprzętu,będziesz Pan zadowolony W sumie Twoje zdjęcie zawiera prawie wszystko co lubię Parę rzeczy trzeba by jeszcze dołożyć A ''predator''jest ogień Mogłem w takim razie skonsultować zakup ale z tego co czytałem, to dobry sprzęt Ktoś miał fantazje http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6651762547Ja pi€!#@£€! "Chodzi jak zegarek" Edytowane 18 Grudnia 2016 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4rcinS 13 #34614 Napisano 18 Grudnia 2016 Mogłem w takim razie skonsultować zakup ale z tego co czytałem, to dobry sprzęt IMO dobrze Pan wybrał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekka 0 #34615 Napisano 18 Grudnia 2016 Witam serdecznie. Czy ktoś z Was próbował zmiękczyć pasek? Szukając znalazłem odpowiedzi typu wygotować w gorącej wodzie. Fajnie - ale czy ktoś próbował tego patentu? Do tej pory moje G były na bransolecie - teraz kupiłem GG-1000 na pasku i jego twardość przeszkadza mi trochę (ściślej nie mi tylko synowi). Jest na to jakiś skuteczny sposób? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #34616 Napisano 18 Grudnia 2016 IMO dobrze Pan wybrał IMO też tak uważam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hub3rtus 29 #34617 Napisano 18 Grudnia 2016 Pierwszy to jakiś sklep z podróbkami, drugi do GX-56 ma tylko pasek (to znaczy tak naprawdę go nie ma), trzeci do GX-56 ma uszczelkę. Nie wiem czy to sporo części. chyba nie wiesz co mówisz. pierwszy sklep bierze z Zibi wszystko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bb203 22 #34618 Napisano 18 Grudnia 2016 Witam serdecznie. Czy ktoś z Was próbował zmiękczyć pasek? Szukając znalazłem odpowiedzi typu wygotować w gorącej wodzie. Fajnie - ale czy ktoś próbował tego patentu? Do tej pory moje G były na bransolecie - teraz kupiłem GG-1000 na pasku i jego twardość przeszkadza mi trochę (ściślej nie mi tylko synowi). Jest na to jakiś skuteczny sposób? Odpowiedż brzmi - tak, próbował i to zapewne nie jeden.Ja również próbowałem i powiadam - gotuj!!!A dokładniej utrzymuj temperaturę poniżej wrzenia, chociaż pewno i gotująca się obleci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fesou 8 #34619 Napisano 18 Grudnia 2016 (edytowane) https://e-shoes24.pl/index.php?id_product=3194&controller=product&search_query=casio&results=3 - chyba lipa jakaś bo 55% ceny najniższej następnej a 30% najwyższej GD-X6900TC-5ER Edytowane 18 Grudnia 2016 przez fesou 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #34620 Napisano 19 Grudnia 2016 chyba nie wiesz co mówisz. pierwszy sklep bierze z Zibi wszystko Ale spokojnie, bez nerw. Po prostu fraza, którą podałeś (świat zegarków) w google pokazuje na jakiś sklep z podróbkami. Podaj adres dokładniej po prostu. Choć podejrzewam, że tak samo jak dwa poprzednie, wbrew temu co piszesz, na stanie mają jeden-dwie części, a nie wszystko, co Zibi może sprowadzać. Zrozum bowiem, że to, o co prosimy, Zibi też nie ma na stanie, tylko to sprowadza z Japonii. Dlatego czas oczekiwania miesiąc-dwa miesiące. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vilka 10 #34621 Napisano 19 Grudnia 2016 MUD Master z rana jak śmietana. Właśnie odpakowalem swojego pierwszego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilspider 70 #34622 Napisano 19 Grudnia 2016 Mud od początku nie był dla mnie, ale jak już to tylko w tej wersji do mnie przemawia 0 "Każdy ma swój wehikuł czasu -wspomnienia cofają w przeszłość, a marzenia przenoszą w przyszłość." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hub3rtus 29 #34623 Napisano 19 Grudnia 2016 Ale spokojnie, bez nerw. Po prostu fraza, którą podałeś (świat zegarków) w google pokazuje na jakiś sklep z podróbkami. Podaj adres dokładniej po prostu. Choć podejrzewam, że tak samo jak dwa poprzednie, wbrew temu co piszesz, na stanie mają jeden-dwie części, a nie wszystko, co Zibi może sprowadzać. Zrozum bowiem, że to, o co prosimy, Zibi też nie ma na stanie, tylko to sprowadza z Japonii. Dlatego czas oczekiwania miesiąc-dwa miesiące.Chodzi mi dokładnie o tą stronę: http://www.swiatzegarkow24.pl i oni zamawiają od Zibi z wyprzedzeniem dużo towaru i mają na stanie. Przez to ceny troszkę wyższe ale większość części dostępne od ręki u nas dużo osób u nich kupuje też na allegro. Mają też kompletny zestaw na stanie do Kinga DGK bo rozmawiałem z właścicielem firmy. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejMick 82 #34624 Napisano 19 Grudnia 2016 Chodzi mi dokładnie o tą stronę: http://www.swiatzegarkow24.pl i oni zamawiają od Zibi z wyprzedzeniem dużo towaru i mają na stanie. Przez to ceny troszkę wyższe ale większość części dostępne od ręki u nas dużo osób u nich kupuje też na allegro. Mają też kompletny zestaw na stanie do Kinga DGK bo rozmawiałem z właścicielem firmy. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka A, to od nich kupowałem bezel do Kinga i niestety z rozmowy wynikało, że poza paskami i bezelami, to nie mają innych części do Kinga. Było to pół roku temu, może od tej pory coś się zmieniło. Napiszę do nich. 0 Screwback. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hub3rtus 29 #34625 Napisano 19 Grudnia 2016 A, to od nich kupowałem bezel do Kinga i niestety z rozmowy wynikało, że poza paskami i bezelami, to nie mają innych części do Kinga. Było to pół roku temu, może od tej pory coś się zmieniło. Napiszę do nich.Bardzo możliwe. Bo najczęściej paski i bezele się wymienia, więc na to jest popyt. Z punktu widzenia firmy te części opłaca się mieć na stanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach