Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki:)

Sam rysowałeś tą puszkę? Czy to jakaś specjalna wersja jeszcze :D?

Taka wersje już kupiłem.

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

GA100 i GA110 bardzo fajne modele i do tego wszystkiego jak Damian pisał cena cię nie zabije ale jeszcze dodam że przyzwoicie się go nosi i nie męczy łapki jak na przykład GPW 1000299c281f33d01174896b8a75ea80e45d.jpgcc866a12f0a0ad0fcb6fdab646a329ef.jpg

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.poszukuję części do mojego casio dwx100.Głównie chodzi mi o bezel bo jest lekko zajechany ale i innymi częściami nie pogardze ;-) bezel znalazlem na ebayu ale kosztuje 2x tyle co za calego zaplaciłem :-( będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informacje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piotrek 5600 to maluchy mam dw ale imo jest nudny i mały.

Ja tam lobię wszystko sam sprawdzić - najwyżej Szanowna będzie nosić  ;)

Dotarł

King jest tylko jeden... :P

post-54087-0-67729000-1486646294_thumb.jpg

Edytowane przez Daito

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zaprzeczę, też go bardzo lubię.

Ale czarny robi robotę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam lobię wszystko sam sprawdzić - najwyżej Szanowna będzie nosić  ;)

Albo trzech Króli  :P

20170209_144424.jpgcapture

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam i ja mojego pierwszego G-Shocka wybranego dzięki Waszym podpowiedziom :-) Powiedzcie mi tylko o co chodzi z tą temperaturą. Czego temperaturę on ma pokazywać, otoczenia? Jeżeli tak to przekłamuje strasznie i chyba wymaga kalibracji?

abeadd3165fb7d25.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam i ja mojego pierwszego G-Shocka wybranego dzięki Waszym podpowiedziom :-) Powiedzcie mi tylko o co chodzi z tą temperaturą. Czego temperaturę on ma pokazywać, otoczenia? Jeżeli tak to przekłamuje strasznie i chyba wymaga kalibracji?

No i prawidłowo, gratuluję wyboru :) A z tą temperaturą to jest taki myk, że jak chcesz mieć właściwą to musisz zdjąć zegar z łapki na 10-15 minut i wtedy może będzie dokładna :D taki bajer ;) Edytowane przez D1V1510N G

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj chciałem sobie kupić jeszcze jednego GW M5610 z ING bo się kończy program z punktami i jakie moje rozczarowanie jak zobaczyłem że już ich brak

Edytowane przez wacha56ks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj chciałem sobie kupić jeszcze jednego GW M5610 z ING bo się kończy program z punktami i jakie moje rozczarowanie jak zobaczyłem że już ich brak

Mam dokładnie taką samą sytuację.W związku z tym skłaniałbym się do kupna jakiegoś gw6900 tylko nie mogę się zdecydować, na który konkretnie. Który z wymienionej trójki byście wybrali?

1.https://timeontime.pl/zegarek-meski-casio-dw-6900mr-1er-p1121

2.http://crazytime.pl/product-pol-543-CASIO-DW-6900NB-7.html

3.http://crazytime.pl/product-pol-542-CASIO-DW-6900NB-1.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym wziął   DW-6900MR-1ER ponieważ biały się szybko brudzi a ten ostatni ma błyszczący pasek i bezel i tą lustrzaną tarczę.

Ale w pytaniu mówisz o GW z radiem a pokazałeś same modele DW bez radia i solara.

Edytowane przez ShoRtie

GW-9400 1ER,GW-9430,GW-9200 1ER, GD-400-4ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadam 3 vouchery na 5 funtow rabatu do watschop.com, Chetni dawać mail na pw, pierwsze 3 zgłoszenia dostają.

Mistrz edycji :lol:7FnFWZl.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz na walentynki dają 5%, więc wszystkie zakupy powyżej 500 zł. to lepiej tego kodu użyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomaliusz a chcesz kod na 10% a nie 5%??

Znowu angoli w trąbe zrobiłem.

Bo ten co ostatnio dawałem to gnoje zablokowali.

Sprawdż pw bo nie bede dawał tutaj. Jest opcja że zaraz obczają knif.

Edytowane przez GeRmAnOs

Mistrz edycji :lol:7FnFWZl.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W związku z tym skłaniałbym się do kupna jakiegoś gw6900 tylko nie mogę się zdecydować, na który konkretnie. Który z wymienionej trójki byście wybrali?

Pierwszy z nich ze złotą / żółtą (?) obwódką. Najbardziej mi się podoba.

"So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist."  Stephen Hawking

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej ej ale że co, że G był używany zgodnie z przeznaczeniem ? Czy chodzi o opis że bez zarzutu wizualnie  :lol:

a z innej beczki - co to za drama na fejsie?! 2 grupy, przechodzenia potajemne, postowanie raz tu raz tu - gubię się! nie wiem gdzie dostanę więcej lajków...  :P  :P  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi